True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 075
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.София-Красна поляна
Гледкайте,гледкаите ъъ.....аз ще се моля на Господ да спуснат по-бърже субовете. Rolling Eyes

Гледах. въй. майкоооуу. миллаааа.  Heart Eyes  Crazy  Crazy  Crazy
Давайте другата серияяяяя!!!  Crazy Crazy
как ше се рАботи днес, неее знам  Mr. Green

smile3556 Въх, нИ думай ! Ко става? Не, не казвай! Въх!
hahaha hahaha hahaha

# 676
  • Срещу планината:)
Здраствуйте исках да ви поздравя на иврит но забравих да питам как е  Simple Smile

От рано сте почнали да се стреляте гледам,ама се с кеф да паднеш пронизан  Grinning

И кво сега тея дето са на работа да се хванем за масата и да чакаме,що не го излъчват в събота тоз серила би  Crossing Arms

# 677

И кво сега тея дето са на работа да се хванем за масата и да чакаме,що не го излъчват в събота тоз серила би  Crossing Arms

Ами на  #Cussing out
Дю-це похвали ли ти се нашия бре. Гледам на ръката му нова гривна Simple Smile и хъката мъката, нали ни е срамежлив призна, че са го наградили за особен принос от фондация "Спасете земята". Трябва да му спретнем една празнична вечер само тримата ...  Hug

# 678
Оф,ебаси шиб...я понеделник. Тъкмо децата са на ясла(и двамата) и си викам "Ей сега се размазах цяла седмица.Само ще лежа и ще си почивам,че от другата седмица и двамата ще са в къщи цяло лято!" Да,ама не! Милото ми се обажда:"Имам хубава новина-майка ще идва довечера!Ще остане до края на седмицата!" Shocked Shocked Shocked  Отиде ми и почивката и лежането. Що не дойде другата седмица,като са децата в къщи.....#Cussing out #Cussing out #Cussing out Сега трябва да гледам без субтитри серията,че да не стресирам "мама" с моите вампирски истории......  Confused

Направо ми иде да отида и да се гръмна някъде!!! ooooh! ooooh! ooooh!

П.П Уоми,гледала съм ги тези снимки,ама мерси за труда все пак. Hug

# 679
  • гр.София-Красна поляна
Оф,ебаси шиб...я понеделник. Тъкмо децата са на ясла(и двамата) и си викам "Ей сега се размазах цяла седмица.Само ще лежа и ще си почивам,че от другата седмица и двамата ще са в къщи цяло лято!" Да,ама не! Милото ми се обажда:"Имам хубава новина-майка ще идва довечера!Ще остане до края на седмицата!" Shocked Shocked Shocked  Отиде ми и почивката и лежането. Що не дойде другата седмица,като са децата в къщи.....#Cussing out #Cussing out #Cussing out Сега трябва да гледам без субтитри серията,че да не стресирам "мама" с моите вампирски истории......  Confused

Направо ми иде да отида и да се гръмна някъде!!! ooooh! ooooh! ooooh!

П.П Уоми,гледала съм ги тези снимки,ама мерси за труда все пак. Hug
Трайки,споко би. Hug
Ако искаш мога да я посрещна на автогарата и да я заведа на Витоша да я пусна по пътеките
и нали....няма да я видиш вече. Mr. Green

# 680
Трайкова сори за свеки  Hug А снимките дават, че има и нови. И това е цялата фотосесия. Ама не съм запозната със фотосесиите на г-н Нортман извинете  Mr. Green

# 681
Ама защо точно тази седмица бе,защо? #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ей,значи,знае как да ме прецака максимално........ Twisted Evil

Оф,спирам,че незнам вече........ Cry

# 682
 Rolling Eyes оф бе Трайки съчувствам ти  Hug  ,че мама свеки ще ти е на гости.
Тя що не ти се е обадила на теб,за да си координирате графиците  Thinking

Дю-це похвали ли ти се нашия бре. Гледам на ръката му нова гривна Simple Smile и хъката мъката, нали ни е срамежлив призна, че са го наградили за особен принос от фондация "Спасете земята". Трябва да му спретнем една празнична вечер само тримата ...  Hug

Naughty Похвалил се е МОЯТ на теб като на добра приятелка.

Да живей еко движенито и еко туристките  Laughing Оле

И празнична вечеря няма да има,щото плановете са 1)да се гледа ИК и после мача на испанците  Mr. Green
Ако ще се организира нещо, ще е през уикенда и ще е барбекю с членките на клуб Гугутка  bowuu мерси

# 683
понеделник  Cry работен ден
чак довечера ще гледам новият епизод  newsm45

# 684
Ооо  Twisted Evil Гледай си мач тогава Simple Smile Аз ще го поздравя лично.
МОЯТА вечеря с него ще е днес имаме уговорка вече. Дано мача да те удоволетвори. Ще кажеш резултата после. Whistling
Нали съм приятелка какво да правя. Ще го върна за уикенда с гугутките. ОТПОЧИНАЛ.

# 685
Rolling Eyes оф бе Трайки съчувствам ти  Hug  ,че мама свеки ще ти е на гости.
Тя що не ти се е обадила на теб,за да си координирате графиците  Thinking

А,ще се обади,тя ни постави пред свършен факт:"Довечера идвам,Чакайте ме в 8 ч на автогарата!" Rolling Eyes

# 686
Ооо  Twisted Evil Гледай си мач тогава Simple Smile Аз ще го поздравя лично.
МОЯТА вечеря с него ще е днес имаме уговорка вече. Дано мача да те удоволетвори. Ще кажеш резултата после. Whistling
Нали съм приятелка какво да правя. Ще го върна за уикенда с гугутките. ОТПОЧИНАЛ.

Мача,че го гледаме зедно   Mr. Green  ти ще дойдеш само за уикенда с гугутките  и евентуално ще останеш да си полафим след партито  newsm53 и след това  те изпращаме по живо по здраво

# 687
Леле, хора, лелееееее  #Crazy

Ох, Танчик, силно ти съчувствам, силно!  Hug

Лейти, защо на иврит искаш да ни поздравяваш, бе, кво ти стана?!  Shocked

# 688
Simple Smile Съжалявам мила ако не те е уведомил... Можеш да го попиташ. Писнало му било от мачове. Ще бъда културна обещавам. Ще ти дам и снимки от събитието да видиш, че няма ръце под масата  Twisted Evil

# 689
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте, момичета!
Само да кажа, че вторият епизод е по-ненормален и от първият...много кръв, много нещо Mr. Green....С две думи - страхотен!
А през уикенда прочетох и десетата книга от поредицата bowuu.
това засега...

Общи условия

Активация на акаунт