Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! – 7

• 216 803
  • 730
  •   1
Отговори
# 465

Имам прятел-собственик на две ДХ и един сексшоп, който ми сподели историята с изцелението на негов редовен клиент, твърдял серизно и убедително ,че се отървал от нашата приятелка с помощта ....на анален гел/  и "голям зор" -естествено/ ? newsm78 Аналният гел дал възможност големият зор ,така да намести нещата  #Crazy,че човечецът от тогава нямал никакъв проблем!
Виждам, че си широко скроен и отворен към нови идеи ,Тишо, ако искаш да го пробваш и гела нямаш грижа -само кажи и  ще ти намеря! А Софи ще сложи на първа страница ,още повече ,че имаме и положителен отзив от "изцелен"!!!

No comment.

# 466
Тъй...минах при доц. Кючуков, той пък на снимката видя и ДХ на Л4-Л5, а спина бифида нямало newsm78 Вариантите естествено са 3: физиотерапия, балнеолечение, операция, като последния е крайна стъпка в случай че първите 2 не помогнат. Защото според него би трябвало да помогнат, тъй като ме и прегледа и нямам болки в местата където евентуално би трябвало да имам, а и видимо вика като те гледам как вървиш не си за операция. Препоръча ми къде точно да отида на физиотерапия, явно там където ми я правиха преди 2 седмици не е било най-доброто място. За балнеолечението и в частност екстензиите за които го питах каза, че от тях няма смисъл, хернията ми не е от вчера, диска вече е изместен и те няма да го върнат на мястото му. Но ако физиотерапията не помогне естествено би трябвало да се пробва евентуално Павел Баня. Та така, сега пак ще се ходи на физиотерапия явно.

ПС. eli, мерси за препоръката, наистина беше много отзивчив и ми обърна нужното внимание Hug

# 467
Що се отнася за "чудния" лечител МИТЬО ВЪЛЕВ не ходете при него! Ще ви натиска страшно силно и много болезнено краката под глезена с едно дървено шило като вретеното на пра баба ви и не само че няма да ви помогне, но ще ви заяви че сте здрави а то ше ви боли от НЕГОВОТО ЛЕЧЕНИЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 10 ДНИ. По този начин лекува дископатия. Накрая за тези 20мин "ЛЕЧЕНИЕ" ще се наложи и да си плащате.

# 468
Привет diplodon! newsm10! Радвам се, че не съм те подвела и поне имаш някаква представа за състоянието си и все пак направи физиотерапията - дори и в началото да не си добре - след известно време ще има резултат! Радвам се, че си по-спокоен, а от ДХ не се умира - само се тегли Weary ...  но ако попаднеш на свестен невролог и успееш да си издействаш направление за ЯМР, ще имаш най-ясна картнка за нещата newsm10. Ако имаш нужда от съвет - не се притеснявай и питай!  smile3525

# 469
Тъй...минах при доц. Кючуков, той пък на снимката видя и ДХ на Л4-Л5, а спина бифида нямало newsm78 Вариантите естествено са 3: физиотерапия, балнеолечение, операция, като последния е крайна стъпка в случай че първите 2 не помогнат. Защото според него би трябвало да помогнат, тъй като ме и прегледа и нямам болки в местата където евентуално би трябвало да имам, а и видимо вика като те гледам как вървиш не си за операция. Препоръча ми къде точно да отида на физиотерапия, явно там където ми я правиха преди 2 седмици не е било най-доброто място. За балнеолечението и в частност екстензиите за които го питах каза, че от тях няма смисъл, хернията ми не е от вчера, диска вече е изместен и те няма да го върнат на мястото му. Но ако физиотерапията не помогне естествено би трябвало да се пробва евентуално Павел Баня. Та така, сега пак ще се ходи на физиотерапия явно.

ПС. eli, мерси за препоръката, наистина беше много отзивчив и ми обърна нужното внимание Hug

За физиотерапията мога да ти препоръчам да си искаш лазер ИР, ийонофереза с Нивалин  Peace

# 470
Привет от Бургас на мамите и татковците,

Уж влязох за да чета нещо за жена ми, пък то... виж колко много имало изписано за моя проблем.

Преди около година получих ей така, без предварителна заявка, сериозна криза, с ужасната болка в крака, отдясно. Съпътствана с липса на чувствителност на части от крака и стъпалото, куцане и т.н. След много безсънни нощи отшумя и силно се занадявах, че ще ми се размине.
Обаче тази пролет отново - този път с по-малка болка, но за сметка на това по-дълго време.
Отидох на ЯМР, докторите ми казха да си трая.
Преди 3-4 седмици отново се позаформи подобно нещо, понеже си довършвам къщата и се попрезорих, но беше съвсем умерено, успявах дори да спя нощем и се повлияваше сравнително добре от ибупрофен. Полека и това позатихна, освен лекото дърпане в горната част на задника, всичко друго ми мина. И точно тогава се наложи/сега с блъскам главата, ама.../ да използвам една лопата и... дотам. Не усетих нещо да щракне, по-скоро сякаш нещо се скъса и... болка и чудо, чак паднах на земята и се наложи комшиите да ме мъкнат до вкъщи. Не можех да мръдна три-четири дни, затова не успях да отида на невролог веднага. За качеството на бургаските доктори няма да говоря, не съм достатъчно компетентен. Обаче ми минават силно негативни мисли. Може би за целия преглед ми каза две изречения, когато го питах може ли да легна на кушетката, защото ме боли, той се направи, че не ме е чул... ей такива неща.  В крайна сметка ми предписа мидокалм, афламил и трамал. В интерес на истината, когато ги вземам съм си добре, дори има моменти, в които не чувствам никаква болка, а само ограничение в движението. Обаче докога трябва да ги пия тези хапове? Само докато боли ли или имат и лечебно и профилактично действие? Ако понамалее болката и ги спра дали няма възможност да се възпали нерва и да започне пак?
Баси, чувствам се половин човек... а не съм.

# 471
Привет от Бургас на мамите и татковците,

Уж влязох за да чета нещо за жена ми, пък то... виж колко много имало изписано за моя проблем.

Преди около година получих ей така, без предварителна заявка, сериозна криза, с ужасната болка в крака, отдясно. Съпътствана с липса на чувствителност на части от крака и стъпалото, куцане и т.н. След много безсънни нощи отшумя и силно се занадявах, че ще ми се размине.
Обаче тази пролет отново - този път с по-малка болка, но за сметка на това по-дълго време.
Отидох на ЯМР, докторите ми казха да си трая.
Преди 3-4 седмици отново се позаформи подобно нещо, понеже си довършвам къщата и се попрезорих, но беше съвсем умерено, успявах дори да спя нощем и се повлияваше сравнително добре от ибупрофен. Полека и това позатихна, освен лекото дърпане в горната част на задника, всичко друго ми мина. И точно тогава се наложи/сега с блъскам главата, ама.../ да използвам една лопата и... дотам. Не усетих нещо да щракне, по-скоро сякаш нещо се скъса и... болка и чудо, чак паднах на земята и се наложи комшиите да ме мъкнат до вкъщи. Не можех да мръдна три-четири дни, затова не успях да отида на невролог веднага. За качеството на бургаските доктори няма да говоря, не съм достатъчно компетентен. Обаче ми минават силно негативни мисли. Може би за целия преглед ми каза две изречения, когато го питах може ли да легна на кушетката, защото ме боли, той се направи, че не ме е чул... ей такива неща.  В крайна сметка ми предписа мидокалм, афламил и трамал. В интерес на истината, когато ги вземам съм си добре, дори има моменти, в които не чувствам никаква болка, а само ограничение в движението. Обаче докога трябва да ги пия тези хапове? Само докато боли ли или имат и лечебно и профилактично действие? Ако понамалее болката и ги спра дали няма възможност да се възпали нерва и да започне пак?
Баси, чувствам се половин човек... а не съм.

Съжалявам за случилото се  Confused
Пии ги не повече от 10 дена защото рискуваш да си създадеш проблеми със стомаха. Ако не ти мине отиди пак на лекар да ти даде други. Нямат нито лечебно нито профилакртично действие, обезболяват и противовъзпаляват. Имаш ли изтръпване в крака? Възможност да се върнеш в началото има винаги, пази се много от тежко, навеждане и т.н.

