ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 590
  • 682
  •   1
Отговори
# 90
Мария,ЧЕСТИТО!!!
Леко бременеене и щастлив финал ти желая!
  bouquet
Болничките да пият Осцилокпцинум и бързо да оздравяват Praynig
И на нас ни текна един супол,но с тези топченца се оправя Peace
Готи,тичайте на доктор от рано PraynigДали не се е провокирало от плача от падането? newsm78
Хайде,действайте,че всички да сме здрави за срещата Simple Smile...Че нямам търпение....Вече съм намислила какви занимавки да взема,така,че да стават за групови игри Grinning
Каттт,кво стана?Джакпота ти ли го взе? Mr. Green

# 91
Това с ечемика при нас е рецидив. Получава се от по-гъстия секрет, който секретират жлезите и по- тесните каналчета. След операцията, която изживяхме февруари, нещата се успокоиха, благодарение на едни масажчета, но явно ето че пак.... Надеждата ми е ечемикът да избие, има такава вероятност, защото ако пак се капсулова, не ми се мисли..... При всички случаи ако не се спука до понеделник - ще се помолим на доктора да ни прегледа, дано се съгласи, че графикът му е с повече от месец напред!

Дез, аз преди година като Тино се събуди със гурлясали, почти слепени очи, го излекувах с кърма - пръскаш в окото - буквално няколко пъти се наложи и човекът беше бомба. А очите ни бяха така, защото му беше изстинала главичката.

Роси, ти напомняш за рождения ден на Кас, а съвсем небрежно пропускаш своя.......

# 92
запис и от мен отдавна не съм влизала ooooh!

# 93
Мале, момичета! Не съм влизала известно верме , и вече получих честитка за трето Joy
Теди, благодаря иначе мило, ама за друг път! Не съм аз, да не казвам ,че съвсем си затрих кю-то.
Росинка, добре че Готи те порица та да не влизам и аз в полемика hahaha
Съжалявам няма да взема отношение по разискваните теми / засега! Mr. Green/, че наистина напоследък едва стигам до компа и още не съм в час.
Каката ми се ошари порядъчно а на дребчо карантината / засега, макар че усърдо пипа всяка пъпка на кака си за да не забравя да я намажа/ се припокри с израстване на два зъба ooooh! Та прекарвам си весело и мирно с омаяна глава от ментолов спир  и детска врява, ей тамън се наканих да разпускам  самотно, че цели 3 пъти спахме на дома! И за срещата ме  е яд, наканила се бях да се дотътря Събота, ама с тая шарка и това отпада! Язък! Crossing Arms
Та освен да кажа на небременните и прекарали шарки от Бургаския отбор, на път съм ви навръщане-  СПИРАЙТЕ ЗА ПО КАФЕ!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМЕ, ЧЕСТИТА ТИ БРЕМЕННОСТ МИЛА! ЛЕКА И СПОКОЙНА ДА Е,И НАКРАЯ ДА СИ ИМАШ ЖИВО , ЗДРАВО,ПРЕЛЕСТНО И СПОКОЙНО ББЧЕ!

# 94
Роси, ти напомняш за рождения ден на Кас, а съвсем небрежно пропускаш своя.......
Ааа Кас, ти нещо се бъркаш душице ...  topicclosed

Хора изтрещяла съм съвсем, не съм будувала от бремените си месеци. Отидох в командировка уж и да релаксирам, а сън не ме хваща.  ooooh!

# 95
Добрютру, бързам да ви покажа "новата глава" на Калоян. Ето, за да има база за сравнение:

Сега:

# 96
  • Sofia
Гала, Честит Рожден Ден!!!   bouquet
Да си здрава, обичана и много щастлива!!!  Hug
Вземи мини се появи, запиши и децата покажи!  Grinning
Весел празник и много положителни емоции ти пожелавам!

Миме, честити ти две чертички и на тебе, взехте да завтаряте повечето, лошо няма, хайде изпозаразете се взаимно, че да имаме какво да ви честитим кибиците.  Laughing

Пух, много възмъжал този Калоян, в тази жега с много къдрици не си е работа, така е супер!  Heart Eyes
Блузката му ми е любима, преди време я пресъздадох даже в нещо за хапване.  Mr. Green
Хайде и аз ще просна малко пране:

Малко са големки, дано не се скъса простора само.
И една последна, това е първата и рисунка, никога не е проявявала интерес да рисува, като и дам лист и химикал обикновено прави нервно дупки в листа и го прави на решето, онзи ден обаче грабна маркера и много уверено нарисува тези лица на ананаси според мен.  Laughing

# 97
5 дни до срещата!

Пух, красив мъжкаран е Цар Калоян! Така му завиждам за пързалката...., и двора, най - вече.....

Вал, аз такива големи пранета обичам, да не си напрягам очите, на възраст сме вече! Чудесно позира твойта госпожица!

ЧРД на Гала!

