Юлски бебета-Тема 34

• 26 575
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз ползвам Вениш за петната,макар,че ми се струва,че вече не  е  така ефикасен,както преди..

# 631
Пиленца, тези басейни с навесче отгоре ги гледах във Фантастико за по-малко пари, мисля към 14 или 17 лв.
А за петна съм купила някакъв сапун Кампус и един Содасан, ама не съм прала петна още и не мога да кажа дали са ефикасни.

# 632

На вчерашните и днешните рожденици! Здраве и щастие им пожелаваме!

Миналата година по това време, нямах идея, какво ми предстои след броени часове. А днес се подготвяме за празнуване на първия рожден ден, ами наистина си е вълнуващо, независимо дали ти е 1-во и 5-то дете  Crazy Но разбира се не може всичко да е наред, днес сутринта се събудих без глас  Rolling Eyes А мъжа ми вика, че отдавна си е мечтаел за това, но да съм била изчакала да мине празника  Mr. Green

# 633
  • София
РАДИНА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО РАДОСТ ДА ДОНЕСЕ В СЪРЦАТА ВИ!

Другите рожденици няма да поздравявам за сега поименно, защото май нещо не се справям с този списък на първа страничка, сега пък виждам Радина с Елин записани на четвърти юли.

# 634
Специални поздрави за днешните ни рожденици, да са ни живи и здрави сладурите на Мамбина, Деянова и разбира се нашият сладък зетко на Фелисити nbirthday newsm67  bigdance2

# 635
  • варненка от София
Честито на днешните празнуващи! Много здраве, много щастие и много усмивки им пожелавам!

Прашинкова, нещо си се объркала, Елинче си е роден утре, но пък не е лошо да започне празника и от днес!

Диде, Диде, това да го видя нема да го поварвам - да мълчиш, а не мога да си те представя тиха и без телефон! Лов ю!

Аз също съм в подготовка за празника, привърших с тортата за мъничето ни и утре ще ви я показвам заедно с празнуващата. Имам и още една торта за Мони на Ванчето, ама тя да се похвали с нея, ако прецени, че заслужава.

Ставам да оправям децата и още веднъж весел празник на малки и големи днес!

# 636
Честит рожден ден на Кайче-Зайче на Фелисити, на Ру на Мамбинка и Кирил на Деянова! Безгрижно детство и много усмивки!     bouquet

Мацки, наздраве! Мамб, искам снимка на Ру с пръсти в тортата на плажа  Grinning

# 637
Мамо Диди, не можах да влезна вчера да ти честитя, но пък се успокоявам, че и ти не си влезнала да го прочетеш - та - честита ти вчерашна рожденничка!

Честито и на днешните Ру, Кайо и Кирил!

Аз съм се вкарала в един филм с един конкурс по работа де, та стискайте палци. Отивам да спя, че 4 дена сън не ме хваща, изпратих хлапето с баща му леко на разходка извън града, горката нон-стоп е командирована по баби за да не ми пречи на работата и така.

Оля, честито ви зъбче най-накрая и на вас!!!

# 638
Честит рожден ден на днешните празнуващи дечица !Да са живи и здрави и много усмихнати!Бях си намислила   следобед да отскочим до плажа , но заваля и сигурно няма да става.Сега мисля с какво друго да се забавляваме.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 19:59 от DISNI 09

# 639
Честит Първи Рожден ден на нежната Катя! Здрава и усмихната да расте, Диди и много да ви радва!

Честито на порасналото Кайче Зайче! Все така прелестен и добричък да е вече като един истински мъж да забравят с мама всякакви тревоги и само да се наслаждават един на дру! Фелисити, Hug

Мамбс, да е здрав, щастлив и див порасналия Ру! Wink Ето тези момчета бях пратила за поздрав, ама нещо сте ги изпуснали. Simple Smile

Деянова, честито ви пораснало момченце и на вас!

# 640
  • София
Честит рожден ден на Кайче, Ру и Кирил! Да растат все такива прелестни момченца! Весел празник и на семействата им!  bouquet Hug
Честита рожденничка и христянче и на мама Диди!  bouquet

# 641
  • София
Здравейте милички  Hug Hug
От сърце много ви благодаря, че сте се сетили за милото ми момченце! Страхотни пожелания - благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes Разбира се, честит 1ви рожден ден на Руни и Кирил! Да растат здрави и много усмихнати малките ни мишлете.
Мамо Диди, на патерици честит празник! Да ви е живо и здраво Катето!

Колко бързо минава празненството, а една дъълга подготовка си изисква  Grinning Надявам се, че в скоро време и снимки ще имаме, че да показваме. Пораснало момченце - християнче
Целувки на всички.  Heart Eyes

# 642
Здравейте!Днес ни се размина плажа ,но добре си поиграхме,повървяхме и изморихме .За вечеря му дадох домашно готвено зеле-пасирано ,много му се услади но го повърна след около 1час ,сега малко съм разтревожена да не сме лепнали някой вирус или храната му е дошла тежка .Зеле е ял от дет. кухня така че не му е за пръв път.Лека вечер!

# 643
Честито на всичко рожденници и от нас!
Преслава и тя в зъбешка криза, горните 2 зъба са тръгнали накуп.. сега хърка в стаята със запушено носле и се надявам да е заради тях!  Praynig И да излизат бързо де!
Я да питам мамите с хлебопекарни... какви, как, защо?  Mr. Green Препоръчайте ми, от къде да я купя, каква да е, какво да гледам да има, какво има значение? С Преслава имаме заедно рожден ден и, ако ме огрее може да се сдобия с една за празника  Blush
Орхидейка, радвам се, че си се появила!  Hug
Оля, честит зъб! Бързо да излизат всички и да са много здрави!   bouquet

# 644
Благодаря на всички за яеститките ви!Това наистина си е доста голяма емоция!
Да са живи и здрави всияки рожденници!

Общи условия

Активация на акаунт