Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 648
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна

Това е при4ината! Нали и Мелда й каза - невъзможно е  да градиш щастието си върху нещастието на другите. Това е основния конфликт във филма!
Мелда го каза и макар, че не я харесваме, е много вярно! И по- нататъшното развитие на историята го доказа! Peace

# 346
А ако сватбата стане факт ,тогава какво?

Не ми се мисли! Това е невъзможен вариант!
Ако филмът свършва ,сватба няма да има,но ако ще има нов сезон ,сватба ще има!!
Колкото и да не ни се иска.Ако си спомняте и за сватбата на Харун коментирахме на дълго и на широко ,как нещо ще се случи ,или някой ще каже нещо ,което ще провали сватбата.Мислехме ,че Харун ще каже"не" и т.н..
Но нищо подобно не се случи,само едно драматично мълчание ,последвано от едно измъчено и едва произнесено "да".
Така ,че може би и сега ще стане същото,мачер че по този начин сценаристите ще се повторят!
[/quote]

А какво пречи да няма сватба и трети сезон да има?!
Аз продължавам да се самонавивам, че сватбата ще бъде прекъсната, Харун ще катастрофира, но няма да го намерят до края на сезона / две серии са това/
За два епизода Джамил може да получи инфаркт, Еда да разбере, че е бременна, да ни размотаят с проблемите във фирмата Едже да се опита да възпре Бату от отмъщение и т.н. с други пълнежи. Но най-важното- Еда най-накрая истински ще осъзнае  какво е да загуби любимия човек завинаги т.е. ще порасне!
Разбира се това е мое мнение и просто исках да го споделя с вас.

# 347

Еда колко е красива, когато е облечена и направена, а не като парцалива кукла!

# 348

[/quote]

Кой каза, 4е ако срещнеш на улицата този мъж, няма да ти направи впечатление!
Жива ще я одереме!

# 349
Moмичета, изписахме две теми-Дежавю да е жива и здрава че ни ги прави темичките в предположения Толга ''да'' или ''не'' ще каже Харун ще се намеси ли, сватбата ще се провали ли или не, и си мисля ако утре серията свърши с отговора на Еда , ужаса за нас започва наново до следващия фрагмент, който не се знае пак какъв ще е smile3515

# 350
  • Варна

А какво пречи да няма сватба и трети сезон да има?!
Аз продължавам да се самонавивам, че сватбата ще бъде прекъсната, Харун ще катастрофира, но няма да го намерят до края на сезона / две серии са това/
За два епизода Джамил може да получи инфаркт, Еда да разбере, че е бременна, да ни размотаят с проблемите във фирмата Едже да се опита да възпре Бату от отмъщение и т.н. с други пълнежи. Но най-важното- Еда най-накрая истински ще осъзнае  какво е да загуби любимия човек завинаги т.е. ще порасне!
Разбира се това е мое мнение и просто исках да го споделя с вас.
Няма лошо! И това ме устройва! Peace

# 351
Разберете, катастрофата на Харун няма да е слу4аен инцидент. Ще бъде постановка!От тук на сетне неговите действия ще бъдат насо4ени единствено и само към разкриване на истината докрай! Но това няма да се разбере в следващия епизод.
Еда ми изглеждаше мъртвец, когато каза ДА!

# 352
  • Варна
Moмичета, изписахме две теми-Дежавю да е жива и здрава че ни ги прави темичките в предположения Толга ''да'' или ''не'' ще каже Харун ще се намеси ли, сватбата ще се провали ли или не, и си мисля ако утре серията свърши с отговора на Еда , ужаса за нас започва наново до следващия фрагмент, който не се знае пак какъв ще е smile3515
Аааа, хич не се съмнявай, че ще е точно така- докато свърши тоя сезон на бавен огън ще ни пекат тия сценаристи! Rage Не ни стига жегата навън, ами и тия на нестинари ни обърнаха тука с техните щуротии! smile3516

# 353
  • Русе
Ради,споко ,бе джанъм!Тук такива теории и конспирации развихме,все една ще е вярна?! Нали по този се подготвяме за следващия сюрприз на сценаристите? Ако Толга каже "ДА",какво? Нищо ново за сериала! Той и Харун каза "ДА"... smile3503

# 354
Момичета,мислех,че ще е днес,но... върховната целувка ще бъде утре! newsm61 smile3515
И аз така си мислех ,но като проверих до края на 26 епизод има още 10 минути.
Е поне ще видим цялата случка в един епизод ,няма да я прекъснат!
Всъщност не се знае ,каква част от целувката ще видим ,ако си спомняте сцената с целувката на кея в Ава ,наште я дадоха доста поорязана!

# 355
Разберете, катастрофата на Харун няма да е слу4аен инцидент. Ще бъде постановка!От тук на сетне неговите действия ще бъдат насо4ени единствено и само към разкриване на истината докрай! Но това няма да се разбере в следващия епизод.

newsm10 newsm10 newsm10

Предстоящата сватба ще е капката,която ще прелее чашата на търпението на Харун! Той напълно си дава сметка че ща загуби Еда окончателно, ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИ

# 356
  • Варна
Идеята за конспирация ми допада- инсценировка на катастрофа и-или отвличане?!- thumbsup крайно време е сериалът пак да стане психотрилър! Peace

# 357
Ако ще има трети сезон ,със сигурност 52-ри епизод ще свърши с някой голям  Хикс за нас зрителите, но дано не е много драматичен.

# 358
  • Варна
Ради,споко ,бе джанъм!Тук такива теории и конспирации развихме,все една ще е вярна?! Нали по този се подготвяме за следващия сюрприз на сценаристите? Ако Толга каже "ДА",какво? Нищо ново за сериала! Той и Харун каза "ДА"... smile3503
Хареса ми коментара ти thumbsup- Харун каза "да", ама нищо не се случи през първата им брачна нощ с Мелда. Само че, ако се сещаш Еда едва не си изплака очите цяла нощ само като си мислеше какво ли става там. Не ми се мисли пък Харун, какъвто е ревнив, какви ще си ги фантазира- сигурно ще е пиян- залян в компанията на Бату ( щото да знаем какво си мисли)- ще е истински ужас за него! ooooh!

# 359
Няма да е психотрилър, това го гледахме, ще е екшън!

Общи условия

Активация на акаунт