Юлски бебета-Тема 34

• 26 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
 Честит рож.ден на всички празнуващи дечица днес,пожелавам им много здраве и щастливо детство.Два дни не сме се спряли то нали  на детето му се ходи и сутрин и следобед излизаме за това не съм писала ама нали и от скоро се включвам така че едва ли липсвам на някого Grinning.Сега спи изтощен от ходене а  може  и от жегата, днес във Варна е много топло.Нели, за памперс 4+ знам че са за бебета с по -дебели крачета ние скоро минахме на такива въпреки че е слабушко 9кг.Следобед ще го пратя с мама на разходка ,че ще правим разместване ,купихме си метална спалня и нов матрак и ме чака работа .Лек ден !

# 616
Ние прилкючихме със сутрешната разходка - ейй много жега. Нашият тати ме нави да ходим на аквапарка и на мен много ми се ходи от години даже, обаче много ме е срам да отида защото съм такъв слон (за срамотийте от както сме тука на морето съм качила 13 кг., вместо да отслабвам, бях ги докарала до 76 и сега пак съм в изходна позиция 89  newsm45, и не трябва и да спазвам диети, че с Дюкан със си докарала лека остеопороза, а съм на 25 все пак, то това не е много сигурно, като ми правиха снимка за синузита така ми каза УНГ-то и като си дойдем в Сф ще я проверя тази работа, а пък как ми се яде сладко не мога да се понасям чесно ви казвам, олях се със скобата  Rolling Eyes ), кой знае какво ще си кажат хората, "тая пк къде  е тръгнала", та сега хам боли хем сърби. И се чуда дали да ходим все пак или не ...

# 617
Да почерпя за малката ми гъбка:

Честито на наборите - здравички и послушни да растат!
Ние ще празнуваме скромно с роднини, а утре - не чак толкова скромно с приятели Mr. Green Ще кача снимки, когато са готови, че аз май хич не съм пускала Whistling  Хубав ден на всички Heart Eyes

# 618
Честити рожденни дни на всички празнували скоро наборчета. Трудно успявам да ви прочета, но ви държа под око.  Hug
Владето от няколко дни е в много тежка зъбна криза - температура висока, мрънкане яко, отпуснат, то чак на мен ми е мъка да го гледам, колкото можем гледаме да се разхождаме, но дъжда малко ни спъва плановете.

# 619
Честит рожден ден на днешните рожденици! Здравички, весели и игриви дечица да растат!   bouquet

# 620
Привет и от нас.
Честито на всички, които последните дни имаха повод за празнуване, да са живи и здрави, а порасналите дечица да раздават усмивки и да радват мами и татковци!
На Божидар най-накрая му изби онзи осми зъб дето го чакахме от два месеца и днес вече е малко по-спокоен, че последните дни чак не се траеше кривотията му.
И аз оня ден ходих да пусна молба за втората година майчинство, че се чух с касиерката и каза да мина в началото на месеца, но аз съм държавен служител и при нас заплатата е за месеца. От кадри ми дадоха заявление-образец/текста е горе-долу това, което Линет е дала/ и  декларация по чл.46, ал.1 НРВПО, а финансистката ми разпечата декларация приложение 3, а оставих и копие от акта за раждане. При мен 410-те дни свършват на 23.07.2010 г.
При нас усилено върви подготовката за моренцето, лошото е, че от два месеца се уговаряме със сестра ми и кумовете да сме заедно и най-накрая се оказа, че сестра ми не можа да намери билети и те ще са от 20 до 31.07, а ние с кумовете - от 12. до 25.07. Всъщност беше намерила билети за 10-ти, но бяха с 1300 евро по-скъпи, добре, че се съгласиха да им променя резервацията, че иначе щеше много скъпо да им излезе. Всяка година изглаждам по една камара дрехи за мен и мъж ми и там само обличаме и прибираме за пране, и тая година смятам да направя така, но Божидар ми закача масата за гладене и кабела на ютията, та ще се наложи да изкарам една нощна смяна гладейки. Стига ми, че през ден ще ходим до вкъщи да му готва, а ако трябва и да гладя то каква почивка ще е?
В тази връзка да попитам варненки къде се продава розов ХИП - 3, ще сметна колко ми трябва и ще си взема от София, но малкия ако реши, че не иска пюрета /както направи в големите горещини/ може да ми се наложи да купувам мляко, та да си знам отрано. И, моля, дайте телефон на читав педиатър, дано да не ми потрябва, но все пак всичко се случва.
Мъжо се обади, че е "сготвил" пържоли, та отивам да врътна една салата.
Лека  вечер и спокойни бебоци.

