Magic ball

• 41 352
  • 83
  •   1
Отговори
Мернах реклама на някаква топка, която се слага в прането и давала големи икономии на прах, вода и ток. По-точно рекламата беше във Фейсбук, но сега не намирам линка. Някой ползвал ли е такова нещо? Цената е 20лв.

# 1
  • София
За първи път виждам такова чудо  Mr. Green
Ще следя за отзиви , изглежда доста примамливо остава и да пере.

# 2
Някой ползвал ли ги е? Вярно ли е това, което пише на сайта?

# 3
Здравей!.Аз видях тази топка в Мола в Пловдив ,дадоха ми флаер със сайта .Пращам ти линка http://magicball.bg/

Да, точно за същата говоря. Аз ще взема да прежаля 20лв, но все пак някой ако е чул отзиви, може да сподели  Laughing

# 4
Здравейте, Аз вчера се реших и взех една топка ,защото имаш 30 дена в които може да я върнеш ако не си доволен.
Изпрах нарочно без омекотител за да видя как ще мирише прането.След прането дрехите бяха изпрани и миришеха на свежо без някакъв специфичен аромат. Нямах кой знае какви мръсни дрехи да тествам,но и момичето от щанда ми обясни че топката замества само праха за пране така че да не очаквам да пере петна.Аз най вече искам да я ползвам понеже малкото ми момченце има много чуствителна кожа и от всичко развива алергиии .Ще ви кажа скоро как му понася топката Wink.

# 5
Аз имах преди време едни топчета за пране, но те бяха вътре с едни малки топчици от някакъв сапун и хич не бяха икономични, а не изпираха и кой знае колко - това ако издържа 200 пранета и ПЕРЕ наистина ще е добре, но как се разбира кога е изхабено? Свършва вътре пълнежа ли или какво?

# 6
Разгледах линка на Sonya78 съм готова и аз да опитам топката.. Sunglasses. На сайта им се вижда, че фирмата е от Варна и се закупува чрез поръчка и плащаш на куриер.
Прочетох, че сте го видели в мола в Пловдив.
Въпросът ми е - някой виждал ли го е по моловете в София или следва да попълня on-line формата на фирмата за поръчка и да чакам куриер?

# 7
В Топшоп предлагат такова подобно нещо - но струва около 90 или 99 лв. - не помня. Толкова чак не бих дала, но 20 тина лева бих прежалила, още повече че праховете за пране в БГ май не струват! Ако някой има повече отзиви за това чудо, моля да пише тук.

# 8
Относно как ще разбера , че е свършила ми казаха на щанда , че тези топчета които са вътре трябва да се изхабят а така както е обяснено топката пере на принципа на повишаване на нивото на ph водата затова може би ще пере 200 пъти. Аз ще се опитам да пера възможно най-много с нея тези първи  30 дни за да видя колко ще се изхаби и ако видя че са се изхабили много топчетата ще я върна.
За щандове имат в Пловдив и Бургас така ,че който е от София няма да може да я види на живо ако иска да си вземе Sad

# 9
Аз мисля да я поръчвам с доставка, щом няма откъде да я закупя в София, пък ще видя какво ще стане. Междувременно ще следя темата за впечатления от вас...Заслужава си да се разделиш с 20 лв. мисля, ако ефектът е за толкова много пранета. И сега купувам и прах и омекотители, а ако наистина върши работа, ще мисля само за омекотители.  Ако Топката не ароматизира достатъчно...
А ако прането мирише и на свежо..то решавам 2 неща едновременно.!!!
Дано се получи!!!

# 10
Сега извадих прането ,този път добавих омекотител и вече наистина съм доволна. Така чебих препоръчала на  veni777 да не се отказва от омекотителя ,когато пере с топката.

# 11
А една топка достатъчна ли е за 5-6 кг пране /една пералня/?

# 12
Моята пералня е от големите и пера с една топка макар че на кутийката пише ,че над 4 кг трябват две топки.Може би с две ще е дори по-добър резултата Rolling Eyes

# 13
Заинтригувахте ме.
Къде точно в мола в Пловдив се предлага?

# 14
Щанда е до Пикадили  Wink

Общи условия

Активация на акаунт