Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 053
  • 703
  •   1
Отговори
# 165
  Нани легла и колички има най много на магазин Каприз и на магазин Люлин,а хубави дрешки има по всички детски магазини. Аз между другото съм заделила вече омаляли дрешки и мога да предложа ако искате на теб или на Емси  Peace

# 166
  Здравей! Добре дошла на теб и Мариян!!! Но мисля,че ти си тук отдавна,има Ви на първа страничка Peace
  Къде изчезнахте свищовлийки Thinking
Много бързо ме разкри  Crazy преди време се рових,но от работа и учене нямам време.Сега пак се регистрирах,защото бях изтрита

# 167
..**НаТи**.. Благодаря за предложението,може да се възползвам по нататък.  bouquet

# 168
Някой получи ли си детските надбавки? newsm78

# 169
  • Под гъбата
Някой получи ли си детските надбавки? newsm78
На коя банка ти беше картата? Иначе Пощенска взеха първи този месец, после и на ЦКБ пуснаха. Като цяло преди изтичането на октомври пуснаха детските. Не ме питай от къде имам такова инфо че е тайно мястото Mr. Green

# 170
mama_mima - на Прокредит банк.Идват от Булбанк.И днес ги няма. Sad
Само аз ли съм без превод от форумките? newsm78

# 171
  • Под гъбата
А в банката пита ли? Понякога те знаят защо, кога и какво се случва с преводите.  Днес беше невероятен, слънчев и прекрасен ден.

# 172
Здравейте, момичета!
Случайно попаднах на темата ви, макар че и аз живея от 12 години в Свищов.
Искам да ви попитам някое от дечицата ви посещава ли детска градина " Радост"? Записах дъщеричката ми там, а в петък ходих да избера учителките, при които да бъде. Избрах г-жа Цветанова и Кушлова, но за тях преки впечатления и коментари от мои близки не можах да получа. Ще съм ви благодарна, ако споделите мнението си.
Приятна вечер на всички  Hug

# 173
Ние сме в "Радост",но и аз не мога да ти кажа нищо за тези г-жи.

# 174
Здравей, ние сме при тези г-жи сега. Мога да кажа само прекрасни неща  Hug
Питай, ако нещо конкректно те интересува  Peace

# 175
didish, rummi_pl, много ви благодаря за бързите отговори   bouquet Hug

Руми, радвам се, че изборът ми явно е добър. Тези госпожи ми ги препоръча близка, каза, че е чувала добри отзиви за тях, но пак без преки впечатления. Освен това искахме децата ни да са заедно, та в общи линии това са ми мотивите да я запиша при тях. Принципно ме интересува за ангажират децата, да ги занимават творчески, разбира се и личното отношение не е без значение, че се наслушах на какви ли не истории за меко казано безхаберно и лошо отношение на госпожите към децата. Знам, че всичко е субективно, но все пак не е без значение какво е всеобщото мнение за хората, с които детето ми ще прекарва значителна част от ежедневието си.
Благодаря отново за отзивчивостта  Hug

# 176
И моята Мадона (Дона-Мария) ще бъде в тази група. Вярвам, че всичко ще е наред! Учителките са много добри.

# 177
 Ей кога и Донито стана за градина Simple Smile,растат си тези деца толкова бързо. Чакам и аз с нетърпение Таня да е на градина Mr. Green

# 178
dididi, потвърдиха ли ти, че детето ти ще е при тези госпожи  newsm78 Понеже на мен ми казаха, че има много желаещи за тях и не е още сигурно дали ще сме при тях. Казаха ми за звънна април месец, тогава ще са готови с разпределението по групи.

# 179
По принцип ми потвърдиха. Но аз при самото записване заявих желанието си, а записах Дони на 03.02.2009г., когато тя беше още на 4 месеца. А вече бяхме 22 номер!!! Но какво от това - не е голяма трагедия и в другата група да е!!!
Нати, само да мине зимата и да дойде първи юни и Дони е ученичкааааааааааааа!!!

Ето и малко снимки - отдавна не съм качвала... http://www.album.bg/dididi3833/?upload_done=51

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:39 от dididi

Общи условия

Активация на акаунт