# 98
Момичета, тази сутрин  станах леля-за втори път, пак момченце newsm44
Да е жив и здрав малкия Виктор , много да радва сестричката ми и на ръце да я носят тримата й мъже

Вал, разкошотия си отглеждаш ти. С право си я криеш от хорските очи. Мъжът ти заредил ли е вече пушката да обстрелва кандидат зетьовете?
А за рисунката-пази си я, може след време да има голяма стойност....аз виждам усмихнати картофи Laughing

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 18:39 от yzida

# 99
 Мили момичета много се радвам да видя толкова весели и усмихнати деца по снимките, да са все така здрави, весели и усмихнати, бърборещи и умни.
 За памперсите и аз да пиша опитвахме от пролет, но от три седмици вече и ден и нощ сме без пампи. Фалове има, както споменаха някои от вас именно като се заиграем, но живи и здрави да сме и това ще премине.
 За говоренето говорим, много, всичко и правилно. Разказва ни малката ми принцеса приказките за Мечо Пух, Франклин, Косе Босенаизус. Поправяме ако имам грешка при четенето всяка вечер, пее песнички от градината на батко си и повтаря и " Искам да ходяна градина при децата, там е по - весело отколкото при баба. Баба си играе с мен, но неми е весело искам при Тини" .
 Леко бременеене на Мария и накрая една жива и здрава, красива и усмихната бебка.
 Е, до скоро с някои ще се видим на срещата, а на останалите пожелавам да са здрави и редовният ми поздрав, желая ви повече положителни емоции  Wink Heart Eyes Hug

# 100
Изииии,а честито ЛЕЛИЧКО! Mr. GreenЖиви и здрави да са ти всички племеници!
Вал,много хубаво пране,уплакнах очите Wink
Катче,скри се ти,взе джакпота и се скри Mr. GreenМини да почерпиш де Laughing
Упс...Отчаяните съпруги почнаха Laughingизчезвам Blush

# 101
Изида, честито мъжко попълнение в рода! Много да ви радва малкият Виктор!
Вал, прелестна е Ева!!! Всеки път като й видя тоалетите, ми се приисква момиченце и на мен. А тя вече позира като професионална манекенка. И си изглежда като такава Heart Eyes
С рисунката ни скри каскетите. На Калоян рисунките му са пресечени черти, съпроводени с обяснения: "Това е котка. Дебела котка". Или "Това е малко жълто пиленце, което е паднало от клона, а кучето иска да го изяде..." Crazy
Блузката на Калоян е от Париж - знаеш какво да харесаш. Братовчедка ми му я купи заедно с една червена с Мистър Симпсън, на която пишеше "Дебел и щастлив". Другата му я слагах, докато не започна да му изпъква прекалено шкембето, а тази ще я носим, докато не се пукне по шевовете. Не мърдат нито като материя, нито като цветове. По въпроса за възмъжаването обаче... трябваше да го видиш днес как се прибра - по долни гащи и с любимата раница на гърба. Ама аз съм си виновна. Като знам, че неминуемо ще стане авария някъде навън и ще има течове, трябваше да предвидя и резервни панталони. Вече си нося задължително в дамската чанта гащи и чорапи. Не казва и това си е. Изпишква се, където му дойде, започва да вие като сирена, за да привлече вниманието на всички, след което започва да пее с пълно гърло "Мила моя мамо, сладка и добричка", за да ми се подмаже.
Готи, хич не ми завиждай за двора. Моят е калният на първата снимка. Зеленият с пързалката е на вилата на девера Wink

# 102
Бърз отчет от мен. Пламена кашля порядъчно, днес отива на доктор да я гледа. От петък е супер нервна, в градината нахапала три деца.  Mr. Green В неделя на едното му затвърди ухапването и то как не му скъса месо направо не знам. Добре, че сме дружки с майката и че нейния хубостник и той ги върши такива, че да не се караме.
Аз вече пък се заричам повече никога да не ям череши. От една шепичка изядени вчера на обяд не мога а се оправя още/Пръв приятел ми е гърнето и легена/. Миналата година за кръщенето на Пламена бях така, но не си взех поука.
Утре заминаваме за Плевен и от там направо на срещата.
Много целувки от мен.

# 103
  • София
Здравейте и от мен!

Пух, Вал, пранетата са ви ЖЕСТОКИ!
Пух, малко ми е жал за хубавите къдрици, ама нама как в тези жеги. Кало наистина е възмъжал  Heart Eyes
Вал, като гледам на Ева колко й е бяла блузката, започвам да ти завиждал лекичко Simple Smile А за рисунката - браво! Вики прави само драсканици и кръгове.
Гала, ЧРД! Бъдете здрави и много щастливи!
Изида, жив и здрав да ви е Вики!

Еленита, не е у мен джакпота, душко Sad То правилно си е казал народа - пари при пари отиват. Явно тези четирилистни детелини, които откривам напоследък значат друго. Късметлийка съм с прекрасното семейство, което имам. Това е по-добрият вариант все пак Simple Smile
Всички болнички да оздравяват!

Кафенце:

Да заместя Готи:
4 дни до срещата!

Успешна седмица на всички!

# 104
Изида, Честито!

Каттт, благодаря, че ме смени при броенето!!!

Момичета, време не остана! Аз вече се окомплектовах, за да изглеждам прилично - подстрижка, боя, маникюр, кола маска.... заприличах на човек!

Слънце, оздравявайте по- скоро! Приятно пътуване! Аз нямам проблем с черешите - обожавам ги!

Пух, двор ли е - ако ще буренясал - супер! Аз по цяло лято на село се раждах - то не бяха игри, приятелчета, колелета - разпасана команда - най - чудесните ми години, размечтах се! А за рисуването - Тино драска някакви черти и ми обяснява, че са самолети или дракони. А култовият му номер е да си надраска максимално краката и ръцете - прави си татуировки "Дракони" като на баща му - няма миене ви казвам!

Общи условия

Активация на акаунт