True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 19 335
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Мерси мерси за вниманието към моята персона Simple Smile
Аз им казвам, че съм им като тренинг Simple Smile калявам ги държа ги на нокти  Mr. Green
Най - накрая някой да оцени усилията ми  Heart Eyes

# 346
Хехе, Джо си пада по компютърни игри, а?  hahaha

Бе, има нещо вярно, че съм карък, но не и за сърмечовци! Я си спомни колко мача гледнах на Арсенал и дали ги спечелиха, а? (Сори за спама)  Crossing Arms

# 347
  • Срещу планината:)
Хехе, Джо си пада по компютърни игри, а?  hahaha

Бе, има нещо вярно, че съм карък, но не и за сърмечовци! Я си спомни колко мача гледнах на Арсенал и дали ги спечелиха, а? (Сори за спама)  Crossing Arms

Почваш да гледаш мачовете на сърмечовци на запис,остава заради тебе да не се класираме  newsm12

# 348
Добро утро,
Днес явно е тематичен ден посветен на въркитата Flutter
Пуци прекрасен е бюлетина, мерси че си отразила мятането на бутилки с шампанско, да се знае колко съм зла и да си имат едно наум всички нарушители Twisted Evil

# 349
Олеее още снимки от финала на сезон 3 Simple Smile
Има на всички има и с фенове Simple Smile И на Годрик също Simple Smile
тук

# 350
Почваш да гледаш мачовете на сърмечовци на запис,остава заради тебе да не се класираме  newsm12

Как само набедихте Пуци за карък.......... Whistling

# 351
Почваш да гледаш мачовете на сърмечовци на запис,остава заради тебе да не се класираме  newsm12

Как само набедихте Пуци за карък.......... Whistling

Embarassed Не съм, бе, не съм аз, Бекъм е каръка, така да знаете! Ся на запис да гледам... Cry

Деми, разбира се, че ще го отразя, съмняваш ли се. Наглеци с наглеци!

# 352
Хмм, щом Годрик се появява на финала, значи ще ми флашбек Thinking Интересно, интересно.
Пуци hahaha
Аз съм за Ла Фурия, обаче вчера адски им се издразних как паднаха. Язък им за красотата само, то само с нея не става Crossing Arms

# 353
Да, те май бяха казали, че ще има флашбакове (поздрав, Деми, с таз така прекрасна дума Mr. Green)

Бе ква Ла Фурия, снощи бяха Ла Некадърния...  Joy

# 354
Да, те май бяха казали, че ще има флашбакове (поздрав, Деми, с таз така прекрасна дума Mr. Green)

Бе ква Ла Фурия, снощи бяха Ла Некадърния...  Joy
Точно, точно, ааах много точно сравнение.
Поздрав и за теб с прекрасната дума Laughing

# 355
Мерси, мерси  Mr. Green

# 356
 Mr. Green Испанската Армада бяха потопени от германскията генерал.Даже леко се изкефих  много се дразня на големите надувки,готино е като им резнат леко крилцата.

Embarassed Не съм, бе, не съм аз, Бекъм е каръка, така да знаете! Ся на запис да гледам... Cry

Laughing Не ми закачай Бекъм ако обичаш

# 357
Ооо Дю приятелко моя Simple Smile Какъв е тоя изблик  newsm78 Да не би да имамев пристрастия към Бекъм ?
Имам връзки мога да разкарам Виктория и да те оредя Simple Smile Само кажи и ще спретнем сделка Simple Smile Hug
След като вече съм приятелка с привилегии всичко за семейството нали знаеш  Heart Eyes

# 358
Mr. Green Испанската Армада бяха потопени от германскията генерал.Даже леко се изкефих  много се дразня на големите надувки,готино е като им резнат леко крилцата.

Laughing Не ми закачай Бекъм ако обичаш

smile3534 Нищо не съм казала за дувара му или квото и да било друго. Ама не приемам аз да съм каръка, пък. Crossing Arms

# 359
 Grinning Бекъм е стара тръпка,уважавам си го много. Ако не беше той днес нямаше да се вълнувма нито от футбол,още по малко от отбора на сърмечовците  bowuu

Сори,че продължаваме да спамим  spam2

Общи условия

Активация на акаунт