Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 27 009
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ей, загубена работа- тая от новата серия! Rage censored censored censored До кога ще ни мъчат тия сценаристи с разни абсурдни приумици  smile3515 smile3514- защо пък Еда сега е чак толкова категорична да сключи брак с Толга и да се откаже от Харун?! smile3516 Не виждам нито една причина за това от всички събития до този момент- прекалено е решителна- защо ли? newsm78

# 76
Ех момичета нищо ново от новия фрагмент.Май Еда действително прави най голямата си грешка от началото на филма.смятам ,че Толга няма да се откаже от брака който му се предлага.Очаквам нещо от Харун и Тарък да предотвратят това бедствие. ooooh!

Г-жо Броненосец отново най искренни благодарности за превода вие сте винаги нашето спасение.  bouquet Heart Eyes

Относно филма по Нова нищо ,че съм наясно какво ще става но за мен тази магия винаги ще си остане .Това е няма отказване.А пък да не говорим за книжката и розата и погледите всичко е великолепно щом толкова хубаво е изиграно за да стигне до дъното на душите ни.  bouquet  

# 77
пак ще чакаме  и ще гадаем,
но преди малко като гледах филма по нова ,въпреки че гласовете на преводачите ми се сториха странни понеже сме свикнали с гласовете на истинските артисти ,та страшно впечатление ми направи начина по който харун гледа еда  и тя него.
излиза,че или са страшни артисти или наистина има някакво особено чувство между тях
Очите и на двамата искрят по особен начин като се погледнат- сякаш наистина са влюбени! smile3521
Да , от тази серия е една от нашите любими снимки на Харун.Така наречената "Влюбен поглед".Влажни ,дори леко насълзени очи ,лека ,загадъчна усмивка  и много любов лъха от лицето му.
Направо се възхищавам от любовта ,която изпитва.
Не мога да си представя ,че може да гледа и да се държи по такъв невероятен начин.
Всеотдаен в любовта ,доволен и на трохичките подхвърлени му от Еда.И това продължава и до момента!
Продължава да обича Еда и да жертва всичко заради нея , а тя продължава с грешките си!!

# 78
  • Варна
Харун може да се яви на сватбата с Ямур в един момент! Кой ще застане срещу тях - баща и дъщеря! Кой! Еда нека да си подписва!
Честно казано и на мен ми мина през ума, че Харун може да отведе дъщеря си и да се обади на Еда- или да отиде при тях двамата, или да подписва и да си остане с Толга, но без Ямур! newsm10

# 79
  • Русе
Мелда може да троши и ако не й се оправдават надеждите,т.е. дали има сватба или не - Харун иска развод.

# 80
Аз гледам 2 фрагман,но пак без думи.Само музика.
Опитай оттук http://www.facebook.com/group.php?gid=102464064879

# 81
Очаквай обаждане от мен Тарък
Ако нещата не се развият според очакванията ми, който и да излезе насреща ти, ще правиш каквото ти казвам! Ще  доведеш/донесеш на уреченото място. Аз ще съм там. Разчитам на теб, Тарък!

Ето това са инструкциите на Харун към Тарък! Превода е на г-жа Броненосец!
Този план влиза в действие!

# 82
Винаги съм се кефила на майсторската им игра на Еда и Харун, като се погледнат вм очите толкова влюбено и сякаш света спира да се върти - невероятна игра наистина.

# 83
В крайна сметка- Толга- 2+2=4?    Bulb Или още си мисли, че Хаккъ е някой друг? smile3555
Не ми се вярва.Нали Харун му казва ,че не може да го раздели от любимата и от дъщеря му.

# 84
най -вероятно ще иска да отвлече  ямур,но преди да се обади на тарък ще катастрофира и ,,,,,по нататък не знам

# 85
  • Русе
Аз гледам 2 фрагман,но пак без думи.Само музика.
Опитай оттук http://www.facebook.com/group.php?gid=102464064879
Нъцки! Иска ми обновяване на флаш плейел.Все пак,благодаря! newsm10

# 86
може би проблема е в твоя компютър

# 87
при мен е със звук

# 88
  • Русе
Винаги съм се кефила на майсторската им игра на Еда и Харун, като се погледнат вм очите толкова влюбено и сякаш света спира да се върти - невероятна игра наистина.
Има магнетизъм между двамата,според сценария.А ко и в живота е така, двойна радост! Hug Hug Hug

# 89
още в серията по нова тази вечер се вижда ,че мелда знае за харун  и еда,а пък колко време се проточва после всичко .
излиза,че хем знаят,хем се правят,че не знаят.и толга и еда ,и другите.
Толга не знае!
До този момент знае само Мелда!
Но още в утрешната серия ще разбере и Тюркян и после дълги серии на лъжи и овъртания.
Следващия разбрал е Ниса ,но тя разбира в 37 епизод /не съм много сигурна за епизода/ и повече никой ,нищо не разбира , до този момент в ,който Харун, може би/защото не сме сигурни/казва на Толга.
Всички останали знаят частично някаква истина или се досещат ,че нещо не е наред в отношенията Мелда - Харун ,или че има нещо необяснимо в отношението на Харун към Еда и малката Ямур,но никой нищо не казва!!

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 22:00 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт