Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 47

• 48 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Как мислите, дали Мурат Й. гледа "Запленяваща сърцето" или Бурчина го мъкне в петък вечер я по кръчмите, я при тате на семейна раздумка ... Laughing

Намира начин за да гледа, но гледа!
Къде иначе може да види Туба!
Не вярвам да сядат на кафе в квартала....

# 61

Гледа Мурат и си спомня за онези отминали времена, когато можеше да бъде до тази жена....
И когато отваря сайтовете в нета вижда как името на Туба и неговото име се свързват със сърчица...
И за да може да продължи напред Мурат удря по няколко чашки за да заспи и да сънува...... до сутринта....

# 62
Здравейте и от мен прекресни дами

# 63

Добре дошла!!  bouquet  bouquet

# 64
добре дошла при нас! smile3525 smile3525 smile3525

# 65
Ооооооо гледа я и още как...даже го беше споменал в интервюто в Дубай.
Гледа я и сърцето му се къса...а песента която пее сигурно ще му се забие в мозъка...Мерджан е опасен

това е трейлъра към новата серия на ПС ...Туба пее...Боже...направо настръхвам...направо не е истина...тя е божествена

http://www.youtube.com/watch?v=UvM6LnbqtHQ&feature=player_embedded

Ако се изредят годините без теб,
дори любовта да ми причинява това...
Дори сърцето ми да спре,
дори да бъде наранено,
ще се примиря със съдбата си...

# 66
Ренеа благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Направо нямам думи...това не може да се опише... Heart Eyes Crazy Crazy #Crazy

# 67
Това божествено момиче ме разплака.Аз понеже съм нощтна птица няколко пъти я гледах как пее и преживява.Времето отдалечава чувствата и те прави по-силен.Някога бях чула,че тъгата е най-силното чувство най-голямото чувство,по-силно дори от любовта.Защо хората не се прегръщат когато се харесват.Любовта може да е изгубена сред хората,притихнала в нечия длан,в една усмивка или поглед.Но любовта е винаги любов.Много се разписах но ми дойде от вътре.Различни части от филма ги гледам всеки ден.Просто поредната манячка и пристрастена.Спирам дотук но само ще кажа,че имам син който е роден на 13 април и е една година по-голям от Мурат.Характерчета са ,но за това друг път,че мога за това да пиша до сутринта.Извинете ме.

# 68
Добро утро!
кафето е сервирано край басейна

четивото също е осигурено

А Мурат изглежда от сутринта се чуди кой път да хваща!!!!

# 69
Добро утро и на теб Simple Smile
прекрасен и не толкова горещ ден Simple Smile  bouquet

# 70
Добро утро! При нас е горещо от ранна сутрин, та по тая причина и две горещи снимки - като ще е жега, жега да е........... Hug

mishlencho, добре си дошла!  bouquet Права си, че е божествено това момиче, господ нещо му е дал вповече, та ни залепва за екраните и мониторите и ни вълнува и разплаква. Не е възможно душата на Мурат да не е докосната от нея, просто няма такава опция. Peace

# 71
mishlencho и от мен добре дошла   bouquet

labrex 100% душата на Мурат пострада от Туба.Хич да се не прави на тежкар, направо го изпепели  Naughty

Друго ме мъчи мене, тупаника дето Демер светна на Али --май не беше на място.Али с нищо не му е навредил.Уж па сдържан бизнесмен пък уряса момчето.Демир няма общо с Аси---договора може да го подпише и утре.Та аджеба защо удари Али  ?

# 72
# 73
ха ха ха Лин.....
ще взема да повярвам, че незнаеш.....
 smile3532 smile3532 smile3525
 txtloves newsm32

# 74

На кой му е горещо след още някоя снимка ще заври  Laughing

Miki_76 -то в това е въпроса.Знам ,че е заради Аси,но мисля ,че Демир не е прав.Получава се,аз няма да го ям ,ама и на кучето няма да го дам.Демир за кой се мисли ?
Непрекъснато  следя играта на Мелек.Започвам да си изграждам друго мнение.А тази сухи ги направи сите рошави.Лигла,не се е сещала за сестра си 30 год,сега тръгнала при нея  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт