Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 918
  • 249
  •   1
Отговори
# 15
Ми нищо интересно при нас...

Само дето половинката си празнува РД не на реалната си дата - а на друга, негова си  Mr. Green А аз разбрах след 2 години случайно, от личната му карта  Laughing
hahaha И моят мъж  е така,Трейси.На коя дата е  твойто мило Flutter(истинския му рд)

25.09, но се празнува и всички, освен родата, знаят за 10.10  Mr. Green

пп - е сега да не ни се окаже общо милото  Joy

# 16
Трейси, язък, мойто мило не е твойто мило. JoyНе за друго, поне щях да знам,че ако води двойнствен живот ще  да е с  хубава жена. Wink

# 17
Хехе, разсмяхте ме с тия дати, ще кажа на щерката, че има и други луди като нея! Тя иска да си празнува РД с 6 месеца разлика, за да се пада лятото и да има заря (пада се национаният празник).  А вашите мъже защо не си харесват датата? newsm78

Иначе с мойто миУ се запознахме един петък 13 при пълнолуние... #Crazy
А и баба ми и майка ми са с еднакви имена, но познайте дали това ги е сближило особено като снаха и свекърва Twisted Evil

# 18
Ми на моя му е странна историята, за него е много лично, за мен не толкова, не ми се коментира по форуми по тази причина, иначе бих ви разказала, ама все пак  Peace

# 19
 С мъжа ми имаме еднакви бащини и съответно фамилни имена. Като брат и сестра сме  Mr. Green, просто бащите ни са адаши. С една и съща професия сме и една и съща зодия. Силно се обичаме и люто се караме hahaha.

# 20
  • out of space
Ми нищо интересно при нас...

Само дето половинката си празнува РД не на реалната си дата - а на друга, негова си  Mr. Green А аз разбрах след 2 години случайно, от личната му карта  Laughing
hahaha И моят мъж  е така,Трейси.На коя дата е  твойто мило Flutter(истинския му рд)

Аз съм така  Grinning Преди няколко години реших, че ме е адски яд, че съм родена зимата и не мога да си празнувам на тиферич  Crazy От тогава го празнувам и 6 м по-късно. Скоро имам РД, на 25 юни  Flutter Разбира се, изисквам и подаръци.  Mr. Green

# 21
Аз съм на 12.09 а мъжът ми е на 09.12  Grinning
И аз съм на 12.09 Flutter

При нас датите също са леко интересни.Като бях по-малка много се впечатлявах от този факт Crazy
Брат ми е роден на 02.01, а баща ми на 01.02
Аз съм на 12.09, а майка ми на 11.10,
т.е. датата е с едно число по-голяма, а месецът - с едно по-малък Wink
Друго интересно май няма Rolling Eyes

# 22
Аз съм родена на 30-ти, името ми е от 3 букви и започва със "З" и "О", преди да се омъжа живеех в трети микрорайон на един ж.к., в бл.63, вх, 3, ет.3. 
А баба ми, свекър ми,  нашите и мъжът ми са родени в години завършващи на 4-ка: 34, 44, 54, 74-та.
Снаха ми роди детето си 6 дни след моя р.д., а аз родих 6 дни след нейния.

# 23
  • София
При нас - кръстена съм на баба ми, а мъжа ми се казва като дядо ми /съпруга на същата тази баба/.  Grinning
Преди да се омъжа живеех на адрес само от тройки.

# 24
В нашето семейство всички са родени на кръгла година-20,30,40,50,70. Единствено детето се роди една година по-късно от планираното и развали традицията.

# 25
  • Варна
Синът се роди на рожденият ден на баща си...май друго няма

# 26
Аз съм родена на 30-ти, името ми е от 3 букви и започва със "З" и "О", преди да се омъжа живеех в трети микрорайон на един ж.к., в бл.63, вх, 3, ет.3.  
А баба ми, свекър ми,  нашите и мъжът ми са родени в години завършващи на 4-ка: 34, 44, 54, 74-та..

Ооо, като каза това и ме подсети, че като бях дете (на 7г. съм била) и седнах, и се замислих за числото 7.
Родена съм на дата, с цифрата 7 в нея, през Юли (7 месец), '77 година, тогава бях на 7г., живеехме на 7 етаж, бях в 7- та паралелка, в училище, бях 17 номер, една от "уникалните" цифри в ЕГН- то ми също е 7.
Изобщо целия ми живот е неразделно свързан с тази цифра.
Сватбата ми беше на 27.
Терминът с първата ми бременност беше 27.
В ЕГН- та на половинката, майка ми и децата има няколко 7- ци.
В номерата на всичките ми коли (с изключение на сегашната) имаше цифрата 7.
В дом. ни телефон има 7- ца.
Сега не се сещам за други 7- ци, но като се сетя, ще допълвам.

Иначе, другите "особености" съм ги казвала и друг път във Форума.
Каката, таткото и малкото са родени на 30 Декември, на 31 Декември и на 1 Януари.
Аз и баткото пък сме лятото, с 4 дни разлика.
Зодиите при нас са само Лъв и Козирог.

П.С. Ааа, и още нещо - аз, каката и баткото сме родени в сряда.
Мислех, че и малкото ще е в сряда, но то подрани малко и се роди във вторник.
 Laughing

# 27
  • ул. "Мечтание"
Ха, интересна тема!
Сега като прочетах какво е писала Мама Цоцоланка, се замислих, че и ние тримцата с мъжа ми и синковеца сме все на дати с двойка - аз съм на 2 октомври, мъж ми е на 26 май, а сина ми е на 22 май. Сина ми и той трябваше да се роди на 26ти, като баща си, ама докторите объркаха работата!  Joy Сега следващото бебе и него го глася на дата с двойка!  Mr. Green

А пък двете ми баби са родени на една дата в една и съща година, няма да се изненадам, ако и в един и същи час са се родили. Двете са си лика-прилика, ако бяха близначки нямаше да си приличат толкова по характер и темперамент! Ама и двете се сърдеха като им се напомни този факт, даже едната лъжеше на коя точно дата се е родила, за да не я сравняват с другата.  Joy

За друго не се сещам сега...

# 28
При нас интересното е,че с мъжът ми сме родени на 5.12,а малката пак на 5-ти,но април Simple Smile

# 29
  • София
Аз и мъжът ми сме с еднакви имена и зодии,освен това и тримата,заедно с детето сме родени в един и същи месец,като дати 8,18,26.
8+18=26,а също и в 26 - 2+6=8  Mr. Green
Родих в 8 месец и 18 ден от бременността си  Laughing
Майка ми и бащата на мъжа ми са родени на еднаква дата в един и същи месец,само в различни години.
Фамилията на родителите ми е същата като тази на мъжа ми.
Добавям и още нещо странно и интересно-4 години преди да се запознаем с половинката сме пътували заедно на екскурзия в чужбина в една група по едно и също време,в един и същи автобус и сме били в един и същ хотел.Но нито аз съм го забелязала и го помня,нито той мен  Mr. Green Впоследствие като си коментирахме го установихме,дори ни има и двамата на някои общи снимки  hahaha

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:08 от em4eto

Общи условия

Активация на акаунт