ФЕВРУАРчета, лятото посрещнете и за среща се гответе

• 42 592
  • 682
  •   1
Отговори
# 105
Това с обратното броене много ме нахъсва  GrinningНямам търпение да се видим.
Готи,честита ти подръжка. Flutter Напоняш ми,че и аз трябва да ги свърша тези неща Blushмного съм се занемарила в последно време...само гледам де да се хоризонтирам Embarassed

Малко пози и от нас: Laughing

О.к.редактирам Simple Smile
"Ей тука ме сърби"
"И тук ме хапа комар."
"Тати,почеши ме."На мама градинаркатаНа срещата ще ви носим ей толкова цветя!

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 19:28 от elenia

# 106
Позите не се виждат!

Повече от 2 часа се борих с поставянето на снимката на Тино в аватара ми! Не знам как го направих, но успях! Очите ми, обаче са замъглени он взирането  в екрана!

# 107
  • sofia
Честит Рожден Ден, Верче!
Жива и здрава - ти и твоето семейство!
Много щастие, късмет, любов!!!
Хубав ден и много, много слънчеви усмивки!

Поздрави на всички - колко дни до срещата?... - само още има-няма 2-3... Wink

# 108
И от мен-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Вера,бъди жива ,здрава и много щастлива!
Твоите принцеси да пърхат радостно край теб и много да те радват!

Букет от фрезии приеми.
Със поздрав най-сърдечен-ти!
Grinning
.............................................
3 ДНИ ДО СРЕЩАТАААААА!!! Grinning Grinning Grinning

# 109
                                    Честит Рожден Ден, Вера!
                     Да ти е сладък животът!

Еlenia, Стелюта е същинско ангелче!!!

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРИНЦЕСО ! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ИЗОБЩО ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПО МНОГО !!!

# 111
Вера, честит рожден ден,
 много щастие и здраве ти желая, да си винаги усмихната и обградена с обич... Hug

Галадриелка, и на теб със малко закъснение .. Embarassed Честит рожден ден, любов, здраве и много щастие в животът ти да има... Heart Eyes

# 112
  • София
Мили ми дружки - виртуални и реални, сърдечно Ви благодаря за пожеланията! Hug Днес чуквам заветните тридесет и три години. Наздраве от мен и бон апети! Hug

# 113
  • Бургас
 Честит Рожден Ден, адашке! Много здраве, късмет, обич и послушни деца и мъж ти пожелаваме двамата със Стефко

# 114
  • София
Верче, Чъ Ръ Дъ и от мен!
Желая здраве за цялото ти семейство!

# 115
  • София
Мила Вера, от сърце ти желая цялото щастие на този свят  Grinning

това цвете е от моята градина  Grinning

Честита прическа на Калоян Grinning

На Тино ечемикът да се маха по-бързо!

Много весели снимки на Стела  Grinning

Аз нищо още не съм приготвяла за срещата. Днес като снимах децата как ядат сладолед апаратът отказа да отваря и затваря затворът! Ако не се оправи до петък... оф, скапа ми се настроението.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 14:44 от tchara

# 116
Мили ми момичета, така ми харесвате още повече, включвайки се в обратното броене за срещата!

Голдън, здраве най - вече, другото се намира по- лесно!

Днес съм много щастлива, защото на Тино вчера му проби проклетият ечемик, не е изтекъл напълно, още има, но се надявам да изтече и да се махне изцяло. Говорихме с доктора и го питах изрично, въпреки че аз отдавна съм на същото мнение - НЕ Е заразно. Не бива да се притеснявате, че играейки си с децата, може да се заразят. Това при нас е запушена жлеза, която секретира по- гъст секрет, а каналчето е по - тесно и + комбинирано с прах - ето ти беля.

Чари, не се ядосвай, защото няма смисъл! Много добре го знаеш, ама и аз да си ти кажа.... Искаме те на срещата, в страхотна кондиция, с три броя мъже и чудесно настроение. Ще те обичаме все така горещо, дори и да не носиш апарат! П.П. Страхотно цвете!

Пух, ти съмняваш ли се в избора на Тино - много ясно, че му е готина мадамата!

# 117
  • sofia
Аз нищо още не съм приготвяла за срещата. Днес като снимах децата как ядат сладолед апаратът отказа да отваря и затваря затворът! Ако не се оправи до петък... оф, скапа ми се настроението.

Ех, Танче, и мен ме заболя сърцето. Дано да се оправи машината!
Ето и едни сладоледи от мен

http://farm5.static.flickr.com/4066/4717025077_acd9423811_b.jpg

# 118
Танче,аз на твойте хувави,и тлъстички лилиуми от отдавна съм хвърлила око BlushИ без да казваш познах,че са от твоята градинка,токова съм ги гледала и бленувала по тях EmbarassedАз имах един едничък,този път не изгни и тръгна завалията... Много щастлива го преместих на почитно място в градината,с най-хубата пръст го засипах,камъни сложих в кръг за разкош.... и тъкмо напъпи и мина"някой" и му клъцна връчето Crazy...сега имам пръчка с листа Mr. Green....Айде надежда ще ми остане за догодина.
Не се сдухвай за фотото,може да се оправи от самосебеси...може батерията да е намаляла...
Еми,едвам го познах Мони,ако не е каката до него нямаше да го позная и щях да го подмина на срещата.Вземи си забе;ежка и ни го показвай по-често. NaughtyИскрено се надявам да научи Стела да яде сладоледа от горе на долу Mr. Greenзащото тя винаги го пчва от края на фунийката...там нали се събира "Котолят" Mr. Green
Гот,радвам се че му минава на Тоно Hug
Слънце,а Плами как е?

# 119
  • Варна
Влизам набързичко да почерпя,че имаме повод.Заповядайте по едно парче тортичка.

Още малко има до срещата.Моля се да сме здрави за да се видим,че след пневмонията бяхме пак болни. Praynig

Честит рожден ден и на теб Голдънче!  bouquet

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 08:56 от жаси

Общи условия

Активация на акаунт