# 621
  • Canada
Здравейте момичета,
като чета за каква хамалогия става въпрос с майчинството, чак лошо ми стана... Още не съм опраля до там да се занимавам и с тези неща, но явно ще се наложи...
Александра, ние купихме почти същия басейн като този който Нели е показала и наистина е страхотен. Peace
Лени, дано по-бързо му мине на Влади зъбната криза... Звучи наистина кофти...
Аз напоследък съм все на работа и не ми остава много време за разходки с малчо, но и това е добра новина в кризата... Grinning

# 622
Честити рождени дни днес на Калоян на Jaana, Боряна на Pollina, Катя  на мама Диди, Полина на sarnichkata, Валентина на elinka, Александър на Сладък Бонбон!!!
Сиси, сега се сетих, че забравих да пиша, че се радвам, че процедурата е минала леко.
Фелисити, Джил е права, изразходва си вече каръщината, не може повече.
Джил, дано да е нещо от зъбките тази температура.
Лени, дано Да мине бързо зъбната криза на Влади.
Ние все пак сколасахме за кръщенето, за щастие, беше се променил с един час по- късно, та стигнахме точно за събитието. Голямо задръстване, голямо нещо в София, за капак се оказа, че тече здрава профилактика по пътя и само тръгвахме и спирахме, то не беше асфалтиране, дупки, пак асфалтиране, багери разчистваха пръст, накрая като спряхме защото се оказа, че подкастрят дърветата вече се разсмях, само кола, която миеше пътя нямаше Laughing. За съжаление заваля дъжд, за щастие точно докато се чудехме къде да седнем, та на бързо се ориентирахме към едно заведение. После с Мимето се поразходихме до тяхната вила. Та една голяма и забавна обиколка беше. Много се радвам, че се видяхме на Самоковски терен и че се запознахме с мама Диди и присъствахме на такова важно събитие Hug.

# 623
# 624
Честито на всички днешни рожденници! здравички, весели и щастливи! Игриво и спокойно детство!
Мама Диди, още трудно се оправям с новият си телефон, така че ако не си ми получила SMS- честита 1-ва годинка на Катето! Не на последно място и честито хриситянче! Hug чакаме те да разказваш как е минало събитието. Wink
Julsko bebe, благодаря за ЛС. Hug
Всички, които ги е подхванала зъбешката криза бързо да се успокояват.
Ако знаете как вали и гърми тук, омръзна ми вече.
Дано само на РД не вали, че сме запазили маса отвън.

# 625
Имам въпрос - по какво са различават памперсите с размер 4+, от тези с размер 4 newsm78
Тези 4 са от 7 до 18 кг- 70бр., ако не се лъжа, а 4+ са от 9 до 20кг- 62бр, на една цена.Това е разликата- малка.

# 626
Ей, Орхидея, къде се загуби, бе човек? Много се радвам да те видя! Я драсни няколко реда - как сте, с какви умения и атрибути /зъбките имам предвид/ се е сдобила малката госпожица  Hug

# 627
Ей, Орхидея, къде се загуби, бе човек? Много се радвам да те видя! Я драсни няколко реда - как сте, с какви умения и атрибути /зъбките имам предвид/ се е сдобила малката госпожица  Hug
Радвам се че съм липсвала на някои Simple Smile  HugАми загубих се, че ме обзе манията на Фейсбука(с някои майки съм и приятелка там), но ми мина и от скоро  ви чета редовно. Иначе сме добре, Александра е едно много добро дете, което оставя мама да спи до 9 сутрин(като заспива към 21.30-22.00), следобед да си почива(направих й едно спане), а когато си играе да сготвя нещо или да изчистя. Сдобихме се с първия си зъб преди 3 седмици, още не ходиме сами, но с ръчички се справя много добре. Хапваме си много добре и сме 10 кг на 75 см.
Позадрваи на всчки отминали и настоящи рожденници- това са най- хубавите дни на нашите малки пораснали юлчета Simple Smile

# 628
  • София
Имам въпрос - по какво са различават памперсите с размер 4+, от тези с размер 4 newsm78
Тези 4 са от 7 до 18 кг- 70бр., ако не се лъжа, а 4+ са от 9 до 20кг- 62бр, на една цена.Това е разликата- малка.
Вили, благодаря
Аз се замислям дали да мина на 4+ или на 5-ца направо, че от няколко дни и пропуска памперса и даже хвърлих две бодита, защото не се изпраха. Някой срещал ли е нещо ефективно за пране на петна, например от морков (защото петната от него най-трудно се перат при мен). Става въпрос за някаква добавка от рода на Вениш, тъй като съм пробвала различни прахове и не става с нито един, но пък Вениш не ми се струва подходящ за бебета newsm78

# 629
И на мен ми е чудно как ще издържиме до 18кг с тая 4-ка, като от сега го е опънала, но може и така да ми се струва.
Аз позлвам Вениш, това  не ме притеснява, но по стари не ги маха. Иначе не съм спец в тази област и не знам какво да ти препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт