Юлски бебета-Тема 34

• 26 560
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • USA
Честит първи рожден ден на Неви, Елин, Марина и Миро! Да здрави и усмихнати!

Миласара, честито на половинката ти! Да ви е жив и здрав, и винаги да сте толкова сплотени и щастливи!
Фортун, хубава новина,  даже лекичко ти завиждам Simple Smile!
Марулка, наистина много си приличат двете кукли! Рожденичката е страшна, а за тортата -нямам думи!
svetly_, ходили ли сте скоро на преглед, да не би ушичките да го болят или пък това , че няма нови зъбчета не означава, че не е от зъби. Аз познавам Стейси по начина по който плаче, когато е от зъби, направо си пищи.
Felicity, честито ви християнче!
Ral, добре сте си изкарали Simple Smile!
Мама Диди, честито ви християнче и на вас!

На мен косата ми пак започна да капе, дали пак има връзка с хормоните или нещо друго newsm78!

Да ви кажа Стейси е много дивичка, скоро се запознах с една монголка с детенце почти на годинка, то милото посяга към Стейси, радва й се, а тя се плаши и реве. Тази вечер на нашата пейка седна една баба да се порадва на Стейси, тя като ревна пак, чак ми стана неудобно. Жената вика, че всички деца я харесвали, защо тя не Sad. Не знам какво да я правя. Всеки ден излизаме, не винаги сме с някой, но в повечето случаи сме 2-3 мами. Отдалече като й се радват е добре, но като се приближат и много се плаши Sad.

# 676
Честит Рожден Ден на порасналите деца, Константин на Люлия,Сияна на 3des и Моника на tan. Пожелавам много здраве и безгрижно детство!
Аз пак се загубих,но този път за малко  Mr. Green Едната племенница остана на гости и понеже сме на един акъл (тя е на 19 години ) по цял ден "мерихме" улиците  Blush Вчера си тръгна и бебка снощи ме хвана за ръка и започна да обикаля по стаите и да вика "ка-ка-ка-ка...." и ми стана много тъжно Sad   Днес и мен ми е кофти,бях свикнала по цял ден да се "лигавим"  Mr. Green

# 677
  • Велико Търново
След като 11 месеца Тан ни честитеше  месечинките най-редовно, днес аз ще я изпреваря за годинката:
Честит Рожден Ден на Моника на tan и на Константин на Люлия! Да растат здрави, усмихнати и много да радват близките си

# 678
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА НА ТАН, СИЯНА НА 3 ДЕС И КОНСТАНТИН НА ЛЮЛИЯ! МАМИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И ДА ВИ НАПРАВЯТ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 679
Добро утро ,мами и сладки малки дечица!Честит рож .ден на днешните и със закъснение на вчерашните рожденници,много усмивки и най-вече здраве!Ние вчера бяхме на плаж ,следобед в Морската градина  на разходка и така мина деня.Да ви разкажа нещо смешно поне за нас беше.Разхохождаме се, Стефчо седи в количката и си гледка минаваме покрай две баби седнали на пейка и едната се закашля и нашия като почна да кашля като бабата, а тя вика ,,ти какво имитираш ли ме? ,,Лек и усмихнат ден от нас!

# 680
  • София
Честит рожден ден на Константин, Сияна и разбира се на любимата ми Мони. Тани много, много  Heart Eyes  Hugот нас с Кайчето.

Мръъън, утре щяхме да пътуваме за Варна, но мъжът ми домъкна някакъв вирус. На РДто на Кайчето беше болен, а сега и Малчо е болен. Какво става, направо не знам. От 1 месец само болести, аман....няма да видя скоро морето  Crossing Arms

Хубав ден от нас, аз отивам да се правя на доктор Куин

# 681
Честит рожден ден на Константин, Сиянчето и Мони!  Hug Много да радват всички около тях! БЕзгрижно детство!

Преслава ми се сополиви, напират едни зъбаци, кашля, Т се опитва да вдига.. въобщеееее.. Фелисити, ще ме прибереш ли в твоя отбор Мрън на лечителките  ooooh!
Все си мислех, че  е рано за кътници и подобни, а тя все назад бута ръцете и дъвче настървено. Не ми дава да надникна чак назад, ама ми се струва, че и там се мъти нещо  Crossing Arms
Аз вчера от баба набрах едни тиквички и сега пържа и прибирам във фризера... Поне докато спи да правя нещо различно от бърсане на сополи  Laughing
А за машината за хляб забравих да кажа.. май се спрях на една.. http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=828 тази  Rolling Eyes

# 682
  • София
Офф Бубенце, разбирам те  Hug Кайо пък явно нещо много го мъчи и не може да заспи. Едвааа към 3 заспа за 2 часа и до сега пак се мъчихме да се приспиваме, ама не става  Cry

