МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Лилка, Честит рожден ден! Много здраве, късмет и семейно щастие!   bouquet

Някой питаше за кучетата - нашите трима рошльовци са на двора и нямам грижи с тях, незнам ако бяха вътре как щяхме да се оправяме с тези космалаци, порода чау-чау са и козината им е гъста и дълга по 10см  Shocked Сега мъжо е поел изцяло хранене, ресане, разхождане и т.н. аз им се радвам отдалече само напоследък, покрай фъстъчка нямам хич време да им обърна внимание и ми е много криво  Sad

И аз често си пийвам биричка напоследък  Blush Много обичам  newsm58

Силве, дано бързо оздравеете  Praynig И въобще не си ужасна майка  Hug

Изчезвам, че ме търсят  Joy

# 406
може ли от това, че му смених Инфакола с Колийф да получи по-силни колики?

Аз също не съм очарована от Колийф.От тях изкарва газовете много болезнено .На всяко пръцкане проплаква.Затова спрях да и ги давам на всяко хранене а само вечер когато има силни болки.

Дннес имам час за фриьор.Мисля да си скъся  доста косата.Дано остана доволна.

# 407
  • Под кленовите дървета
Силвенце, мила, изобщо не си ужасна майка. Има вирус и за съжаление облечени или не, децата го пипват. В нас два пъти го преболедувахме и аз и Кало, бебо обаче не се зарази, може би заради кърмата.
Снеж обмисли дали да не взимаш кърма от другата мама. Поне за имунната система е по-добре, отколкото АМ.

Аз да си питам някои неща раждалите естествено.
Бяха ми спрели лохиите и реших, че е време да подновим секса. Да,ама не - оказа се, че има болка от дясно - явно вътрешните разкъсвания след раждането не са се възстановили напълно. И от тогава пак имам леко зацапване сутрин след кърмене, ама е по-скоро като последните дни на цилъла. Това да не би да е преди цикъла, който трябва да ми дойде след раждане?
И вие възобновихте ли секса?

# 408
Лилка, Честит рожден ден! Жива и здрава, бъди усмихната и щастлива мама!

Снеж, моята бебка хем си е големичка (последно я мерихме и беше 4160) и си хапва доста често по малко, не знам какво успява да смукне за 5 мин  и после прави пауза от около 2 часа, вечер и повече, но явно й стига щом пълни пампите, пък и наддава.  Ти бъди спокойна и пробвай всички варианти с храненето, и според мен кърмата е по-добрия вариант от АМ  Peace

sivanovaa, дано бързо бебчо се оправи  Praynig

Айде и аз да попитам в лилаво: По принцип храня от двете гърди, като по спомен ги редувам, бебка уж ги източва равномерно и по-често са си меки, но вчера като се погледнах и видях как лявата ми гърда е мноооого по-голяма от дясната. Има ли шанс да се оправи разликата, не знам как да процедирам  newsm78 Майка ми ме предупреди да внимавам, че тя си е сега така, ама не знам как се е получило

# 409
Здравейте и от нас   bouquet  
Честит рожден ден Лилка, весело изкарване на празника

Тези дни не съм писала но пък ви четох редовно Peace продължавам да се чудя къве се губи Змейчето

При нас все една и съща - ту колки ту напъване ту рев ... когато таткото ни е на работа /той работи САМО вечер/ полудяваме, но като си  е удома даже се наспивам ... иначе за два дни бях насъбрала 3 часа сън  Tired сама се чудех как се издържа, но се убедих, че любовта и грижите  към  малката ни принцеса са на първо място  Heart Eyes
Сега ще хапваме и излизамее навънн, приятен следобед на всички   bouquet

jasmin_veni много много ама много ни се искаааааа ама уви с тази епизиотомия се чудя кога ли ще спре болката щипането придърпването, а при вас сто процента е от вътрешните ти разкъсвания не се притеснявай  Peace

# 410
Аз да си питам някои неща раждалите естествено.
Бяха ми спрели лохиите и реших, че е време да подновим секса. Да,ама не - оказа се, че има болка от дясно - явно вътрешните разкъсвания след раждането не са се възстановили напълно. И от тогава пак имам леко зацапване сутрин след кърмене, ама е по-скоро като последните дни на цилъла. Това да не би да е преди цикъла, който трябва да ми дойде след раждане?
И вие възобновихте ли секса?

И аз бях точно в същата ситуация.След 3-4 дена зацапването изчезна,но ме е страх да подновя секса.Единият шев още го усещам,кошмар!

# 411
Аз от дв седмици не мога да публикувам отговори във форума newsm78 newsm78 много странно защо така се получава?
Имам въпросче как да кача снимки в албума. Благодаря  bouquet

# 412
Здравейте на всички. Ако бебо не нададе вой има какво да пиша  Rolling Eyes

Лилка, честит празник, мила. Да си здрава и много щастлива мама и съпруга   bouquet

Силвенце, ти си една от на-й добрите мами, които познавам  Heart Eyes Без излишни притеснения и вътрешни обвинения. Бебчетата си боледуват и трудно можем да избегнем тези моменти. Мирко, бързо ще се възстанови, не се тревожи. Кажи как пиете био гаята, по колко капки на ден и как я съобразяваш с другите неща за коликите ?
Пенелопата, нормално е гърдите да са различни като размери. И аз съм така. Дясната е видимо по- голяма от лявата, а като е пълна и с мляко... ужас. Но от опит знам, че след като спреш да кърмиш всичко се връща по старо му  Peace
Мели 80, дано Ева по скоро спре кашличката. И ние от днес сме със сиропче по тоз повод  Sad
Жасминче, аз и теб да питам, как даваш био гаята. по колко капки на ден? А за секса- подновихме си го Joy Аз оплаквания нямам, но съм само със шев от секциото, не мога да си представя вътршни дърпания и опъвания. Сигурна съм, че скоро ще отшуми при теб това усещане  Peace
Наталиник, аз както се хвалех , че сме с едва доловими колики, ела и гледай от вчера какво е. Разбирам те напълно. А и на бебе не му е леко, милото.
Мимак вече знам що е то мама да помага. Да ми е жива и здрава, но когато е в нас съм доста напрегната. В стремежа си да ме отмени напълно и във всичко, по- скоро ми пречи. От понеделник Алек е при нея и днес сутринта ми звъни да ми каже че ще дойдат тъй като трябва да го прегледа доктор- кашля и е неспокоен. Притесних се, но като дойде видях че не е трябвало, кашля и е сополив, но в рамките на нормалното, а тя вече и урина му беше събрала и кръв искаше да дават за изследване  ooooh! Само ми насмете днешния ден, но така поне е спокойна. И сега отново се ориентираха да се прибират към Люлин. Оплаках ти се сега на теб от моята майка, а  Mr. Green
Слънчева, и аз лудвам от бебе без режим... то не знам кога ще яде, кога ще спи. Абе ужас. А днес само плаче  Tired
Снеж, за Василенка, давай и кърма, пък било и то не твоя. А за това колко яде, не се тревожи, тя е още фъстъче с малко коремче  Heart Eyes
Ани, да кажа, сладък бати Габи, голям послушанко е. Искам да ги запознаем с Алек, да му налее малко в тимбата ( не че и той не ми е добричък, мамин сладък). Сега като е при баба си, толкова много ми липсва. Вечерите обаче пък са ни така спокойни откъм напрежение около Алек и бебе. Тази събота мислим към зоопарка да ходим. Може ако нямате планове да се разходим  Hug
Дилянка  Heart Eyes и аз искам да видя Борисчо. Разбирам растете стремглаво  Peace
Дудунски, няма да ти се размине разходка в Младост. Така се зарадвах като те прочетох  Hug Дано скоро времето да се оправи, че едно такова никакво.
Аз да ви кажа, ще си почина малко... много писах  Mr. Green
На мен Бюти ми се губи  newsm78

# 413
Наталиник, все едно чета за моя хубосник! От 2 дена киселее, става време за хранене, уж гладен, а като го сложа на гърдата се дърпа, пищи и не иска да захапе. залъгвам го с чай с копър и веднага след това гърдата. За да се нахрани, това упражнение го прави по не знам колко пъти. Давам дясна-лява гърда и така до безкрай. Накрая забравям от коя е ял повече. Защо така реве това дете не знам. Преди като го гушнех като за оригване се успокояваше, сега и това не помага  Rolling Eyes Колики ли са, какво ли, направо не знам вече.
Поне времето да беше хубаво да ходим навън да спи, пък то...

