Юлски бебета-Тема 34

• 26 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Такааа, стана ясно, че съм поздравила по-рано Радина, но нищо де утре пак, но пък и тя като писа, че се подготвя за тържеството и аз реших, че днес ще да е.
Да поздравя и действителните рожденници днес (няма да изброявам да не направя пак някой гаф) да са живи и здрави и много, много сладки!
Емили стискам палче, дано нещата се развият така както ти се иска на теб.
Бубичка и аз ще следя отговорите за хлебопекарната, че и на мен нещо ми е влезнала мухата да купувам.
Ние днес направихме дългааа разходка, хапнахме биволско сиренце, поспахме на чист въздух и преди малко се прибрахме приятон уморени.

# 646
 Бубичка и Цветен прашец, нашата е Мулинекс, 250лв, 1650 W - това последното е важно, защото позволява да се прави хляб за час и 20 минути. Купена е от Зора (или беше Техномаркет, а де?) Ние ползваме само тази програма, правим предимно пълнозърнести хлябове и като ги правим на дългата програма, миришат на прокиснали, поне така го усещаме.
 Честит Рожден Ден на всички вчерашни, днешни и утрешни рожденици, нека са здрави!

# 647
  • USA
Честит първи рожден ден на Ру, Кирил и Кайо! Да са ви живи и здрави!

Юлско бебе, само за един ден ли ходихте до Самоков?
Емили, стискам палци!

И аз се интересувам от хлебопекарна. Даже съм си избрала вече, но се двоумя коя да е. Ето ги: тази и тази

Момичета, толкова рожденичета се изредиха, а снимки само на 4, които са страхотни.  Чакам с нетърпение снимки и на другите Praynig Praynig Praynig.

Стейси по принцип ака по два пъти и днес вече си беше свършила работата, спокойна я слагам в оградката с тренировъчните гащички. По едно време вика, ама вика. Отивам и какво да гледам, седнала и понеже й са малко големички, акото се показва, взела си едно парченце и го помазала малко Mr. Green. Добре че стоеше само на едно място, че не ми се мисли ooooh!. Огледах я около устата , но май не беше хапнала Mr. Green Laughing.

Момичета, каква вода давате на децата си? Аз филтрирам с каната и след това преварявам. Има и готова филтрирана вода в бутилки. Инструкторката на мъжа ми казала, че преварената и бутилираната вода нямат флуор, а децата си го набавят чрез водата. Чудя се дали да не взимам такава с флуор newsm78. Като отидем на зъболекар ще питам, а дотогава май ще спра да преварявам.

# 648

Честита 1-ва годинка на Кайко, Ру и Кирил! Весело и щастливо детство им желая!

Маймунче, и аз напоследък съм се замислила за водата. Аз още преварявам, но май вече ще почна да купувам бутилирана, изворна. И на мен ще ми е от полза да прочета на какво мнение сте за водата.

# 649
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДНОГОДИШНИТЕ СЛАДУРИ И СЛАДУРКИ!
Много здраве, веселие, усмивки и щастливи дни до следващия рожден ден. Целувки от Ния!

Маймунче, не мисля, че преваряването на водата пречи на флуора в нея.  Peace, дори напротив, ако приемем, че част от водата се изпарява, значи флуора е по-концентриран в превареното количество.

# 650
  • USA
Медула, може и да си права, звучи ми логично това. В такъв случай пък , за да не й дойде в повечко флуора, ще трябва да не я преварявам Rolling Eyes.
Тук е още вечер и се спукаха да гърмят ooooh!, нали утре е 4ти Юли.

# 651
Аз се включвам само да дам мнение за водичката, а купувам от много време насам изворна вода. На Девин даже пише, че се  препоръчва от Българският педиатричен съюз и става за приготвяне на храна на кърмачета. Така, че от както сме по морето купувам, преди да дойдем и аз преварявах, но тук е много хлорирана водата и съдовете стават бели като се варят в нея и за това предпочетох да купувам изворна.

# 652
  • София
Честит рожден ден на Елин, Неви и Марина! Hug Желая им много здраве, щастие и късмет! Весел празник и на семействата Ви! Hug
Маймунче, аз също давам изворна вода (не преварявам). А, браво на Стейси, извикало те е детето, ще се научи и да стиска. Hug Анди също има голям интерес към акото напоследък. Като свърши работа се разкрачва и бърка с цялата ръка да го докопа.  Joy Веднъж успя! #Crazy
Емили, Бубичка! Hug Емили, успех с проекта! Много парички да си спечелиш от него! Hug
И аз чакам с нетърпение снимки от рожденните дни на нашите юлчета.  Hug
Моя лаптоп още е на ремонт, има вероятност и да ми се изгубила част от информацията Sad .

# 653
  • София
Добро утро!

Хайде сега пак
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИН НА РАДИНА! Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА НЕВИ НА МАРУЛКА, НА МАРИНА НА ПОЛЯ И МИРОСЛАВ НА ДЕЙЗИ! (дано да не съм объркала пак нещо)
ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ДА ДАРЯВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ С МНОГО ЩАСТИЕ И ГОРДОСТ!

Аз от самото начало, та до сега давам преварена изворна вода на Девин.
Цезари много неприятно с компютъра. Този ми лап-топ също е за ремонт но си се мъча с него само защото и на мен ми казаха, че може да ми изчезне част от информацията при поправката.

# 654
Честит рожден ден на Елин, Нева и Марина! Щастливи и игриви да са!    bouquet

Медулче, само да вметна, че при преваряването на водата част от флуора се отделя под формата на газове. Така че специално неговото количество не се увеличава при кипване на водата. Същото се отнася и с повечето минерали - утаяват се. Аз преварявам вода за млякото, а за пиене давам или от преварената, или изворна. Преварената вода пък я оставям около 12 ч. да се утаи и след пова прецеждам през цедка с памук.

# 655
  • варненка от София
Честит рожден ден на наборите! Да са весели, засмени, здрави, на много късмет да се радват в живота и да са талантливи и надарени! Специални поздрави и целувки на Елинче  Heart Eyes

Приемете поздрав и от нашата малка пораснала кукла Неви!

Реших да ги снимам двете сестрички на годинката с един тоалет, много си приличат и добре, че са с различни торти, за да познавам коя коя е като одъртея. Ето  тук преди близо четри години една малка Стефи. Снимки на тортата има повече тук

# 656
Честит рожден ден на Невичка, Марина, Елин и Морислав, пожелавам им много щастливо детство.

Ние пък днес празнуваме 11 - тата си месечинка

Ох, снощи имахме гости с детенце на 1 година и 8-9 месеца, всичко започна много добре, милваше и целуваше Божидар, но след 2 часа му писна и почна да го тормози, нашия пълзи, а гостенчето се опитва да го "яхне", а е 16-17 кг., настъпи го, удари го и за капак така жестоко го ухапа по пръстчето, че ако не бях заета да успокоявам мойто. сигурно щях да му задам начална скорост по памперса. И, понеже сега го учат да е без памперс, ми се напика на средата на хола, че и обиколи къщата с напиканите чорапи. Та, преди да дойдат мих под, а след като си тръгнаха пак мих, един път с дезинфектант и след това два пъти само с вода да измия препарата, че съм го хващала Божидар да ближе пода.
И да си копирам питането от по-предната страница
В тази връзка да попитам варненки къде се продава розов ХИП - 3, ще сметна колко ми трябва и ще си взема от София, но малкия ако реши, че не иска пюрета /както направи в големите горещини/ може да ми се наложи да купувам мляко, та да си знам отрано. И, моля, дайте телефон на читав педиатър, дано да не ми потрябва, но все пак всичко се случва.

Марулка, Неви е прелестна Heart Eyes, а ако човек не знае може да реши, че двете снимки са различни пози, а не различни кукли Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 11:28 от *Роси*

# 657
Честит празник на Нева, Елин и Марина!!!
Да са здрави, винаги усмихнати и нека късмета е винаги с тях!!!

Марулич, невероятно си приличат верно Стефи и Неви  Hug на тези снимки, а с тези снимки на тортитеееее - нямате сърца вие  Rolling Eyes Mr. Green

# 658
Здравейте момиченца-кокиченца,

Вчера не ми остана време да надника и съм пропуснала да поздравя част от най-любимите си рожденници.
Кайо, Ру и Кирил, да сте живи и здрави! Пожелавам ви чудесно детство, много смях, игри и забавления!

Пък днес, ооо Simple Smile
Честит рожден ден на Нева, Елин, Марина и Мирослав! Да сте чудно здрави и красиви, и мама и тати много да ви слушат!

Марулка, олелеле, добре че са тортите, за да различиш коя щерка, коя е Laughing Да нацелуваш малката бузанка.
Бубич, дано да е зъбешко хъркане на нослето.

Аз давам изворна вода на Девин, без да преварявам. Ще взема да проверя как стои въпроса с флоура в този случай.

Я кажете, някой подствигвал ли е детето нула номер и за колко време израства косата, ако да. Калина има още млечни корички и нещо не успявам да ги махна, та се чудя дали да не й направя една плешива фризура.  Party

# 659
  • София
Куку, чета ви тия дни, но все нямам време да пиша. Драга е разказала за пътуването до Самоков. Много хубаво, че се видяхме с Мама Диди, Катя, Петя, Татко Дамян и другите. Сега си почиват всички, на бунгала май бяха, но нямат Интернет. Запознахме се и с @ми и Санди , че нали София е голям град и в Самоков е по-лесно  Laughing. Снимала съм само 15-ина снимки, но и Драга трябва да има още. Катето поплака малко на попа, но това си е реда на нещата  Laughing . След кръщенето седнахме в един бар, но за мое учудване не беше хич задимено. След това минахме през селото, където е майка ми, и тя ни нагости с боб  Joy, мноооого добре ни дойде, че в бързането и после празника, никой не се сети за хапване. Хубава разходка беше, жалко че не се събрахме повече юлчета. Ето ни: http://julskimami.snimka.bg/children/sanokovska-sreshta.514924
Честито на всички празнуващи   bouquet
Емили, стискаме и ние палци за проекта. Praynig
Марулка, като две капки вода са  Grinning
Бубичка, нашата пекарна е Зелмер, най-добра конфигурация цена качество ми се видя. Не бяхме сигурни колко ще я ползваме, и не ми се даваха повече пари, към 90-ина лева е. Гледай да има повече от 12-13 програми. Да има отложен старт поне 10-12 часа, различни степени на изпичане на коричката. Задължително си купи и електронно кантарче за брашното, в Джъмбо е 15 лева. И както всяка техника, да има по-малко електроника за разваляне  Mr. Green. Колкото по-малко дисплеи и копчета, толкова по-хубаво. Това последното, може би не важи в други държави, но поне техниката произведена за България е такава  Close
Роси, лошо за ухапването, той и с такива трябва да свиква да общува, че хич не са малко  Rolling Eyes Виж за дезинфекцията, не знам, в къщи се препикава порманентно, и освен с мопа с вода, с друго не мия. С напикани обувки и чорапи си ходи най-редовно, количките са мокри поне по 2 пъти на ден, вече се отказах да перя веднага, че наличния брой няма да ми стигне  Laughing. Като започнете и вие с тренировките ще свикнеш. Розов Хип трябва да има навсякъде, дори и във Варна, те там са "по-отворени" и от столичани  Wink Laughing Във всички вериги супермаркети  го има, а за в Пикадили гарантирам  Peace, там Пикадили да искаш.
Джил, защо не я намажеш със зехтин и решиш е мека четка за коса. След половин час я изкъпах и никога повече не се появиха.

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 12:01 от Mime-to

Общи условия

Активация на акаунт