МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 441
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Честито месече на Андрейко и на Бела на Winnie! Да са живи и здрави и мнооого послушни!   bouquet

Честити два месеца на Ивайла и на Мануелка! Hug

natalinik и ние тази нощ мрънкахме и се будихме постоянно. Аз реших, че може би му е топло и тази нощ ще пробвам да е по-лекичко завит, иначе спим на отворен прозорец.  newsm78

Много са сладки Василенка и Кристиян на кака Лара! Hug

Доколкото знам в Банкя има плуване за бебета.

penelopata и ние сме така с банята: в коритцето се чувства прекрасно, но като го извадим от него да го бършим и мажем започва адския рев. Станах бърза като машина с мазането и обличането- за минутка-две и съм готова. Като го вдигна вече готов се успокоява, все едно че нищо не е било.

Snej и мойто човече понеже беше доста малко в болницата ми казаха, че трябва да го храня задължително на три часа. И аз като си дойдохме в къщи си го вдигах да яде. Само че той може да яде и докато спи, това много ми помогна да наддаде, с баткото не бях така. Като спеше не искаше да яде. Ако искаш пиши ми на лични, ако мога ще ти помогна със съвети. Hug

пипи и аз като спра сешоаре веднага ококорва очите. Просто спасението е да е заспал дълбоко, ама не винаги става.

tedunmedun не се притеснявай за акането. Има такива бебчета, на сестра ми е същата, доста трудно ака. Ще ти се обадя да се чуем. Hug

Linka да не е стъпило детенцето нещо накриво и сега да го боли, затова да го щади. Преди няколко месеца имахме подобна случка с племеничката ми.  

# 376
Ох, момичета, нашия татко е на рок феста и аз тая вечер сама къпах бебчо. То не беше баш къпане, но поне се плицика малко  Laughing
Много съм горда със себе си  Mr. Green

Грахче, той нашия си ака добре преди и почти всеки памперс беше пълен, тия номера ми ги прави от няколко дена.  Бръм каза, че с порастването броя на нааканите пампи си намалява. Една майка от блока и тя каза, че имала същите грижи и с мушкато действала. Като захранила детето и проблема приключил.

Обади се да се видим другата седмица, че после може да зачезна към Видин и градината на Дунава  Sunglasses

# 377
   Лукс мерси много за изчерпателния отговор  Hug Определено и се събра много на малката душичка и гледам да не я пренебрегвам дори и с риск да я разглезя  Rolling Eyes
   Грахка радвам се че при вас нещата са се оправили. Ще видя как ще потръгне при нас и ще се консултирам с теб. Дано почне да качва малко по-бързичко, че има доста докато настигне вашите бебчовци  Peace

# 378
   За малко да забравя... Имам един въпрос в лилаво.

Моя позната роди един ден преди мен и има много кърма. Предложи да ми дава, но се чудя дали ще е подходяща за Василена. И представа си нямам какво да правя, така че ще се ръководя само и единствено от отговора на по-компетентните...  ooooh!

# 379
Snej_, чета ти перипетиите и много се радвам че вече сте вкъщи с малката. Не съм спец, но си мисля че ако ти дадат кърма за Василена, това ще е добре за нея. Според мен няма неподходяща кърма.
Навремето как е имало дойки? Пък и нали и сега има банки за кърма. Все ще е по-добре от АМ, си мисля  newsm78

# 380
Здравейте и от мен,

най - сетне заспа малкия човек. Днес направихме голямото будуване и ядене. И аз като Луксчето се чудя какво стана с моето спокойно и спящо бебе - то не беше люшкане, дудндуркане, ядене(от 16 до 21 часа яде 4 пъти  #Crazy). вече накрая имах чувството, че имам по 2-3 глътки мляко, а през останалото време ме ползва за биберон. Най - сетне като се стъмни го сложих в леглото и ръмжа, ръмжа и заспа. За щастие има навика, когато е тъмно да заспива сам в леглото и няма нужда от носене, гушкане и т.н

Тедун, моят мъж сйщо е на рок феста, та на целия зор отгоре разхождах и куче  Rolling Eyes
Момичета, спомням си от бременските теми, че имаше и няколко мами с кучета. Но доста от домашните любимци бяха пратени при близки и прятели. остана ли някоя мама с куче и как се справяте с почистването? На мен ми се взема здравето с моя голдън. От 2-3- месеца се и скубе и е една мъка с чистенето - 2 пъти дневно чистене на косми и парзал след това и съм гроги. И бебето,  и разходките  #Crazy...луда ставам....

Силве, мерси за упражненията, ще се възползвам. много добре изглеждаш на снимките, личи ти че си щастлива
Grinning

Ами, хайде - лека и мека, аз заспивам, че не се знае какво ще реши малкия човек...

# 381
Здравейте, момичета!

Включвам се набързичко, че мъжът ми е на концертите в София и ние с баткото се въртим около мъника. Нещо започнах да вдигам ръце от тия концерти и мачове вече - то край нямах тия изключително важни за мъжката част от населението събития ooooh!.

Попрочетох ви малко диагонално, но забелязах веднага тук там думичката узо и си мисля да перна един гълток след малко, че нещо много ми доскуча мача аржентина-гърция Joy

Тази сутрин така сериозно бях яхнала метлата, че ме е срам от себе си, но нещо тези безкрайни нощи с ядене на 3 часа и гукане или напъване и пъшкане в паузите вече ми идват в повече ooooh!. От това недоспиване ми намалява и кърмата и това допълнително ме изнервя. КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В НЯКАКЪВ РЕЖИМ ТОВА ДЕТЕ??? Нямах сили и нерви да го изведа на разходка, но той като че ли ме усети и беше като котенце целия ден, та поспахме и си починах и сега съм ок Peace

Дано тази нощ е по-спокойна и за нас и за всички вас!

# 382
   Влкючвам се отново с риск да ви досадя, но това дете не е нормално.  smile3511  newsm45
   Току що се опитах да я нахраня отново. Ами какво да ви кажа... изпи точно 40мл и спря. Не заспа, а просто си седи и си се оглежда, но щом се опитам да й дам пак стиска устни, че чак побеляват - ама че характер  ooooh! Сигурна съм, че е била гладна, защото поплака доста силно и като хапна малко се успокои, но не знам как ще я караме така на 2 часа по 40-50мл  newsm12 Струват ми се недостатъчно, но просто отказва да изяде повече...

# 383
   Влкючвам се отново с риск да ви досадя, но това дете не е нормално.  smile3511  newsm45
   Току що се опитах да я нахраня отново. Ами какво да ви кажа... изпи точно 40мл и спря. Не заспа, а просто си седи и си се оглежда, но щом се опитам да й дам пак стиска устни, че чак побеляват - ама че характер  ooooh! Сигурна съм, че е била гладна, защото поплака доста силно и като хапна малко се успокои, но не знам как ще я караме така на 2 часа по 40-50мл  newsm12 Струват ми се недостатъчно, но просто отказва да изяде повече...

оф миличка търпение  newsm17

# 384
Снеж не се притеснявай бе миличка.. HugТя не може да изяде колкото едно 4 или 5 килограмово бебче.Още си е малко на нея стомахчето.Малката като бяхме на първото ни пробно кърмене и тогава беше около 2,500кг лекарката измери че е изяла 60мл.Каза че било достатъчно за нея.Имай малко търпение и си настоявай по начесто.Не й мери глътките и се успокой понеже те усеща. Simple SmileАйде късмет. Peace Hug

# 385
Айде най-накрая и аз да се запиша за днес.
Днес бяхме на консултация, бебо е  качил  930гр. за един месец и е пораснал с 2см.. Биха му ваксината, много рева миличкия, и баткото се уреди с ваксина. Другата седмица прави 6 години и доки се възползва че е със мен и му я сложи.Той като чу че ще го бодът само дето не избяга от кабинета. Притесних се как ще се прибирам с две плачещи деца, но слава богу не се разплака даже и не изпищя .
И аз да се оплача че бебо е станал ужасно крив, днес ми разказа играта. От 16 до 22:30 почти не е спал, само реве и иска да яде. В момента се чувствам изсмукана до дупка, надявам се да успеят да ми се презаредят гърдите докато се събуди наново  #Crazy

Росита   и ти си прекарала следобеда като мен, съчувствам ти .
Снеж относно кърмата си мисля че е по добре да даваш нея отколкото АМ, добре е че има кой да ти даде. За милилитрите незнам какво да ти кажа , тя още е толкова мъничка. Това че сте качили 150 гр. за една седмица си е добре според мен.

Пожелавам ви лека и спокойна вечер , дано и моята да е такава  Praynig
Досега ме будеше вечер на два часа да яде, но снощи направи първата си голяма пауза, от 00 часа до 5 сутринта. Дано и тази вечер да поспи така.

п.с. Момичета някоя от вас купувала ли е семена от Сминдух. Искам да си купя но тук в Бургас никъде немога да открия. Питах в Билковата аптека,обикоих и другите аптеки, дрогериите и никъде няма. Искам да ви помоля ако някоя от вас си е купувала да ми пише на лични да не товарим темата излишно.

# 386

Не съм ви чела от няколко дена Blush,но не оставаше време все.След малко докато спим ще ви допрочета.