# 472
В момента, с тази криза нямам...единствено като се изправя имам бодежи надолу по крака... Обаче, когато стана онзи ефект с падането на пътя, докато ме мъкнаха съвсем ясно усетих въпреки болката как ми изтръпват опредени части на крака, докато накрая съвсем не го усещах. Изживяването беше силно неприятно - мислех си, че осакатявам завинаги...
А първия път, когато въобще се сблъсках с това си имаше и изтръпване и безчувственост дълго време. Месеци куцах, без иначе да ме боли, като не можех въобще да застана на пръсти, например. Или да засиля крачката... Аз натискам, ама кракът не слуша..

Ще се пазя, ясно е... ама както споменах имам къща за довършване и мен чака, няма друг.

Да питам и друго. Има ли някакъв шанс да се изроди в нещо значително по-лошо, ако не му обърна внимание и само си туширам кризите с лекарства и търпя? Примерно наистина да осакатее човек необратимо.

# 473
diplodon,и в крайна сметка какво заключи неврохирурга?Причината за оплакванията ти дх ли е?

# 474
В момента, с тази криза нямам...единствено като се изправя имам бодежи надолу по крака... Обаче, когато стана онзи ефект с падането на пътя, докато ме мъкнаха съвсем ясно усетих въпреки болката как ми изтръпват опредени части на крака, докато накрая съвсем не го усещах. Изживяването беше силно неприятно - мислех си, че осакатявам завинаги...
А първия път, когато въобще се сблъсках с това си имаше и изтръпване и безчувственост дълго време. Месеци куцах, без иначе да ме боли, като не можех въобще да застана на пръсти, например. Или да засиля крачката... Аз натискам, ама кракът не слуша..

Ще се пазя, ясно е... ама както споменах имам къща за довършване и мен чака, няма друг.

Да питам и друго. Има ли някакъв шанс да се изроди в нещо значително по-лошо, ако не му обърна внимание и само си туширам кризите с лекарства и търпя? Примерно наистина да осакатее човек необратимо.

НЕ! Това са приказки от 1001 нощ, едно време е имало такива случай сега в най лошият случай ще те оперират и ще си Ок след това Wink Не си мисли подобни глупости и не с е притиснявай излишно  Peace

# 475
diplodon,и в крайна сметка какво заключи неврохирурга?Причината за оплакванията ти дх ли е?

Еми според него паренето на това се дължи, да. Пак казвам, с оглед това че нямам болки и си вървя нормално, а и съм доста млад, той каза че не съм за операция, затова ще се пробва всичко друго като терапия и ако нищо не помага то е ясно че...

# 476
Преди време още някой тук в темата се оплакваше от парене на мястото на ДХ, но не помня кой беше. newsm78

# 477
Преди време още някой тук в темата се оплакваше от парене на мястото на ДХ, но не помня кой беше. newsm78
На мен паренето не ми е в кръста, а в лявото бедро отзад и към и в сгънките на 2-та крака. Мен малко ме изненада като ми каза че виждал ДХ на Л5-Л4, дори по-голяма от протрузията на Л5-С1, а като си вземах резултатите от скенера пишеше че няма проблем на другите нива. Пък и не че се оплаквам, ама не видях досега някой с ДХ да няма болки в кръста или пък някакви изтръпвания на краката, а аз нямам newsm78 Честно казано страх ме е да не се стигне накрая до операция, нито имам излишни пари, нито ми се поема такъв риск...

# 478
Пък и не че се оплаквам, ама не видях досега някой с ДХ да няма болки в кръста или пък някакви изтръпвания на краката, а аз нямам newsm78
Rolling Eyes А как тогава стигна до това да търсиш (и да намериш за съжаление) ДХ? Само от паренето?
Аз имам болки в кръста понякога, а с краката нямам проблеми. Братовчедка ми е със болки в единия крак и силно изтръпване без болки в кръста. ДХ и на двете ни е на Л5-С1... При всеки различно се проявява.

# 479
diplodon,за миг не съм си помислила,че си за операция!Пробвай всичко  възможно и най-вече гимнастика за укрепване на кръста.Аз отидох на операция почти без болки,ама кракът не ме слушаше....,не щеше да ходи...
Бижу,какво стана с тоят познат?Оперираха ли го пак?Спря ли да го боли?

Общи условия

Активация на акаунт