Отговори
# 600
Искам да питам Стелету. Как отслабваш някаква специална диета или специален режим? Казвай че имам още 8 кила за сваляне

# 601
rokita Аз бях купила на Ели стол на Мони. Понеже останах много доволна, купих същия и на Алекс. Ето го и него! Положението за спане е почти легнало, което го има при много малко столове Струва 103 лв.   Peace Столчето има подложка за малки бебоци, която в последствие се маха. Пере се много лесно.

Моят син ще има вече трето зъбче, чакаме да пробие  Heart Eyes
Днес съм го нахранила сериозно като голям човек с пилешко месо, картофи и грах на фурна, пасирано с малко водичка  Laughing Много му хареса, неможех да смогна да му давам  Laughing

На въпроса горе и аз чакам отговор от Стелету Simple Smile

# 602
Пак за столчетата- Имайте предвид, че столче 0-18 кг или 9-18 кг ще ви върши перфектна работа. След 18 кг няма да е нужно детето да стои в стол. Е, стига да не е някое малко дете със свръхнаднормено тегло.
Ели сега е на 2 години и е 13 кг., а не е много слабичка. Според мен поне до 3г. ще може да седи в стола.

# 603
  • София
Пак за столчетата- Имайте предвид, че столче 0-18 кг или 9-18 кг ще ви върши перфектна работа. След 18 кг няма да е нужно детето да стои в стол. Е, стига да не е някое малко дете със свръхнаднормено тегло.
Ели сега е на 2 години и е 13 кг., а не е много слабичка. Според мен поне до 3г. ще може да седи в стола.

даже някъде четох че групата от 9-18 кг. става до 4.5 години, но пак си зависи и от детето де. Но имайки предвид че ще се ползва няколко години си струва човек да инвестира /колкото може разбира се/ в сигурността на детето.
Още повече че аз не карам някаква супер кола, тоест е малка и затова не е много удароустойчива, та си мисля да взема някакво по-сигурно и изпитано столче.
имам нещо предвид.... newsm78

# 604
  • София
даже някъде четох че групата от 9-18 кг. става до 4.5 години, но пак си зависи и от детето де. Но имайки предвид че ще се ползва няколко години си струва човек да инвестира /колкото може разбира се/ в сигурността на детето.
Още повече че аз не карам някаква супер кола, тоест е малка и затова не е много удароустойчива, та си мисля да взема някакво по-сигурно и изпитано столче.
И зависи колко пътувате.
Ние пътуваме много. Почти всеки уикенд. Взехме столче Chicco PROXIMA 0 - 18кг - 250 лева. Вчера бебка се чустваше удобно (според мен) в него. Но ми се струва тегаво за местене в друга кола. В такъв смисъл, че ние го сложихме в колата на татко и - защото с тази кола се пътува, обаче през седмицата си бръмчим с малката напред-назад с колата на мама. Там за сега е кошницата от 0 до 9 кг. Но това е още около месец примерно. А после какво се прави - не знам. Сигурно е столче насам - столче натам. Върти ми се в главата ние с бебка да ползваме голямата кола на тати, в която е столчето и в която количката влиза без да се сгъва, ама не смея да го предложа още. newsm78

# 605
  • София
И зависи колко пътувате.
Ние пътуваме много. Почти всеки уикенд. Взехме столче Chicco PROXIMA 0 - 18кг - 250 лева. Вчера бебка се чустваше удобно (според мен) в него. Но ми се струва тегаво за местене в друга кола. В такъв смисъл, че ние го сложихме в колата на татко и - защото с тази кола се пътува, обаче през седмицата си бръмчим с малката напред-назад с колата на мама. Там за сега е кошницата от 0 до 9 кг. Но това е още около месец примерно. А после какво се прави - не знам. Сигурно е столче насам - столче натам. Върти ми се в главата ние с бебка да ползваме голямата кола на тати, в която е столчето и в която количката влиза без да се сгъва, ама не смея да го предложа още. newsm78

давай смело... междудругото всичките ми познати са се преоринтирали - жените карат голямата кола, а мъжете малката  Laughing ние за съжаление нямаме друга кола....а мъжо кара мотор Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 17:46 от elvireste

# 606
Здравейте!

Норче - и аз съм съгласна с теб за инвестирането в стол за кола. Ние обаче за сега сме още с коша... Blush

Синапова- Спазвам определен режим на хранене, което е най-лесната "диета", която някога съм опитвала. Вече веднъж писах, но се казва "Системата минус 60". Създадена от рускиня, която за г. и половина от 120 кг става 60. Във форума има тема в диетите, ако искаш виж там!  Hug

# 607
  • Пловдив Белащица
...
В тази връзка - коша му за кола е отдавна малък, гледам столчетата за по-големи, ама то в тях няма как да спи  детето, и за това се ослушвам и още не съм купила нов стол. Вие купихте ли и как се чувстават бебетата в тези столчета по време на път?
newsm78

Нашето столче е с три степени и с възможност да се монтира обратно на движението, както е препоръчително поне до 1 годишна възраст. Фирмата е някаква Коско, давано ни е, но съм виждала да продават и такива с до напълно легнала позиция, както и такива, които могат да се монтират странично, може би са точно тези с напълно легналата позиция, не знам.

Яна, аз белената леща не я тача. Но пък на каката, когато я захраних с леща, я минавах през цедка.

