ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 588
  • 682
  •   1
Отговори
# 75
Честито, Миме!
Пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно /като Любо/ сладичко и лъчезарно детенце!
  love001

# 76
Честито и от мен Миме, с Еленитка ще си правите компания.
Я така мамите, които не са писали отдавна да се отчетат. Може да се напълнят редиците на бременлийките Grinning
Хайде на кафето
Ние може и за срещата да сме болни. От два дни Пламена има малко Т /37,8 а вчера 38,2/, започна и да накашля. Моля се да е от зъбите. Praynig

# 77
Честито Миме,лека бременност и едно здраво бебче февруари.. Hug Hug Hug

Слънчице,мерси за кафенцето...

# 78
Честито, Миме!
Вал, за 11 години брак бая бръмбари се полагат. Добре че предупреди отрано да започна да ги колекционирам. Мисля да наобиколя китайските ресторанти Mr. Green
Чара, професиите са едно, тренировките друго. Вчера упражнявахме с Калоян всички акции на Цветан Цветанов: Октопод, Медуза, Недосегаемите, Лихварите, Некадърните, Джамбазите, Лапачите, Мошениците, Алчния, Сладурите, Факирите... Кълча му езика за всевъзможни глупости Crazy
Това кафе на екрана никак не ми помага. Бях в "един телевизор" рано сутринта и съм жива-умряла. Калоян не го мисля - събрахме пари в яслата и им купихме нови мотори и камиони, сигурно е полегнал вече на някой волан. Вчера го водих на рожден ден на едно от приятелчетата му и установих колко кротко дете е. Две момченца от групата помляха къщата, разсипаха бирените фъстъци и ги мачкаха с крака, разливаха, трошиха. А Калоян застанал най-невъзмутимо пред масата и набива сандвичи. Не може да не уважи той домакините, на такива места му се отваря голям апетит.
Откакто заместничката си тръгна, ходи с голям кеф на градина. Сутрин даже ни подканя да излизаме, за да не закъснеем.
Леле, заспивам буквално...Хъррр....

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 09:13 от Пухка

# 79
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета!!!

Докато се наканя да ви пиша и още една прекрасна новина Simple Smile

Миме,желая ти лека и прекрасна бременност и накрая едно здравичко бонбонче

Щях да ви пиша за изпитите-всички минаха много успешно.Сега остават двата държавни на есен,но ще ги сборя и тях Wink

Реших да отпиша Криси от яслата.Свикна детето,но много болести,много чудо.Все си мислих,че няма да е баш така Tired

Ето и малко снимков материал да не ни забравите и да видите Криско към коя професия се е насочил Simple Smile

# 80
  • София
МИМЕ, пожелавам ти лека
    бременност и най-сладичкото бебче на финала!

# 81
Честито, Миме! Лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile

Касандре, не знам дали да ти честитя и на теб. В моято ICQ-листа се появи един рожденник с псевдоним KASS, с който нямам спомен да съм си писала скоро. А и нямам спомен теб да съм те добавяла. Но ако си ти, желая ти много здраве и всичко най-мечтано да стане реалност.  Hug  newsm59

Пухка, както винаги ни развесели Simple Smile Голяма терца е Калата. Скоро очаквам да го видим в рубриката "Малкия коментар" на БТВ новините. Там изказванията са почти винаги култови, а Калата с тази шлифовка ще е наясно с всички злободневни теми. Simple Smile

Вал,  тази Ева е много кръшна. Какви чупки прави в кръста. И хореографията много ми хареса Simple Smile

Виждам разказвате за интересни реплики от малките. Всичките са много забавни. А и са навлезли в тази възраст, в която са най-интересни. И Йоана ни изненадва с разни изказвания. Преди няколко дена се прибирам от работа и по пътя ги срещам с детегледачката. При което жената започва да ми разказва как е минал денят им и спомена, че Йоана за нещо не слушала. Йоана в това време се обръща към мен и ми казва: "Мамо, аз искам друга баба Колина", питам я: "Защо?", а тя: "Тази баба Колина не ме слуша!" Simple Smile Това по случай, че детегледачката не е премълчала разни факти, които е можела да скрие в интерес на Йоана Wink .
Друг ден й подавам четката за зъби и пада капка на ръката й, при което тя ми казва: "Мамо, намокри ме... Ама че отношение!" Питах я от къде го е научила това и тя ми каза, че е от едно филмче с един капризен папагал. Та от същото е запомнила, че "След дъжд има богат урожай". Това го коментира при последните бури в София.
Станала е като попивателна и често неща, които коментираме в къщи дори на шега, се случва да се кажат в неподходящ момент. Та веднъж, два пъти изпаднахме в лека конфузна ситуация и много внимаваме.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 82
Миме, честити 2 чертички!!

