Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! – 7

• 216 653
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви  bouquet
От София съм, може ли някакви координати на д-р Хр. Георгиев?

# 76
Благодаря ви  bouquet
От София съм, може ли някакви координати на д-р Хр. Георгиев?

ул. Кирил Ботев 27Е
зад Била на бул. България

МЦ Ортомед, Горна Баня

тел. на ЛС

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 11:55 от tishoo

# 77
Ели забравих да ти кажа, ч е преди 2 седмици говорих п отел с въпростният лечител и ми вика
"ДХ , няма такова нещо, не може нерв да се притиска от кост, тия доктори нищо не разбират"  Joy
А пък за другата ми болест каза "Такава болест няма"  ooooh!

Благодаря ти миличък, че все пак се сети да ми кажеш  smile3533 , като четох статията си помислих и за теб и затова пуснах линка  newsm51.

Unknown_lady, добре дошла при нас,   Weary дано сме ти от полза ...

# 78
Ели забравих да ти кажа, ч е преди 2 седмици говорих п отел с въпростният лечител и ми вика
"ДХ , няма такова нещо, не може нерв да се притиска от кост, тия доктори нищо не разбират"  Joy
А пък за другата ми болест каза "Такава болест няма"  ooooh!

Благодаря ти миличък, че все пак се сети да ми кажеш  smile3533 , като четох статията си помислих и за теб и затова пуснах линка  newsm51.

Unknown_lady, добре дошла при нас,   Weary дано сме ти от полза ...

За теб винаги  Hug
Друго дето с е сетих е, питах го какви методи използва за лечение и ми каза " Освобождавам нерва с масаж и притискане на определени точки"
Таксата му е 50лв на сеанс  ooooh!, каза че максимум 2-3 сенса и съм ОК  Joy

# 79
Друго дето с е сетих е, питах го какви методи използва за лечение и ми каза " Освобождавам нерва с масаж и притискане на определени точки"
Да не си посмял да ходиш при този! Naughty Само беля може да ти докара... Боже, всякакви неуки хора вече станаха лечители на какво ли не... Няма ли кой да ги спре!? Crossing Arms

# 80
Да не си посмял да ходиш при този! Naughty Само беля може да ти докара... Боже, всякакви неуки хора вече станаха лечители на какво ли не... Няма ли кой да ги спре!? Crossing Arms
той обеща, че по Л5-С1 няма да ме масажира  Joy

# 81
Shocked А по коьо ше те масажира!? Flutter Crazy Баш па тоя... Sick

# 82
Shocked А по коьо ше те масажира!? Flutter Crazy Баш па тоя... Sick

Сериозно бе, вика "там където те боли, не пипам"  Laughing

# 83
НАистина много внимавайте с кинезитерапевти и рехабилитатори ,че мен без малко да ме подредят преди около две седмици . И се оправих само защото си бих Дипрофос и се нагълтах с МИлгамма Н и т.н А за чакръкчии не искам да чувам ! Те са толкова опасни за нас , че колкото и да ми хавалят накого , не бих се навила да отида  и пари да ми дават .

Тишо , верно какво иска да ти масажира тоя  Joy ПОчвам да си мисля разни работи  Joy Интересно ми е как ще освободи нерва само с масажи . Ама и таксата му е една ! Че аз за тия пари ще си платя Нивалина и ще си ида на физиотерапия като хората и то за десет дена !

# 84
Здравей Софи?Прочетох препоръките ти за масажа и йонофорезата с нивалин.След това признанието ти за получената пареза от"мануален терапевт",резонно възниква  въпроса дали не рискувам ако посетя масажист,защото невролозите във ВМА изрично ми забраниха да ходя при такива. Rolling EyesКакво да правя приятели? newsm78

# 85
Speedy1, аз лично смятам, че рискуваш. Изборът си е твой, обаче. Peace

# 86
Здравей Софи?Прочетох препоръките ти за масажа и йонофорезата с нивалин.След това признанието ти за получената пареза от"мануален терапевт",резонно възниква  въпроса дали не рискувам ако посетя масажист,защото невролозите във ВМА изрично ми забраниха да ходя при такива. Rolling EyesКакво да правя приятели? newsm78

Искаш ли координати на добър кинезитерапевт дето ще те оправи?

# 87
Тишо, ако ще казваш за Гери - тя е на работа до края на месеца. Юли заминава да работи във Франция в клиника. Тя каза, че има доверие на едно момче и ще ми даде координатите.

# 88
  • София
Speedy1, прочете ли и следващия ми пост, в който уточних,
че аз се влоших след посещение при "мануален терапевт", наречен
чакръкчия.
След това причинените ми от него проблеми, ги острани редом с
медикаментозно лечение друг мануален терапевт със специалност
кинезитерапия, работещ във ВМА. Препоръчвам я смело и спокойно,
защото при нея си направих 17 масажа в 17 поредни дни, обхващащи
целия ми крак и кръста. Жената знае къде и как да масажира.
Правех и ЛФК с нея. Няма как да не съм й благодарна!
Знам в какво състояние попаднах при нея и как си тръгнах.
Ако искаш координатите й, пиши ми на лични.

# 89
Благодаря Ви за отговорите!Само че има една подробност,че едва от 20 дена съм на работа, а след 6 месеца болнични, няма как да отсъствам от работа.Освен това Вие софиянците сте си добре,щото при при вас е 21век,а ние селяните от градски тип  ще тряаа да изчакаме август или септември ,евентуално  да взема10-ина дена отпуск, за да мога да си обърна внимание!Все пак съм Ви безкрай но благодарен за отзивчивостта!Съжалявам че не мога да си чатя с вас ! Само сряда,събота и неделя имам това удоволствие:cry:Чао!

Общи условия

Активация на акаунт