Отговори
Здравейте! Ще водя една приятелка от Англия за пръв път на БГ черноморие за 3 дни някъде около Бургас! Искаше ми се на ол инклузив, но поради цените май ще се откажа. Та ако имате впечатления от хубава къща за гости/малко хотелче с нови/реновирани стаи, с климатик, хладилник и въобще да е чисто и комфортно НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100М от ПЛАЖА моля споделете!!! Предварително много благодаря!   bouquet

ПС става въпрос за периода 2-5 юли, ако това въобще има значение...

# 1
  • Сф
Моите приятели от чужбина ходят на Сарафово- там е спокойно и на немците и англичаните им харесва, както и на мен. Близо е до летище, до Бургас и курортите, плажа е супер, а цените по заведенията са нормални. Има семейни хотели, които отговарят на твойте условия, порови се за Сарафово. Даже пуснах и тема за Сарафово, но интерес няма, явно народа умре да се гъчка по курортите... От Бургас също предпочитат да ходят там на плаж, познай защо- защото е много готино. Ако сте с кола и ви е скучно там може да обикаляте по курортите около Бургас. Не знам какъв вид почивка очаквате, затова колкото хора толкова и мнения !!Успех!
Малко е скука там, но Бургас е наблизо и дискотеките са до сутринта, а има рейсове на половин час от Сарофово до Бургас, ако не и по- начесто. Нека някоя бургаска мама се включи.

# 2
Аз даже съм била там и наистина беше хубаво! Плажчето абсолютно си ставаше, но бях края на юни и почти нямаше хора. Там доста квартири се дават. Но тъпото е, че акоискаме да се разходим трябва все с кола. А по дискотеките хич не сме вече..

# 3
  • Варна
И тук се нареждам за идеи  Blush

Общи условия

Активация на акаунт