Ние в понеделник бяхме на консултация малката маймунка е качила 600гр за 10 дни Много си ми е добре сърменцето само ме шашкат #Cussing out #2gunfire .Даже вече сме килце отгоре, откакто сме изписани ( за около по малко от40 дни)

Аз днес чуквам 28 лазарника Blush  -рожденничка  Rolling Eyes.Чесно казано почти бях забравила покрай малкото мишленце,по цял ден с нея толкова бързо минава всичко нямам време за нищо,но не се оплаквам де.Не мога да качвам вкусотийки сори -постно.Някой ако може да качи една тортичка Praynig за едно сладко и успешно начало на деня  Mr. Green.
                                                                      Хубав ден!

# 387
  • Sofia
И моят мъж беше на концерт снощи, но при нас вечерта мина добре - Криста от 18ч.заспа и се буди само за папкане - така до сутринта. Опитах се да държа и Габи буден през деня, вечерта да си легнем по-рано, но той не издържа и в 18ч. удари една дрямка пред ТВ, а той никога не заспива докато гледа  Shocked Вечерта щях да ги водя квартално да гледаме влака, но така се изваля и застудя, че си останахме неразходени Sad С него рисувахме, писахме и в в 21.30 аз едва гледах (аз сутрин ставам към 5.30 Crazy). Той като чу, че ще спи при мен и бебенцето, веднага реши, че е много уморен и му се спинка  Joy Peace

Snej_, разбирам притесненията ти, но наистина трябва да си спокойна и настоятелна - стомахчето на Василенка е малко, а и сученето я уморява. Давай и често и по колкото може, а скотро тя ще заякне и ще започне доста добре да дърпа. Нали и Криста я изписаха 2390гр, а още няма 4кг - миньончета  Peace За кърмата от твоя позната, ако си сигурна в жената (чиста, здрава и т.н.),  според мен няма лошо да пробваш  Peace Ние скоро си говорихме с моя мъж, че майка му е кърмила едно време и една негова съученичка  Peace

dilqnkaa, аз съм добре - мина ми от раз (както беше и при мъжа ми) в понеделник, когато останах с двете деца  Mr. Green Борисчо колко е пораснал - много искам да ви видя някой път  Hug
dudunski, подплънките, които ми подари ми вършат страхотна работа  Hug Сега трябва и да не спирам да кърмя поне докато свършат - задължаващо си е  Mr. Green
Слънчева, мила, дръж фронта - няма режим. С всеки следващ ден растат, ще се издържи  Peace После с умиление ще си спомняш за тези "нерви"  Heart Eyes

А, аз да си призная, че снощи с двете деца и след цял ден лееееко напрежение, се наградих с 1 малка бира  Mr. Green

Днес ще ходим някъде на закрито - най-вероятно в МОЛ-а на Стамболийски, ако няма по-добро предложение. Към 10.30-11ч. трябва да сколасаме  Peace Трябва да ги изведа някъде, че Габи полудява от скука в къщи, даже вече пита кога ще ходи при баба си  Mr. Green

ЛИЛКА, ДА ТИ Е МНОГО ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ЖЕНА   bouquet

# 388
Добро утро Hug

Лилка, честит празник newsm59 Жива и здрава ти и всички около теб!

Снеж, мила, разбирам как се чувстваш, но най-важното е да не се предаваш и да упорстваш - наистина като позаякнат започват съвсем по друг начин да се хранят Peace Моята мишка в началото нямаше сили да засуче, а сега дърпа като смок Laughing Знам, че си много притеснена, но помни, че това е просто период от растежа на детенцето - ще мине, ти само се дръж!  Hug (Между другото, колко тежи в момента Василенка?)

Слънчева, и на мен ми се набива от няколко дни думата "узо" в очите Joy В неделя живот и здраве сме на гръцки ресторант, ще се възползвам и аз, да видим как действа Peace

АниК, и аз снощи ударих една чаша биричка, аз си пийвам по веднъж-два пъти седмично по малко Wink

И не на последно място - честито на месечковците!!! Hug

П.П. Моля някой който ползва на Клоран бебешката козметика, да сподели впечатления! Praynig

# 389
Лилка Честит Рожден ден миличка ,жива и здрава бъди ,много обичана майка и съпруга,бъди все така позитивна   bouquetаз ще почерпя една торттичка за теб :
Вчера бяхме при доки за ваксината ,мъничето ми така плака горкото ,иначе за 2 седмици е качил 550 гр. и вече е 4250 гр и 55 см.
Честито на всички месечковци и аз разглеждах снимчиците ,всичките ни бебенца са големи сладури.
Хубав ден ви желая на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт