Машина за хляб-33 част

• 95 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Напоследък нямам много време и не влизам редовно, затова със закъснение:
Макс-мама, благодаря ти за съвета, но аз вече я занесох в сервиза. Сега ще чакам.

Полина,този сервиз, на който си писала в София, центлалата му е във Варна. Аз имах проблем преди време със софийския и се обърнах към централата - резултатът беше светкавичен. Мога да ти дам телефоните им ако искаш. Имах някъде и мейл, но трябва да го потърся.

# 16
  • Русе/София
Благодаря на Дядо Хаджия за темата.Вместо запис един плетен хляб .Приятен и прохладен ден.

# 17
Запис и от мен.

# 18
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Вместо запис да попитам нещо, дето ме терзае от известно време. Blush Имаше някъде таблица на пропорциите на различни брашна (съотношение бяло и ръжено, типово и пр. брашна), течността и съответно маята. Мисля, че беше в блога, но не я откривам. 

# 19
Вместо запис да попитам нещо, дето ме терзае от известно време. Blush Имаше някъде таблица на пропорциите на различни брашна (съотношение бяло и ръжено, типово и пр. брашна), течността и съответно маята. Мисля, че беше в блога, но не я откривам. 

http://forumbabgmama.blogspot.com/2010/05/blog-post_1530.html

# 20
  • София
моля за съвет, ще правя отново питката на max mama с едно втасване, защото съм рожденичка днес и се чудя дали едно пакетче суха мая ще е достатъчна в тия жеги за двойна доза или не.  Thinking Маята ми е от турската, а тя за мен е най-силна. По рецепта е половин пакетче жива мая и аз слагах една суха, ама е много горещо и мисля, че маята трябва да ми е по-малко. Кажете, как да постъпя?

# 21
Дядо Хаджия, и мен ме заинтересува с това гаспачо. Още повече, че никога не съм правила вкъщи, ама ти така сладокусно си го казал, че ме нави  Simple Smile
   Не го пускай на лични, оспами тука темата. Сигурна съм, че ще има още питащи  Wink

# 22
  • София
petia_tag честит празник мила   bouquet  щом си я правила вече питката на Мак мама имаш идея какво да е тестото като консистенция.Аз лично бих сложила пакетче и половина  Peace и после си следи тестото

# 23
Да се запиша и аз в новата тема с един типов хляб с пшенични трици и бяло брашно тип 400

За малко да го изтърва и да префтаса, но мисля, че овладях положението  Peace

# 24
Момичета, ето ме пак. Тъй като моят ФиФ сдаде багажа преди няколко месеца, не съм правила хляб, да, ама оня ден пак се присетих и днес си поръчахме Мулинекс OW2000. Утре я чакам да дойде. Та исках да ви питам, в книжката на български ли пише? Лесно ли се борави? Бъркалките лесно ли се махат? newsm78
Иначе аз се връщам назад да чета. Peace

# 25
Момичета, ето ме пак. Тъй като моят ФиФ сдаде багажа преди няколко месеца, не съм правила хляб, да, ама оня ден пак се присетих и днес си поръчахме Мулинекс OW2000. Утре я чакам да дойде. Та исках да ви питам, в книжката на български ли пише? Лесно ли се борави? Бъркалките лесно ли се махат? newsm78
Здравей.Моята е Мулинекс OW5000 с две бъркалки.Аз,когато мога да извадя бъркалките след последното замесване го правя,когато нямам възможност-след изпичане на хляба оставям още 10-15 мин.и тогава се изващда лесно.При мен имаше и указания на български,би трабва да има и при теб.

# 26
ако нямаш на БГ  от тук - http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … roducts_id=145545  си изтегли PDF файла.
трябва да го има ръководството и на БГ.

# 27
Дядо, благодаря за темичката   bouquet

Петя, честит рожден ден   bouquet

Аз не намалявам маята, жега или студ, слагам колкото трябва   Peace

# 28
  • София
petia_tag честит празник мила   bouquet  щом си я правила вече питката на Мак мама имаш идея какво да е тестото като консистенция.Аз лично бих сложила пакетче и половина  Peace и после си следи тестото
благодаря много, аз точно това мислех да направя и така и постъпих и си стана чудесна. Разбира се беше нападната моментално и време за снимки нямаше.  Laughing
Shada, благодаря и на теб!

# 29
  • Разград
petia_tag ,честит рожден ден.  bouquet Hug С най-хубави пожелания. Hug

Общи условия

Активация на акаунт