# 608
  • в ябълковата градина
Здравейте,
Аз напоследък съм го ударила през просото и каквото ние ядем, му даваме и на него малки хапчици.
Дъвче ги много смешно с венците и ги преглъща.
Днес пробва кашкавал.
За детската кухня, ние и без това надали ще се вредим, но съм решила да му готвя аз.

Василена, вие как сте?

# 609
Здравейте мамчета Simple Smile

Най-накрая намерих моряшка шапка за Алекс и нямам търпение да го нафотам  Mr. Green
Две седмици от както го водих на дерматолог и  го мажа с правен крем с много слаб кортикостероид локоид и все още има на крачето си от тази гадна екзема. Вече няма нищо общо с първоначалното състояние на кожата му, подобри се още на вторият ден - стана гладка и мекичка. То аз след толкова месеци обриви направо съм забравила колко е мека бебешката кожа . Спрях сиренето, маслото и жълтъка и уж беше ок, но преди няколко дена пак се засили обрива на лицето му , а нищо ново няма в храната  newsm78 Много трудно май ще хвана какво го предизвиква, а лекарят изобщо не спомена да е от храна , а само че е наследствен атопичен дерматит и  че борбата ще е до пубертета чак  Sad
klodia: Е как искаш Тони да спи спокойно , като му се ака Simple Smile друго си е да разтовари в 4 сутринта  Mr. Green Все ще ти казвам ,че Алекс много се кефи на аватара ти - като ви чета , той обикновено е в мен и като мерне каката млъква,спира да шава и  гледа умно Simple Smile  Явно ще си пада по танцуващи девойки Simple Smile

Малееее,  аз забравих ,че варя царевица   #Crazy

# 610
  • София
e няма такова шавливо същество като моето диване - аз го приспивам, то със затворени очи се нагъзва и тръгва да лази, все едно цял ден не е правило само това #2gunfire

1 час приспиване, като явно й се спи, но не може да се отпусне и заспи.

# 611
ДОБРЮТРОООО

Някакъв адски мързел ме гони напоследък. Дано отмине, защото задачките не спират да се трупат.

elvireste - същата работа сме и ние със заспиването. Затова стоя до леглото и я държа в легнало положение с ръка, докато се унесе. А мъжо ти да яхвя мотора поне сега докато е топло. Голямата кола е и по-сигурна.

Мия - честит първи исторически зъб - дано другите се появят по-неусетно  Hug
Кики - както кажеш за уговорката. Другия вариант е да си направим някъде из района пикник и така ще можем да се съберем всички.

Диетата но Стели и аз с нея отслабнах, като не съм се пънала страшно. Сваля се по около кило а седмица, но така по-трудно се връщат обратн гадовете. Аз все още си боря последните три.....ама не искат да си ходят. Mr. Green

Хубав ден на всички

# 612
Добро утро!!!
Миме страхотна закуска на прекрасно място... Искам да съм там при свежия въздух, а не тук където мирише на бензинови пари  Peace

Цитат
CRLN: Все ще ти казвам ,че Алекс много се кефи на аватара ти - като ви чета , той обикновено е в мен и като мерне каката млъква,спира да шава и  гледа умно   Явно ще си пада по танцуващи девойки
Laughing Laughing Laughing Забелязах, че и Тони се заглежда  я харесва  Peace Peace То нали са момченца по девойките ще тичат  Wink Wink Wink
Мия: Честито ви зъбче   bouquet

Приятен ден и от нас  Hug Hug Hug

# 613
Добро утро и от нас  Party

Кике,Норче и Миме[/b] благодаря ви за пожеланията за зъбчето.А останалите фръц пръц и аз няма да ви честитя пък вече нищУ  smile3534 Иииигасимус  hahaha

Както и да е нема значка...прекалено съм се привързала към темата в моя талавизор е грешаката пъ. Joy Crazy А аз очаквах цветя бонбони подаръци  Joy Joy Joy

Тъй  тъй CRLN аз изнамерих една моряшка шапка която е била моя,но добре запазена...та добре че ме подсети трябва и аз да нафотам малкия. smile3548 photo

Ми нашето столче както писах не ена някаква известна фирма...аз не съм я чувала поне както писах Бейбидриим за 100лв. беше на Илиянци ама човека ни го даде за 80лв.Дали защото Мишко се закачаше и усмихваше но така.Много е удобен но не става като коша да се мести непрекъснато,че си е тежък и докато се околанчи и намести 100дни. ooooh!

Хубав ви ден  Mr. Green

P.S. Кло благодаря   bouquet

P.S.S. Бай дъ уей утре почвам колажа кой пратил снимки пратил. smile3516 smile3533 newsm48 smile3532

# 614
  • София
Добро утро!
МИЯ Аѝде, като доѝдеш пак, ще ти "турна" една домашна прясно откъсната розичка на масата в чест на МИШКО и първото зъбе! Mr. Green
Крумова Гостито, ще го правим по другата седмица, че се очертават в семеѝния план някоѝ "неща"!... Simple Smile А по другите ти писания в поста!...Някак не ми се вярва да те е хванал "канапа"(мързела), като знам, че кипиш от енергия! Mr. Green
Столчета за кола Иве Мерси за инфото! И аз се оглеждам за столче, но докато го купим, за по път Мия ми е обещала да услужи с неѝното! Heart Eyes
Ох, Ади реве до после!

Общи условия

Активация на акаунт