Лилка, честит празник!   bouquet

Жасминче, ние не сме подновили нищо по две причини - още се чистя от лохии и май първи мензис, пък и таткото все е на работа  Cry

Сивановаа, дано бебчо бързо се оправи! И моя киха и кашля от време на време, ама то топло-студено, как няма... И сега нослето му е пълно о не мога да го изчистя като хората.

# 414
Вени и при нас със секцио е подобна историята

Облаче, пырво целувки на малките мъже, второ благодаря за милите думи и трето Биогайата най-добре се усвоява вечер 5капки в лъжичка, може да ги разтовориш с малко вода (аз така директно).Давам ги преди кърмене и така гледам че да не съм давала за колики.
Биогайата се държи задължително в хладилник заради живите ДОБРИ бактерии и микро..едикакво си.

# 415
  • Под кленовите дървета
Облаче, давам Био гайа вечер, преди дъъългия сън, след баня. Разтварям в малко кърма и давам със шише. Директно не смея, защото не знам какъв е вкусът, ако е горчив да не писне.

# 416
Здравейте и от нас  Hug
Лилче - честит рожден ден!Да си жива и здрава и най-щастливата майка на светът   bouquet
Силве,не се самообвинявай миличка.Не си лоша майка,а напротив - много добра и грижовна  Hug
Доста хора се губят от форума от редовно пишещите,но сигурно от задължения и грижи за малчовците нямат време.
Аз да ви питам - с какво завивате вечер дечицата?Нашето е голямо шило - все я намирам завъртяна на 180 градуса или понякога прави и пълен кръг и от ритане е отвита на 2рата минута и си спи само по боди,но все пак ми се иска поне една пеленка да има отгоре,ама пусто като не трае  newsm78 Някоя от вас ползва ли чувалче за сън и доволна ли е  newsm78

# 417
Силве, не се обвинявай, няма къде да си го простудила до вчера беше 35 градуса, има си вирусче което някак си го е пипнал малчо, да се оправя бързо Hug

Ние със секса пу пу нямаме никакви оплаквания и болежки въпреки множеството вътрешни разкъсвания и епизиотомията

Аз планувам една импровизирана питка за събота и сега се чудя какво да правя с яденето и все за калинките на Силвето се сещам, страхотни бяха

М да, като е лошо времето и не може да се излиза и моя киселее особено вече към 6ч става ужас, реве и докато го нося на ръце

Айде Облаче, само кажи за разходката и съм на ллиния

Ох така съм се затъжила за морето вече, снощи планувахме за средата на август ама до тогава има толкова много време, исками се да го видя и преди това а и на малкия пъпчето чака да бъде метнато някъде по морето Crazy

А за майките помагачки, боже като се замисля че някой  ден и за мен някой може да се оплаква така  Laughing Mr. Green

Алекс, аз го слагам в чувал сега като е по-хладно иначе му става жега, ама и ние едвам търпим завивки и докато не я изрита не мирясва

# 418
Здравейте момичета!

Относно секса: и аз съм от родилите нормално, но имам и разкъсвания, защото Димитърчо беше с увита пъпна връв около главичката и около краченцата. Вечер все още си ме наболяват шевовете, така че мисля да поизчакаме още няколко седмици.

За недоспиването: от опит съм установила, че страничния му ефект поне при мен е отслабване, така че има едно хубаво нещо покрай него.  Laughing

alex и моя се отвива с ръчички, когато му е топло, затова гледам да го завивам по-лекичко. А иначе чувалчета имам няколко, така че според мен можеш да си ползваш спокойно, само я обличай по-леко, когато я слагаш в него.  

# 419
туко що се връщаме от консултация Simple Smile доволна съм - качил е 1070 грама и е порастнал с 5 см.  Peace

докторката каза да не давам Колийф на бебо, защото тези капки са за разграждане на лактазата и не са подходящи за нас. малко се поуспокоих като го прегледаха и казаха, че е добре.

Общи условия

Активация на акаунт