True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 266
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Хахаха сега се сещам от 2 сезон :

Не е нееееееее аз сигурно ще съм единствения девствен вампир на света  Joy Joy Joy

# 76
Тираджията е отписан вече. Едва ли ще стане вампир след като е пукнал преди да пие кръв. А вампирите не убиват жертвите докрай. За тях е все едно да се отровят, ако приемат кръв на покойник и по тази причина не източват до край "бидончето".
Не се сещам от предния сезон защо Ерик е изпратил да му доведат Бил. Само че са закъснели  Thinking И тая кралица с ква неприязан каза за Бил Нека гние тогава"  #2gunfire

Как бе, Бил като превърна Джес нали обясняваше после каква е технологията - източваш ги, после им даваш вампирска кръв и тъй...  newsm78 А иначе, според "канона" си права, естествено.

# 77
Eрик е пратил тея да му доведат Бил, заради кралицата. Той нали и каза,че ще се погрижи за него лично, за дето разкри продажбата на кръвта.

# 78
  • Сливен
mamakaty - само с възхищение, иначе не давам  Wink
The big bad wolf is mine  Twisted Evil

Я да пусна и аз малко мускули ...

Аууууу !!!!

# 79
mamakaty - само с възхищение, иначе не давам  Wink
The big bad wolf is mine  Twisted Evil

Я да пусна и аз малко мускули ...

Аууууу !!!!
Тоси по-ми прилича на Даниел Крейг. Ама вълка към който се обърна Бил на каря, ще само тоя.

# 80
Е, той не източи Джес. Беше достатъчно жива, за да пие от кръвта му и достатъчно умряла, за да може да живее ако не пие от кръвта му. И аз съм на "ти" с технологията  Mr. Green Да беше питал мен Билиту  Whistling

Да, Джес е много прецакана в това отношение  Laughing Laughing

Eрик е пратил тея да му доведат Бил, заради кралицата. Той нали и каза,че ще се погрижи за него лично, за дето разкри продажбата на кръвта.

Ахам, верно, би. Мерси, Съни   bouquet Ей, тоз Ерик  Crossing Arms

Бибиянка, Кво е туй, би, аууууу  Blush Shocked Възхищавам се одма направо  Sunglasses

# 81
А, хубу, аз съм се объркала, значи.

И кво, двама вълчаци, а?  Mr. Green Има да мерите дувари...

# 82
Аз останах с впечатлението, че Ерик е пратил някой друг да доведе Бил, а не тези, които го точеха. Когато Ерик говореше по телефона с този, нали се ядосваше, че Бил не е при него, а и онзи каза, че вече го е нямало в ресторанта.  newsm78

# 83
Цеци, не си се объркала - така е  Peace
Ир, че ко да си се объркала и ти, би  Laughing Те не са го разисквали тоз въпрос. Но аз уточнявам, та да се успокоим, че тираджията е мортус вече.
М/у другото помниш ли в една от сериите на браточките как ошеметяваха вампири със стрели потопени в кръв на покойник  hahaha Ей, тез легенди... Вчера гредах Бурята на века по Ст. Кинг и там стана въпрос за този Кроатон, за който имаше 1-2 серии отново в братята. Много се кефя на такива връзки м/у историите, а не всеки режисьор със свое мнение  Crossing Arms

# 84
Аз останах с впечатлението, че Ерик е пратил някой друг да доведе Бил, а не тези, които го точеха. Когато Ерик говореше по телефона с този, нали се ядосваше, че Бил не е при него, а и онзи каза, че вече го е нямало в ресторанта.  newsm78

Да,така е.Просто вълците са изпреварили хората(вампирите) на Ерик.

# 85
Zisska  Heart Eyes Hug

Я признай да не сте наели Анито за домашна помощница  Mr. Green

# 86

Пратил е вампири, не съм казвала върколаци, тях Лоренка сигурно ги е пратила Peace

# 87
Хихих я да видим кой ще си познае това   Joy Twisted Evil

# 88
Цеци, не си се объркала - така е  Peace
Ир, че ко да си се объркала и ти, би  Laughing Те не са го разисквали тоз въпрос. Но аз уточнявам, та да се успокоим, че тираджията е мортус вече.
М/у другото помниш ли в една от сериите на браточките как ошеметяваха вампири със стрели потопени в кръв на покойник  hahaha Ей, тез легенди... Вчера гредах Бурята на века по Ст. Кинг и там стана въпрос за този Кроатон, за който имаше 1-2 серии отново в братята. Много се кефя на такива връзки м/у историите, а не всеки режисьор със свое мнение  Crossing Arms

Я, я, помниш, помниш  Laughing

Не е мойто, със сигурност  bowuu

# 89

hahaha

Ами....на тези задни части им се нагледахме през 2-та сезона...... Wink

Общи условия

Активация на акаунт