# 683
Честит рожден ден на Моника, Сияна и Константин! Пожелавам им много здраве и безгрижно детство!  newsm67 newsm67 newsm67

Нашия празник мина, въпреки много ми притеснения, всичко беше идеално  Heart Eyes Вече си имаме християнче, което в църквата се държа перфектно. Не само че не плака, ами имаше да каже много неща на попа  Mr. Green В заведението по големите деца се набесняха подобаващо, а ние си хапнахме и пийнахме за здравето на рожденика. По късно ще пусна и снимков материал, че сега продължаваме празнуването, с още няколко приятелки  Party

Бубе, дано Преслава бързо се оправи, да е здравичка за рождения си ден  Hug

# 684
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА НА ТАН, СИЯНА НА 3 ДЕС И КОНСТАНТИН НА ЛЮЛИЯ, ДА РАСТАТ ОБГРАДЕНИ ОТ ЛЮБОВ!
Фелисити, анатемосвам всички болести, да бягат от зетя, че да не дойда аз да ги разкарам Hug.
Вчера се видяхме с едни приятели с дете на 7 месеца. Андреа се прояви като голямо диване от джунглата. Както си е по принцип кротка крещя като Тарзан, разрева го на няколко пъти, взе му всичките играчки, крещейки, блъскайки с един инат, като зверче беше. После като заспа пак го стресна с крясъци. По едно време вече ми стана неудобно и предложих да си ходим. Сега пак крещи, много ми е странно, нещо се нервира ли, не мога да я разбера. Блъска си играчките и им се кара.

# 685
 newsm67Честит рожден ден на Моника на Тан, Сияна на 3 Дес, Константин на Люлия! newsm67

Пожелавам им да растат щастливи, усмихнати , обрадени с много топлина и любов! Весел празник и на щастливите им родители!   bouquet

Бубичка никакви такива , бързо да се оправяте , че празник ви чака. Да се махат всички сополи и температури разни от малката сладунка. Hug
Адаш да се оправя малък Кайо и да отпрашвате скоро към морето. Hug
 Айде стига вече с тези болести, така ги мразя, то пък кой ли ги обича.

Маймун , ако знаеш как те разбирам! Wink  Hug
 Ние за малко  се връщаме, за около месец, но пак е нещо,  откога го сънувам това прибиране. Иначе още 2 зими имам в тези степи - бърррррррррр. Tired

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 12:51 от Fortune

# 686
Честит Рожден Ден на  Константин на Люлия, Сияна на 3des и Моника на tan! Да са живи и здрави, весели и засмени  Hug ![/color]

Аз да се похваля - вчера вече поръчах тортата ето такава ще бъде http://zaharo.info/cakes.php?cake=345&s=f , купих и тоалет обиколих къде що имаше магазини в Слънчев бряг и Несебър - изприщих се - нищо никъде няма - само биташки боклуци (аз съм възмутена) , най-накрая намерих едни ризки ама като няма панталончета, взех аз ризката, а от един съседен магазин къпих едно спортно комплектче от три части и мислех да ползвам панталончето, макар че ми беше много спортно за ризката, но какво да се прави не намерих друго, а вечерта се разхождаме в Св. Влас и го виждам, панталончето което търсех и сега си имаме официален тоалет и спортно екипче, после тр да ги снимам да ви ги покажа.

..............

Снимах ги :

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 13:04 от SIRIUS-F

# 687
  • При децата ми
Здравеѝте мами!

Хаѝде и тук да честитя: ЮЛЕ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СИЯНА! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО, ВЕСЕЛО И ПАЛАВО ДЕТЕ! МНОГО УСМИВКИ И ПОДАРЪЦИ ДНЕС!!!  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МОНИКА НА ТАН, КОНСТАНТИН НА ЛЮЛИЯ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИИ  ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МАМИ!

Чакаме снимки после!
Лека и успешна седмица на всички! Hug

# 688
  • Кърджали
Честит рожден ден на Моника на Тан, Сияна на 3 Дес, Константин на Люлия!Весело и щастливо детство! И да бъдат винаги гордост за родителите си.
Ние сме добре, вчера някак си изпуснаха таткото от работа и си бяхме с него по вкъщи. Ходихме и да видим малко майка ми.Кати получи две комплекчета.Едната рокличка много ми хареса, и май тя ще остане като тоалет за рождения и ден.
Бубичка, да се оправя Преслава!

# 689
Благодаря на всички!  Hug Днес позакрепихме положението, та е по-поносима  Praynig
Фелисити, дано Кало се оправи бързо, че като те чета с това неспане не си е работа!  Hug
Сириус, дрешленцата са страхотни! Малък голям човек ще ги носи!   bouquet
Радина, страхотен празник! Чакаме снимките! Simple Smile
Фортунче, хайде идвай сииии! Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт