И мойте бяха такива при първото раждане но с времето се увеличиха

,набързо да се отчета, ние още сме на морето, ама в събота се прибираме, хич не ми се тръгва ,20 дни близо изкарахме супер е тук, ама вече ми е жал за Ради липсва ми, дано ме познае като си го взема.
Тони искаше да яде и ме събуди в 6 без 10 ... и след това заспа...

)
На къде ще пътешествате с Тончо бонбончо ?Малко селски въздух ще подишвате а? 
Ами като изключим жегата от която всички страдаме,мааалко го потормозва втория зъб но хич все едно не е.Освоил е търкалянето и можем да участваме в състезание по най-скорострелно търкулване от едната стена на стаята до другата.А избутване назад по пъркета лелееее неможеш да го стигнеш факир е
Обича да се завира по кошарката,под масата ,под гардероба
И все такива смехории,вие как сте освен че мама вече е официално работеща(а преди нелегално
)?
Ехааа браво на Емо - Айо казва сладурчо малък.Мишко тутурутката все още като я докопа я използва за музикална чесалка. 

За 20 дни бая тен ще си хванала,да не те сбъркат някъде
Майтапчеее 
Както е писала Яничка добре че има модерни суКени със подплънки-силиконови,помпащи и тъй нататък.
Все пак няма да се разхождаме по цици я,като ги понапудриме понатруфиме...е вярно че ние ще си знаеме какви са ама аз пък няма да страдам чак толкова-щастлива съм че съм кърмила 8месеца продължавам да кърмя.Пък мъжът ми не е взел заради циците я
А и работа с тях няма да си търся и хляба да си изкарвам нали 
Вече я ориентирах набързо за лекциийте на 9месеца и да намира там приятелки,да има с кой да бременее не само виртуално

ама докато се усетя порева си 10 мин, с всичкия си глас милия
чао
! Събота цял ден бяхме на Железница, бебчо много се радва на реката, търкаля се по одялото, порови си малко в пръста, накъса тревата и опита дори малко, ама така е сред природата. В неделя си направихме вечерна разходка в Борисовата, а вчера беше ден за чистене и пране пак.
.
!!!
.
Да запознаем детето с родината 
Хайде още малко и ще черпиш за дипломата

така че мой съвет най-бързо и удобно е с инстантна каша

Препоръчани теми