Пух, чета те, радвамсе и се надявам Тино поне мъъъничко да заприлича на Царя! - Как бих се зарадвала да го видя НА ЕДНО МЯСТО, ПОХАПВАЙКИ СИ, без да е постоянно в движение.

Вчера Тино така падна на асфалта и ожули яко колене, ръце лакти. от тогава е неспокоен, цяла нощ беше топъл, явно прегрява - на сутринта се събуди рано-рано - мерих, Т - на единия термометър - 37.2, на другия - 37.4. Дано да е от жегите, дано се възстанови - иначе нищо друго няма - сопол, кашлица - нищо, слава Богу.

Момичета, пазете дечицата, дано да са здрави всичките за срещата, за да си изкараме чудесно и след това да останат хубави спомени и здрави малчугани!

Живот и здраве-
7 дни до срещата!

И още нещо ми тежи, не смятах да пиша, но все пак - на Тино пак му излезе ечемик......

# 83
  • София
Катче, честита ви годишнина на патерица!   bouquet  Hug  Нека любовта да е най-верният ви съюзник до дълбоки старини!

Миме, честито  Hug Лека и безпроблемна до февруарския финал и едно сладко здраво бебче после Grinning

Много се смях на Пухка и Теди на разказите Laughing

Да ви споделя и аз тогава един бисер от вчера: "Бабо, нарисувай ми политика"....айде де, сега как се рисува това Thinking newsm78

Ей, болничките дечица да са здрави до срещата Hug

Мири, прекрасни са твоите шушони Heart Eyes

# 84
Привет!
Само да кажа че съм в командировка на Златни пясъци и нямам нет в прекрасния за сметка на това хотел.
Така че ако има нещо ме търсете на мобилните !
Мим, честити 2 чертички. както са розови те, така и розово вързопче да получиш през февруари.
Мила Каттт честита годишнина! Много обич и топлина да има във вашето семейство!
Вал, и ние сме в редицата на бракуваните от 11 години. А сме от 17 заедно ooooh!

Само да ви информирам - нашата КАС е рожденичка другия петък - на 25.06  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Времето ми свърши, нета също!
Мери как си?

# 85

Честитооооо МИМЕ.... Hug  аз в духа на Вал, малко остава , ей го къде е февруари, Mr. Green
да се пазиш и бебчето да е каквото си си пожелала.. Heart Eyes

# 86
  • ВАРНА
Здравейте!
Мерси за кафенцето, вече изпивам моето Simple Smile
Миме, честито! Лека бременност ти желая.
Готи, неприятно.  Sad Дани мине бързичко.

Ние вчера бяхме на сватба, моя първа братовчедка се омъжи. Снимки нямам още, като ги взема ще ви пусна.
На Емчето му текат нещо очичките. Сега са с майка ми при док. после ще ви кажа какво му е. Много е гадно, събуди се сутринта буквално със залепнали очи. Надявам се да не е сериозно и бързо да му мине.

Хубав ден   bouquet

# 87
Дез и при нас стана така, когато Пламена имаше конюктивит. Сутринта стана направо със залепнало око и подути клепачи. За 4-5 дни се оправи с капки Тобрадекс.

# 88
  • Бургас
Честити Чертички на Мимето! Здраво бебче февруарче!
Ето поръчахте и хората запретнаха ръкави да попълнят списъка с бремелинките.
При нас, все същото. Правим локви из къщи по пода и дивана, напредък - няма.
Режима на сън ни е много екзотичен - ставане в 8, дрямка от 11 до 12, следобеден сън от 17 до 20, нощен сън от 1 нататък. Shocked
Пух, уникална си в поздравите. Къде ги изкопаваш тези снимки  Laughing

# 89
Минавам на отчет по поръчка на Слънцето. Като вече се разбрахме аз категорично отказвам /за сега/ да попълвам листата с бременни.
Готи, дано бързо се справите с всички проблеми при Тино.
Дез , ще минат оченцата - лятотото е сезона на конюнктивитите.Много целувки на малките болни герои.
Миркам много сладка дундичка е Дидка , а Криско е слънчице.
Вал, Роси и ние с мъжо тази година ще заковем 11 години брачен живот. Как летят годинките само...

Миме,честито!!! Най- хубавото и здраво бебе през февруари!!!![/color]

Общи условия

Активация на акаунт