Честити два месеца на Ивайла и на Мануелка!

natalinik и ние тази нощ мрънкахме и се будихме постоянно. Аз реших, че може би му е топло и тази нощ ще пробвам да е по-лекичко завит, иначе спим на отворен прозорец.

Много са сладки Василенка и Кристиян на кака Лара!

Доколкото знам в Банкя има плуване за бебета.
penelopata и ние сме така с банята: в коритцето се чувства прекрасно, но като го извадим от него да го бършим и мажем започва адския рев. Станах бърза като машина с мазането и обличането- за минутка-две и съм готова. Като го вдигна вече готов се успокоява, все едно че нищо не е било.
Snej и мойто човече понеже беше доста малко в болницата ми казаха, че трябва да го храня задължително на три часа. И аз като си дойдохме в къщи си го вдигах да яде. Само че той може да яде и докато спи, това много ми помогна да наддаде, с баткото не бях така. Като спеше не искаше да яде. Ако искаш пиши ми на лични, ако мога ще ти помогна със съвети.

пипи и аз като спра сешоаре веднага ококорва очите. Просто спасението е да е заспал дълбоко, ама не винаги става.
tedunmedun не се притеснявай за акането. Има такива бебчета, на сестра ми е същата, доста трудно ака. Ще ти се обадя да се чуем.

Linka да не е стъпило детенцето нещо накриво и сега да го боли, затова да го щади. Преди няколко месеца имахме подобна случка с племеничката ми.
). вече накрая имах чувството, че имам по 2-3 глътки мляко, а през останалото време ме ползва за биберон. Най - сетне като се стъмни го сложих в леглото и ръмжа, ръмжа и заспа. За щастие има навика, когато е тъмно да заспива сам в леглото и няма нужда от носене, гушкане и т.н

Струват ми се недостатъчно, но просто отказва да изяде повече...
Айде късмет. 
,но не оставаше време все.След малко докато спим ще ви допрочета.
.Даже вече сме килце отгоре, откакто сме изписани ( за около по малко от40 дни)
С него рисувахме, писахме и в в 21.30 аз едва гледах (аз сутрин ставам към 5.30
). Той като чу, че ще спи при мен и бебенцето, веднага реши, че е много уморен и му се спинка 
Жива и здрава ти и всички около теб!