.vivid_v аз на клоран имам кремче против подсичане и едно за лице и тяло.И от двете съм доволна,само дето това за пдсичането мирише малко на риба
Моята госпожица втора сутрин води дъълги и весели разговори с баща си.Много сладка къртинка са.
, биха ни и ваксина плака малко но бързо се успокой. А и другото което ме зарадва тази нощ ми е направила пауза от 8 часа като е заспала в 20часа та до 4.30 направо много съм доволна от нея 
Днес ми харесва,откога чакам хладно време! 
За майките!
Кога ще се видим да я нагушкам?
И не се вкарвай в филми покрай твоята докторка,кое не му е добре,като вземат така да шашкат жените
никва тактика.Наистина настоявай за хапванията,но според мен сте в норми.Минимума за нормално наддаване е 600гр на месец,доколкото си спомням.
Да не би да не и харесва АМ което и даваш вмомента
, пробвай друга марка! 

Не знам ,какво да те посъветвам,по добре намери начин да я види лекър,колкото и да е сложно! 
Ще трябва да му извадим паспорт! 

хем за кърма ,хем за успокоение 2в1. 
Не съм чувала да продават зърна,но ще питам при нас в билковата,ако намеря мога да ти изпратя! 
Все връща
Пълним яко памперси,като гледам скоро тройката ще ни е малка
А гърдите ми меки,явно са се регулирали! И с доста въздух се поналапваме от лакомия. 

боли го коремче, плаче, повръща, напъва се, а бе пълна програма. притеснява ме, че яде 5-10 минути и почва да пищи, да се дърпа и отказва да се храни повече. за капак после повръща половината от изяденото. адски се изнервих вече. после ще го водя до докторката на консултация (ако престане да вали или пък таткото успее да излезе от работа да ни закара). сега го оставих малко в шезлонга да си поседи, че ми отмаляха ръцете и разбира се бурно изразява недовоството си. ще взема да се изцедя и да му дам на следващото хранене от шише колкото и да не ми се иска 

е, не наведнъж, разпределям я между кърменията
повечето е след вечерното кърмене, след което прави 6-7 часа пауза.

Иначе и аз пускам прахосмукачка всеки ден, а като беше бума на тополите от вятъра нахлуваха и вкъщи и беше ад да не говорим за стандартния прахоляк от хилядите строежи който е ежедневие. Не знам за вас но аз бърша прах и след 20мин като погледна все едно не съм бърсала от 1 седмица 
Ако кажеш и някой лек за нослето на моя беби, едвам диша милото, пръскам Стеримар, физиологичен и нищо, а педито не иска да ми дава друго