Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 889
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ехооо! welcome Тия снимки май ви шокираха и онемяхте! smile3505 Какво става- на балкона сте, а си мълчите? newsm78

# 466
Да поздравим режисьора за удоволствието да гледаме този филм!

# 467

С ТАЯ ПИЖАМКА МАЛКО КАТО ХЮ ХЕФНЪР...

# 468
Да на тия снимки май Толга малко променил имиджа с тия нови очила. Може би е слънчасал от спането на шезлонга  hahaha

# 469
Нещо  притиска Еда! Минал е през месомела4ката на Мелда!
Не ми се мисли утре каква драма ще е! И ако няма превод какви фантазии ще се вихрят!

# 470

Нови снимки - те къде се вписват в историята утре newsm78
[/quoteОх само да не заминават на меден месец ,че тогава лошо(пепел ми на клавиатурата).

# 471

Ох само да не заминават на меден месец ,че тогава лошо(пепел ми на клавиатурата).
Ха ха ама напълно възможно като гледам багажа на Еда колко е голям  hahaha

# 472
  • Варна

С ТАЯ ПИЖАМКА МАЛКО КАТО ХЮ ХЕФНЪР...
smile3532 smile3532 smile3532
А ние сме плейгърлите, така ли?! newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

# 473
Айде лека нощ !!! До утре , незабравими!!!

# 474

[/quoteОх само да не заминават на меден месец ,че тогава лошо(пепел ми на клавиатурата).

Да наистина пепел ти на клавиатурата, не ни стигаше, че Мелда и Харун се ожениха, сега Еда и Толга ще женят, ами и на меден месец ще ми ходят-няма докаято не си оправят бакиите и на меден месец ще ходят само Харун и Еда

# 475
БРАВО, КАТО ВИ ЧЕТА НАИСТИНА СЕ ПРЕНАСЯМ В ДРУГ СВЯТ, В  КОЙТО МИ Е МНОГО ХУБАВО

http://www.youtube.com/watch?v=0yhl_GAGr7A&feature=related -

# 476
  • София
Ама вие мачове не гледате ли? Много нещо сте изписали. Доста прилики между Толга и Харун сте открили, но като гледам не остават разлики, а според мен трябва да има и то фундаментални.

А по въпроса за "мисълта" на Мелда, че никой не може да гради щастието си върху чуждото нещастие, не съм съгласен, че е права в контекста на любовта. Тук това е дори неизбежно - много често някой е влюбен нещастно и страда, докато любимият му си намира щастието другаде. Ако Мелда беше права, светът да е свършил. Да си гледа работата - тя не знае какво е любов, а пък и сама действа в посока да засили ефектите от нейното собствено нещастие и да го превърне в потоп за всички. Толкова е подло от нейна страна, а тръгнала и "мисли" да изказва. Подобна на другата й "мисъл", че не винаги истината е по-добра от лъжата. И това не е вярно за любовта. И най-мижавата истина там е по-добра и от най-натруфената лъжа.

# 477
Ама вие мачове не гледате ли? Много нещо сте изписали. Доста прилики между Толга и Харун сте открили, но като гледам не остават разлики, а според мен трябва да има и то фундаментални.

А по въпроса за "мисълта" на Мелда, че никой не може да гради щастието си върху чуждото нещастие, не съм съгласен, че е права в контекста на любовта. Тук това е дори неизбежно - много често някой е влюбен нещастно и страда, докато любимият му си намира щастието другаде. Ако Мелда беше права, светът да е свършил. Да си гледа работата - тя не знае какво е любов, а пък и сама действа в посока да засили ефектите от нейното собствено нещастие и да го превърне в потоп за всички. Толкова е подло от нейна страна, а тръгнала и "мисли" да изказва. Подобна на другата й "мисъл", че не винаги истината е по-добра от лъжата. И това не е вярно за любовта. И най-мижавата истина там е по-добра и от най-натруфената лъжа.

Да, но тя добре се справя с тези философски й разсъждения, я как Тюркян се дръпна, как си манипулира Еда без да и пука, че обрича не само себе си на нещастастие, но и тъй обичаната й по-малка сестра.

# 478
# 479

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3525 [smilie=smile3525.g

Общи условия

Активация на акаунт