Magic ball

• 41 358
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
Децата ви нямат ли топки с които не играят Mr. Green Пробвайте с тях Laughing
...или сте решили да им купите такива за по 20лв бройката Joy

Е, дъщеря ми и се точи на тази, бих й я дала ако успея да извадя топчетата.
Разликата е, че се вътрих с 90лв Whistling

# 31
Здравейте, и аз да се включа. имам топката за пране от около 3 седмици и съм много доволна. Моята топка не е като тази предлагана в Пловдив в мола. използвам я и за бяло и за цветно пране, но ми обясниха, че трябва точно да се спазва инструкцията за употреба. аз вече си купих и втора топка, защото една топка се използва за 3,5 до максимум 4 килограма пране и наистина има ефект. за по-замърсени дрехи /т.е петна/ използвам едно стикче, което ми дадоха с топката.

# 32
А каква е тази топка, от къде се купува и колко струва?

# 33
Ако поръчаш две онлайн-доставката е безплатна. Да пробваме да видим какво ще стане, ама без омекотител едва ли прането ще мирише newsm78

# 34
Моята топка е за 1200 пранета /или 3 години/ зависи колко пъти перете. Цената и е 30 лв. в комплект със стикчето за което споменах преди. И пак да кажа че съм много доволна. Аз слагам омекотител за да миришат дрехите.
Аз си я купих от една моя позната. Ако искате мога да разпитам за координати на фирмата. само знам че е в София.

# 35
Ако може координати на тази фирма, а ако има сайт още по-добре. Мерси

# 36
защо всички доволни са нерегистрирани . Това случайно ли е. Много ми прилича на реклама и зарибявка. Само аз ли мисля така.

# 37
защо всички доволни са нерегистрирани . Това случайно ли е. Много ми прилича на реклама и зарибявка. Само аз ли мисля така.
Не, и аз съм на това мнение. Ефтиничка рекламна кампания. Ако има балами - да се ловят.

# 38
  • София
изчетах темата и влязах заради Екоджийни Бол, тъкмо го даваха по ТВ. Жалко, че не става ясно работи ли наистина, иначе щеше да е хубаво.
Мъжа ми работи с ултразвук и там няма шест пет, всичко се изчиства, и ако е на този принцип може и да действа  newsm78

# 39
моя  приятелка  се излъга  и си  купи. Мнението  и  е  ,че  бялото само леко  го  е изплакнало и  освежило. За  цветно -  не  знам  , но за  бяло пране каза  че определено  се  е  минала.

# 40
моя  приятелка  се излъга  и си  купи. Мнението  и  е  ,че  бялото само леко  го  е изплакнало и  освежило. За  цветно -  не  знам  , но за  бяло пране каза  че определено  се  е  минала.

Само с вода да переш, ще има същия резултат.

Не знам как си давате парите за стоки, за които нищо не е обяснено: нито какво съдържат, нито как действат. Само голи приказки за някакви си топчета в топката. В началото на темата писах, че описанието е фантасмагория а ла телешопинг. Бъдете малко по-любопитни и скептични за нещата, които ви предлагат; влагайте малко мисъл и съмнение. Ето, за един перилен препарат може да се намери обяснение как действа, отделните му съставки и прочие, но за този уред всичко се пази в дълбока тайна. Дори да тече патент, пак трябва да има подробно описание.

# 41
  • София
Тази сутрин по Da Vinci TV обясняваха защо сапуна чисти - в същност чисти водата. Сапуна разкъсва водната ципа ( повърхностното съпротивление което се вижда когато препълните чаша и стои като капак над чашата това не може да се случи със сапуненеа вода) и както се изразиха прави водата по-водна т.е. по гъвква и може да влезе на по-ниско ниво в структурата на тъканите и да отмие мръсотията.
Тези топки предпогам правят същото с водата, но само  до колкото да могат да отмият механично замърсяване, но не и химически да обработят зацапване, което не може да се отмие просто така а трябва химия. Това е моята логика.

# 42
моя  приятелка  се излъга  и си  купи. Мнението  и  е  ,че  бялото само леко  го  е изплакнало и  освежило. За  цветно -  не  знам  , но за  бяло пране каза  че определено  се  е  минала.

Само с вода да переш, ще има същия резултат.

Не знам как си давате парите за стоки, за които нищо не е обяснено: нито какво съдържат, нито как действат. Само голи приказки за някакви си топчета в топката. В началото на темата писах, че описанието е фантасмагория а ла телешопинг. Бъдете малко по-любопитни и скептични за нещата, които ви предлагат; влагайте малко мисъл и съмнение. Ето, за един перилен препарат може да се намери обяснение как действа, отделните му съставки и прочие, но за този уред всичко се пази в дълбока тайна. Дори да тече патент, пак трябва да има подробно описание.

Ох и аз се чудя някой потребители как се превъзнасят  ooooh!.  И май повечето тук използват омекотител само за ароматизиране  Rolling Eyes.

# 43
Пера с топката вече близо 3 седмици.Наистина петната не се изпират,( те мепредупредиха че не изпире петна).Като цяло дрехите иизглеждат свежи след пране.Мнението ми е, че е идеална за цветно - не се променят цветовете.За бяло бих използвала друг прах.Повечето ми дрехи са цветни,така че за мен е добър ефекта от прането.Като добявя омекотител, резултата е по-добър, мирише на свежо.За мен топката е подходяща за дрехи,които изискват всекидневно пране, така че да не избелявт цветовете.това са моите впечатления.

# 44
  • София
Гледах такива топки в Халите миналата седмица. От кой вид и на каква цена обаче не обърнах внимание. Аз не мога да намеря прах за пране, който да изпира добре, какво остава за някаква си топка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт