Юлски бебета-Тема 34

• 26 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

на Неви, Марина и Мирослав! Пожелаваме им много здраве и безгрижно детство!

Силве, страхотна е Невичка   bouquet
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания, както тук така и във фейсбука  Heart Eyes

# 661
Честит рожден ден на Нева, Елин, Марина и Мирослав, да растат здрави и щастливи Hug  bouquet.
Маймунче, да за един ден и до къщата на Мимето успяхме да отидем Laughing.
Марулка, верно си приличат страшно много, а за тортите ти си знаеш, сърце нямаш.
Джил, ние я офъкахме дамата, не баш нула номер, но близо. Не помня за колко време й порасна, но беше доста бързо.

# 662
  • София
Здравейте, сладурки! Не ми остана много време последните дни и затова на патерица:
Мамо Диди, да ти е жива и здрава порасналата сладурка! Много да те радва и да не прави много бели! И честито й кръщение! Hug
Честито и на тройката кебапчета- Ру, Кайо и Кирил! Да станат големи юнаци за радост на женските очи! Wink
Весел празник на Невичка и Елин! Да са много здрави и щастливи!  bouquet

А пък вчера мойта по- добра половинка имаше рожден ден.Направихме си купон на плажа, беше много хубаво. Ето и почерпка:

# 663
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИН И НЕВИЧКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Марулче, наистина много си приличат двете сестрички. Да са ви живи и здрави.

Мила, на патерици, честит рожден ден на половинката. Все така да ви гледа и обича! Той на много хубава дата роден бре  Wink

# 664
Safo, източникът ми за флуора е http://chemistry.about.com/od/chemistryhowtoguide/a/removefluoride.htm Така или иначе не разполагам с никакви цифри и не знам дали става въпрос за съществена разлика, предполагам не Rolling Eyes

МарулкаHeart Eyes

# 665
Джилко, ние сме жулнати 0 номер  Mr. Green bowuu Mr. Green. Но на мен това ми е традиция, и тримата съм ги стригала лятото около годината, защото обичайно до този момент са с едни плешиви тънки косици, при моите расте доста бързо.
Иначе двамата големи имат страхотни гъсти коси, надявам се и Влади да е така.

# 666
Здравейте,

Ние бяхме за събота и неделя тук:

http://bghotelite.com/web_main.php?id=3828

Много е приятно. Бяхме си взели с едно приятелско семейство вила. Много добро за семейства с деца.

За хлебопекарните гледам сте говорили. Поръчах си преди време от амазон тази на половин цена (в БГ има предния модел, на цена  X2). http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … olid=IN6MTTCFO6LJ

Перфектна просто. Мога само да я похваля.

От Мулинекс доста се оплакват в темата за Машини за хляб.

И не на последно място - Честито на малките рожденици! Да растат здрави и весели, да радват мама и тати!

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 18:08 от Анонимен

# 667
Честито на днешните пораснали дечица и по специално на варненските семейства на Неви и Елин!! Здраве и усмихнато детство!

Felicity, честито ви христянче! Hug
Мила, да ти е жив и здрав прекрасния мъж и дълги години да радва неговата по-добра половинка! Wink

Влади също е офъкан с машинката, баща му е майстора. Направо е друго момченце! И нали е рус, изглежда, че въобще няма коса, а си има мъничко. Като намеря време ще ви пусна снимки. Ние вече сме в Казанлък.

# 668
Нямах време да чета последните 2 страници (това за 1 път ми се случва  Crazy), но искам да поздравя Неви и Елин! Да растат здрави и щастливи!Честито и на другите днешни рожденници!

# 669
  • Силистра
Честит рожден ден на Нева, Елин, Марина и Мирослав, да са здравички и послушнички, колкото всички дечица на 1 год. и на вас мили мами честити ви рожденици.
Мила, да е жива и здрава половинката ти! Юли е богат на празници във вашето семейство  Peace
Гелисити, честито християнче!
Марулка, много си приличат двете сестрички, да са ти живи и здрави!

И ние имаме корички, косата на Ники е много гъста и много трудно се махат, ползвах и крем ма Мустела за корички и пак не помогна  Cry

Момичета, имам и друг проблем от десетина дни Никола е много неспокоен вечер. Заспива към 22 и към 1 вече се събужда с рев, хапва малко и след час пак е буден и така до сутринта... Rolling Eyes. Опитах се да му предлагам вечеря, за да не е гладен през нощта, но пак не се получи. Проверих за нови зъби, няма такива... Вече не издържам, кажете имате ли идеи?

# 670
Мила, срам и резил само ти не си родена юли месец, не те е срам Joy. да ти е жив и здрав Оги, да сте все така прекрасно и щастливо семейство Hug.
Рал, хич не благородно завидях Laughing.

# 671
 newsm59Честити рожденни дни вчера на Кайо, Ру и Кирил!!! newsm59

newsm59А днес да бъдат живи и здрави Нева на Марулка и Елин на Радина!!!  newsm59

Живи и здрави да бъдат, много усмихнати, много палави, много щастливи! Весел празник и на техните щастливи родители! bouquet

Не мога да се стърпя ще ми простите Embarassed Laughing.... ИДВАМММММММ СИИИИИИИИИИИИИИ!!! Party

# 672
Благодаря на всички за хубавите пожелания !!! Живи и здрави да са ни дечицата !!!  Hug Heart Eyes

Ние имахме малко премеждия, бяхме поръчали торта от 1 седмица в Бургас... Рожденият ден беше от 16:30/17ч. Торта до 15:30 нямаше, още я правили и била в Поморие. Което значеше да се приберем в Лозенец с чудната детска торта към 18ч. Купихме съвсем обикновен шоколадов мус, ала торта гараш и набихме 3 фойервери ( които така и не пламнаха наведнъж), но пак стана хубаво.
Както беше кошмарно времето до обяд, хладно, дъжд, така напече чудно слънчице точно за партито...  Heart Eyes

Сиси, точно от такива батковци сърфисти получихме, може би най-милия подарък... Малка рачешка щипка (висулка). Мноого готино ми стана, хем тематично, хем морско, хем мъничко...

Хубави празници на всички предстоящи рожденници Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 673
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Невичка, Марина, Елин и Морислав! Да растат здрави и умни деца!
milasara, да ти е жива и здрава по-добрата половинка, дай Боже всеки му вашето щастие.

Аз съм в големи притеснения за утре, защото намислих градинско парти, но най-вероятно ще вали и сега ми е развалено цялото настроение. В крайна сметка, какво стане  Cry

# 674
Zdraveite, momicheta!
Vlizam da chestitq spesialno na naborchetata -Nevi, Marina i Elin bdbaloni Jivi i zdravi i edno nezabravimo detstvo!
Blagodarq za xubavite pojelaniq i za Miro Hug
Chestito na paterici i na vsichki dr. sladuru koito sme propusnali , zdrave i mnogo usmivki! Heart Eyes
Nie sme dobre, vseki moment shte proxodi veche 3-4puti se puska sam i pravi po 5-6krachki, no vse oshte ne e tolkova stabilen ,no vurvim dosta golemi razstoqniq xvanat za edna ruchichka kakto i po-vecheto vreme e bos po pqsuka.Imame 8 zubcheta teji -7950kg. i 76cm..Za tegloto ni nakaraxa da mu davam po kalorichna xrana, no toi osnovno qde plodove, zelenchutsi i riba.Golqm burborko e.
Vchera i dnes praznuvaxme rojd.den s mnogo gosti na plaja, kakto i mnogo nepoznati :party:Da ne obeshtavam, no tezi dni shte se opitam da namerq vreme da kacha nqkoi dr. snimka da ne ni zabravite.V momenta sme mnogo angajirani ot oktomvri na tam shte imam vreme za foruma.
Izvinete me , che pi6a na latinica, no nqmam kirilica na tozi laptop.
Chestito i na vsichki predstoqshti rojdenici -veselo izkarvane! Party
Celuvki ot nas Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт