2003 новите първолаци 2010/2011 - 5

• 32 097
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • На плажа
Ваче и аз не се предавам току-така,дано да съм  и и най-добрата приятелка  Peace
Jizzlobber ,представям си какво ти е било на душата,дано да не се поддава на лоши навици,че те се учат най-лесно Praynig

# 601
Не съм надниквала отдавна в темата - много страници сте навъртяли... Запис.

# 602
  • София
Честито на рождениците, много здраве и весели игри   bouquet

Моя даже не му е минавало през главата да лъже, нито по девойки се заглежда в компанията сме 4-5 момичета и той сам и нъц  ooooh!, много ми е сбутан  Mr. Green
Ама забелязвам, че девойките го разпитват и му се предлагат, а той казва ами добре може  Embarassed ще му изпие някоя мозъка.
Онзи ден на приятелката ми детето и то на 6г. /момиче/ го пита
Тя: Имаш ли си гадже ?
Той: Не.
Тя : Искаш ли да ми станеш на мен.
Той: Даа
И след 5 мин. и казва ами знаеш ли ще си помисля, че Рая / другата девойка/ може и тя да иска и тогава ....  Laughing
и ТЯ: ами добре може и Рая
хихихихихих ще са си тримата заедно  Mr. Green

п.п. сложиха ни петичка в неделя ни казаха, че вече може да прави опити да ходи по малко. Горкото ми детенце цял месец ще е в гипс  Sad и то лятото си замина
Vache на твоя мъж не една ами две пушки ще му трябват,  Mr. Green

# 603
  • София
Да се похваля-купихме на дребния телефон. Самсунгът с Примата, които са на промоция в момента. И това ще е подаръкът за РД.  Party

ПС в момента сме го оставили на заден план, че поизигра игрите и не сме му купили нови. Сега играе на компа една "игра", world of goo, която за мен е трудна, не знам как изобщо се оправя. От едни топчета се строят мостове, кули, преминават се разни препятствия, за да се докарат до целта. Началните нива са лесни, но после мен ме заболява главата от толкова физика. Той се мъчи, горкия, не много успешно и вечер бърза да извика баща си да му подскаже.

# 604
  • София
kimbolina, сега като каза.. та се сетих...
Играе моята гуспоуйца в една градинка с едмо момченце на нейната възраст. Ама видяла го е току-що и се заиграли. Идва и ми шушне, че му станала гадже  Rolling Eyes Как така, бе Александра му стана гадже, като сега се запозна с него?  Wink Ами, мамо той каза, че никога не си е имал гадже и ме помоли да му стана и аз се съгласих...  Shocked Shocked Shocked Ужас! Много е състрадателна...  Tired Joy Joy Joy

aunt Ogg, линкче може ли? Да видя дали е оня самсунг дето аз харесах.. и да кажеш как е на живо  Grinning

# 605
Честит рожден ден на Веселин на Алая  baloni, Виктория на viki_hrisa  baloni, Кристиян на Клото  Tada, Петър на aunt Ogg!  newsm59
Да са живи и здрави, палави и игриви, много щастливи! Весело лято и щури игри им пожелавам.  bdbaloni

# 606
Здравейте момичета.
Минавам само да почерпя и да поздравя астралните близнаци на Вики.
Честит Рожден Ден на Кристиян, Веселин и Петър.
Както и на моята рожденничка. Да са живи и здрави и безгрижни детски игри им пожелавам.  Hug newsm59
А ето и нашата торта.
http://media.snimka.bg/6602/019459034.jpg

# 607
  • София
Хексилина, чудесна торта!!!  Hug

# 608
  • На плажа
Честито на всички рожденници ,весело и щастливо лято им пожелавам с много игри и забавления

Хексалина тортата ти е просто невероятна и съм сигурна,че ще е страхотна на вкус  HugВесело посрещане на празника   bouquet
aunt Ogg и ние взехме Самсунг на промоция за 15лв с картата.Червен , с капаче, много е готин.Само,че няма никакви екстри.Просто да поддържаме връзка Peace

# 609
Честито и от мен на всички рожденници! Да са живи и здрави, весело и щастливо лято и много, много успехи в училище!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 610
Момичета, тази есен отново ще поемам първолаци - за шести път. Всичко е познато - емоции, усмивки или сълзи, притеснения, цветя, фотоапарати, камери и т.н. Естествено, имам си сценарии, знам доста подходящи за момента неща, но ми се иска да си сверя часовника с вас, младите майчета. Моля ви, споделете как си представяте първия учебен ден на вашето дете. Децата сега са различни - по-можещи и знаещи, какво би ги впечатлило и зарадвало най-много?

# 611
Димана,хубаво,че питаш!   bouquet
Аз помня моето вълнение като първолак и определено няма да забравя тържествеността на този ден.Сборът пред самото училище,думите на директора,големите букети с цветя.
Мисля,че нещото,което най-много ще впечатли децата е класната стая.Онзи ден,на родителската среща,останах крайно неудовлетворена от вида на нашата класна стая.С малко усет и желание всяка стая може да стане уютна.
Другото,което смята за много нужно е преподавателят да обясни на дечицата ,че в училище се ходи,за да се научат нови и интересни неща,че той е там,за да ги води и напътства,че е приятел,а няма само да пише двойки и да изпитва/моя син така си представя учебният процес  ooooh!/.Че може и да им е трудно,но заедно ще се справят.Мисля,че немалко деца отиват притеснени и трябва да чуят,че училището не е мъчилище,а ново поприще за тях.Също много важно е учителят да им изложи с меки думи какъв ще бъде редът в клас,за да си знаят от първия ден порядките.
Ако в стаята има малко украса; балони,гирлянди,нещо весело,децата биха се впечатлили много!

# 612
Деси, благодаря ти! И ти ли имаш първолак? Иска ми се нещо по-конкретно за първия учебен ден. Разбира се, класната стая трябва да е уютна и приятна. Преди всеки 1 клас, мъжът ми започва да рисува вкъщи  newsm62. Но не съм фенка на почерпките. Не искам децата да свикват и на всеки празник да очакват ядене.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 15:26 от dimana27

# 613
Димана не само Деси има първолак, а и аз  Heart Eyes

# 614
  • София
Честито на всикчи дечица, много здарве ,весели игри и хубав празник с много подаръци  Heart Eyes
  bigdance2 nbirthday  bigdance2 nbirthday  bigdance2 nbirthday  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт