True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 338
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Хихих я да видим кой ще си познае това   Joy Twisted Evil

hahaha

Ами....на тези задни части им се нагледахме през 2-та сезона...... Wink

Джейсъновите? Мисля, че не са, ама то е щото имам вътрешна информация от Терориста.

ПП ИрПуц, sunnny (+ 6 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема. - брех, какви сте свенливи...  hahaha

# 91
Ян не е честно да показваш само това като има доста по ... пикантни неща.
Хайде да разгледаме вълчо отблизо  Twisted Evil

Опа какви ги вършиш тук? Пълен изглед отзад  Whistling И Ян ако това не си ти - Вълчо има нужда от наморник  Twisted Evil
А за онзи който е измислил парашутните гащи искам разстрел  #2gunfire
И може да се наложи почивка а Арканзас за да полеем Ян-зеленчука с тамушна вода, защото определено ако не е заради банския има нужда. Незнам градинарката да казва ето

А да и за доказателство, че спокойствие няма дори в собствената ти къща
УОМИ дебне  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 11:29 от WomanitKa

# 92
Пуци права е Трайкова Simple Smile На Джейсън са Simple Smile другите с повечето снимки са на лошия вълчо.  Whistling

# 93
  • София
Здравейте мацки,
Отдавна не съм писала, че не сме в София и нета ту го има, ту го няма
Гледам е излезнала първата серия, довечера ще я гледам, че я дърпам от вчера Mr. Green
Утре комент Mr. Green

# 94
О, Нели, тъкмо навреме се завръщаш  Laughing

Пуци права е Трайкова Simple Smile На Джейсън са Simple Smile другите с повечето снимки са на лошия вълчо.  Whistling

Аха, значи нарочно ме подведе! Ама мен чуждите праскови са ми все еднакви, да ти кажа...

# 95
  • София
Знам аз кога да се завърна Mr. GreenТрябва само да изчета какво сте писали, ама като изгледам серията - една има само нали

# 96
Една, да, другата в понеделник...

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 11:48 от ИрПуц

# 97
Леле Уоми,егати папарака дето си......... Laughing Само внимавай да не пострадаш като репортера от сп.Бай Бай(Пуци ще ти го обясни Wink)

# 98
Леле Уоми,егати папарака дето си......... Laughing Само внимавай да не пострадаш като репортера от сп.Бай Бай(Пуци ще ти го обясни Wink)

Кой от тримата пострадали имаш предвид? Единия го би Мечо, щото пя "Икебаната", другия беше нацелен от заблудена бутилка, а третия го настъпи слон...  Twisted Evil

ПП За който не разбира за какво, по дяволите, говорим с Трайкова, да направи справка с "Прегледите на печата", в линка на първа страница.  bowuu

# 99
Хах аз само показвам не пипам  Joy
Ама съм иекичка може се сборим  hahaha А и не забравяйте че моито злато има вампирска скорост Simple Smile
Пази ме  Twisted Evil

# 100
Хах аз само показвам не пипам  Joy
Ама съм иекичка може се сборим  hahaha А и не забравяйте че моито злато има вампирска скорост Simple Smile
Пази ме  Twisted Evil

А, не, не си познала в тоя случай. Laughing За БайБай съществува само Росиън, поне докато Рос-частта не даде официално изявление за мормонски наклонности.  Mr. Green

# 101
Рос няма нужда да дава изявления Simple Smile Достатъчни са снимките Simple Smile А много добре знаеш, че папарак или не няма да направя нищо ако тя не ми разреши  Twisted Evil А и Рос е в траур днес Simple Smile чак неможа да чуе края на Копнеж смятай колко много й дойде  Mr. Green

# 102
Рос няма нужда да дава изявления Simple Smile Достатъчни са снимките Simple Smile А много добре знаеш, че папарак или не няма да направя нищо ако тя не ми разреши  Twisted Evil А и Рос е в траур днес Simple Smile чак неможа да чуе края на Копнеж смятай колко много й дойде  Mr. Green

Ето това е то другарския дух на сътрудничество и взаимопомощ.  Mr. Green

Ох, горката, дано й мине траура по-скоро...

# 103

Кой от тримата пострадали имаш предвид? Единия го би Мечо, щото пя "Икебаната", другия беше нацелен от заблудена бутилка, а третия го настъпи слон...  Twisted Evil

ПП За който не разбира за какво, по дяволите, говорим с Трайкова, да направи справка с "Прегледите на печата", в линка на първа страница.  bowuu

hahaha

Всъщност,мислех си за този с бирената бутилка ......Joy Ама те и другите сакатлъци не са изключени-риска на професията Mr. Green

# 104
Държа да кажа, че Рос е старша в нашто семейство.
Разпределя задълженията, държи финансите и удобрява графика за ползуване на общата ни собственост  Mr. Green
Така, че ... Все пак номер 1 си е номер 1 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт