True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 121
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.София-Красна поляна
Уф,ти пък си намерила с дуварите да съблазняваш мъжа си....... Whistling Пък и за к'во ти е бе Зисе? Той докато дойде по българското HBO,ние вече сме го изгледали в интернет! Peace
Че аз що си мислех,че и по нащо ще го дават в дис момент би. newsm78
Мммм,тогава неща го HBO-то. Naughty

Упс,anbibian , фнимавай,че има стражаааа. Whistling

# 601
  • Срещу планината:)

Привет аз денс съм от трудещите се,май ще си отвися в офиса до 17 Tired
hahaha hahaha hahaha Дю би,туй ше да е голям денс би. hahaha :

Късно си включих компа,че не ми трябваше в началото за нещата които   вършех, а вместо до 17 откарах до 18  Tired

# 602

Упс,anbibian , фнимавай,че има стражаааа. Whistling
[/quote]
стражата да погва суки, че тя навсякъде се вре, то не останаха мъже от нея  Laughing

# 603
След доволно количество от емоции покарай мача,ще си пусна за лека нощ 1то епизодче отново

# 604
Добро утро гугутки! Hug Айде,малко остана..... Party

# 605
  • Велико Търново
Аз съм сита село с дететор а тук имат HBO  Peace Само, че довечера от колко часа е епизода?  newsm78

# 606

Понеже снощи заспах с епизод на ИК в съчетание с бурята на вън цяла нощ Ерик и Пам се прокрадваха в сънищата ми,но единственото което помня е че цяла нощ готвех,беше много изморително ooooh!

# 607
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютрууу. Hug
Аз сега се излюпих,тия дни нещо много ми се спи.
Леле,утре ще имаме серия би. newsm44

Дю,ти като мене бе с това готвене. hahaha hahaha hahaha
Когат бях сънувала един готвач и брез цялото време го душех за вртата докато той готвеше. hahaha

# 608
Дубрутру!  Hug
Ехехее, Дю, брао бии  hahaha
Интервю с Кристин за Пам и Ерик, колко тематично се получи  Mr. Green

Ех, колко бързо мина седмицата, и утре серийка  newsm53

# 609
Добро утро!
Малко, малко, един сън време ни дели от новия епизод  smile3508 А след снощните съновидения нямам търпение да стане 22ч.  Mr. Green Командирш, дори теб изсънувах много приятно, но за съжаление само като статист  Laughing Обаче беше много хубав статист  Hug
Какво четеш на Майстора? Аз се хванах с Пътна мрежа. Чела съм я 2 пъти, но мина доста време. Страшно ме кефи тоя човек как от едно простичко събитие превръща нещата в куп шантави ситуации. Сори за спама! Но горещо го препоръчвам на гугутките. Няма да скучаете с него, а и е доста образователен по нашата тематика  Wink Не точно този роман, но други подобни  Thinking

Цеци, би, ти верно си се гаджосала с Кевин, би  Shocked Пък аз що все те спрягам с брат самов Дийн Уинчестър, би  newsm78 Да не си изям боя от мосю Кевин  Rolling Eyes Или вие сте от т. нар. отворени връзки  Mr. Green
Бодливата тел е снабдена в промишлени количества. От колибката ни с Вълчан се вижда само пушека от коминчето, когато си джиткаме прАжолките на скаричката. Така, че бъдещите фенки да знаят, че мисията им по отвличането на моя МЪЖ е невъзможна Освен това от 28.06 започвам да удвоявам надника на армейците, така че да позасилят малко войсковата си мощ  Grinning

# 610
  • София
Добро утро гугутки как сте банда ?
аз да си питам ние от клуб гугуткен ще ходим ли на здрач да гледаме групово?
Че аз мисля да ходя ако го пускат в кино арена запад...а те ще го пускат Simple Smile

# 611
Цеци, би, ти верно си се гаджосала с Кевин, би  Shocked Пък аз що все те спрягам с брат самов Дийн Уинчестър, би  newsm78 Да не си изям боя от мосю Кевин  Rolling Eyes Или вие сте от т. нар. отворени връзки  Mr. Green

Аа, чи Кате, аз от първия ден в тая тема го зимАх Кевин, че Трайкито веднага бързаше да пробута някого, като ми знае пристрастията  Mr. Green Ама сега Кевин е в името на нашия сериал  Mr. Green, Самовият брат си ми е най на сърце  Blush Heart Eyes

аз да си питам ние от клуб гугуткен ще ходим ли на здрач да гледаме групово?
Аз, милички, няма да се прежаля на тоз филм, само за да ви видя  Mr. Green Blush

# 612
Дубрююютрууу. Понаспах се, май, гледам добре сте посънували.

И аз така - покрай всевъзможни глупости посънувах и Мечо край басейн, с шарени боксерки беше, обикаляше басейна и търсеше някого, ма май не мене, щото аз со го гледах от разстояние  Laughing

Кате, "Мъртвата зона" си препрочитам за н-ти път в момента.

Джес, ние с лейтенанта сме се разбрали на 18.07 да ходим, щото аз мразя премиери. Ама тя иска в мола на Стамболийски.

# 613
  • София

Джес, ние с лейтенанта сме се разбрали на 18.07 да ходим, щото аз мразя премиери. Ама тя иска в мола на Стамболийски.

Кой не мрази премиерите Simple Smile най-мразя да е фраш Simple Smile
Е, че то Стамболийски не е далеч от Арена Запад колко му е да отскоча и аз само, че до 18.07 има доста време и ще видим как ще сме с времето тогава

# 614
  • гр.София-Красна поляна
Ууу па Пуци,ако знаеш па Мола на Стамболийски колко ми е близоо.

Общи условия

Активация на акаунт