МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
слънчева аз бебо го слагам да спи по корем от 6 до 8 сутринта, той се храни към 4-5 , но към 6 часа се почва едно пъшкане и аз го взимам при нас и го слагам по корем и така спинка много спокойно, всеки казва друго за спането по корем, аз знам че също не е много хубаво постоянно да спи така, но отвреме на време може Simple Smile

за мача- ние спим много хубаво когато има мач, заради вувузелите Simple Smile и при вас трябва да действа

lux, моят пъшка и се напъва точно по същото време. Две сутрини го слагах по корем в тези часове и беше ок, но се притесних, че заспивам и да не стане нещо.

Това с мача и вувузелите ме развесели невероятно Joy Joy Joy

# 661
Момичета, набързо само пускам линк и за нашата погача http://may2010.snimka.bg/baby/pogacha.513433.19408588

Точе, много сте хубави с малката, дано скоро да почне да си хапва хубавичко
Наталиник, и вашата погача е страхотна особено Погачата е произведение на изкуството
Добре дошла на новата мама Hug

После ще чета че имам цяла страничка назад а трябва да изхвърчам

# 662
Здравейте момичета!

Това време започна да ми омръзва тъкмо с Бобчо излязохме на разходка и ни заваля, а сека пак слънце Sad

ОбЛАЧЕ, от петък сме на такъв режим, откакто педиатърката ми се накара че много е надал и че не било хубаво. И не знам от ваксината ли не му се хапваше през нощта без никакъв проблем започнах да му давам на 4 часа( а аз си мислех че ще плаче много) и на другият ден нямаше проблеми, е понякога се сърди но давам чайче на Хип и така изкарва.

Херцог, фотосесията е страхотна, а малкият е едно сладко ангелче! Hug Heart Eyes

Eche, добре дошла при нас!

.◦♥Toche♥◦.,
много се радвам че се разписа по изгуби се напоследък. Защо не увеличиш времето на хранене( може да не е достатъчно гладна), и ние не си изяждахме всичко като бяхме на 3 часа.

# 663
Ние се върнахме преди малко от разходка. Ходихме и на консултация- Димитърчо е вече 4200 г и 54 см. Пораснал е на мама мъника!  Hug
Биха му и една от ваксините- като се разплака чак се захласна и ме уплаши, но после бързо се успокои.

точе и моят малчо по някой път по-трудничко яде, изчаквам 10-20 минутки и пак му предлагам и така успявам да го поизлъжа.
Браво на тебе за албумчето "погача". Тъкмо се чудех къде ще сложа снимките от нашата.
Живот и здраве, ще я правим в петък. Свеки каза, че аз трябва да омеся питката. Дано да се справя.  Praynig По принцип мога да меся, ама сега дали ще стане? newsm78

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 15:23 от грахка

# 664
Добър ден!
И аз съм от тези, на които не им остава много време за компютъра, но е разбираемо... имам си две бебета.  Mr. Green И съм самичка с тях по цял ден, та определено не ми е скучно.  Crazy

Интересното е че с баткото нямах такъв проблем - той още докато сучеше си заспиваше веднага, после като почна да будува вече беше почнал да се заглежда по играчки, така че си се занимаваше сполучливо в леглото, без да се налага да го разнасям на ръце. И тогава се чудих на тези майки, които дундуркат децата си, а ето че сега съм една от тях doh
Елче, добре дошла!
Това горното все едно аз съм го писала...  Crazy И аз така се чудех на майките, дето си разнасяха бебетата на ръце по цял ден, сега и на мен ми дойде на главата.  Joy

Вие с тази млечница ме хвърлихте в размисли...  Thinking

синя птичка, ЕБХ-то е хубаво нещо... Бебенцата имат някакъв инстинкт, като са по голо дупенце, да пишкат и акат. Не е лошо да се хвана с това, но нямам много време. Ще видя.  Peace

херцог, отивам да гледам снимки... Да го нацелуваш този сладурко!  Heart Eyes

Ани, тези пъпчици може да са от храната, която ти ядеш... домати, млечни продукти...  Thinking
Еди е целият пък в пъпки... чух 4 мнения за причините (бебешко акне, поради контакт с бактериите навсякъде, от храната която ям, от прахът с който пера)... почвам да изследвам кой е прав.  ooooh!

Мимак, герой си ти!  Hug

облаче, тук съм, прочитам ви, когато мога, но все не успявам да се разпиша...  Tired Много  Hug на твоите мъже!

Еди и той спи само по корем.  Peace Знам, че не трябва, но друг начин няма... Така му е най-спокойно и най-удобно. В началото се притеснявах, но вече съм спокойна.

# 665
Привет и от мен ,аз не можах да пиша по-рано ,че моето дете с=днес ме бойкотира и е спало около 20 мин.,и сега продължава да не иска да заспи.
Херцогче страхотна снимки от фотосесията,а и всички който са публикували снимки мого сте хубави,
да са ни живи и здрави месечковците  Wink
Тук отново заваля ,днес май ще ми се размине разходката ,за което мого съжалявам  Confused

# 666
  • София
Благодаря ви момичета за успокоението относно акането. Въпреки това днес ще мина през педиатърката да си каже мнението (и без това ще ходя да ми даде болничния). Пробвах с масажче да помогна изхождането, но без резултат за сега.

Бюти (Елзичка), радвам се,че се разписа. И аз се чудех къде се изгуби.

Змейче, ще пробвам да я кърмя по твоя начин. Наистина като е спокойна не ми прави тези номера.

Облаче (Вили), ние с вас може да се засечем в поликлиниката. Ние ще ходим към 17:30ч. Твоя хубавец и мойта убавица нещо са се наговорили и ни въртят едни и същи номера. Ама то нормално да е така, нали през бременноста ги разхождахме, та са имали време да се уговорят как да ни опъват нервичките.  Hug

Луксче   bouquet

# 667
И моята Емичка днес заспа по корем и изкара така повече от 2 часа непробуден сън, а обикновенно се буди ако е по гръб. Само, че тя вече успява да се завърти, имам предвид ако е по корем се завърта и ляга по гръб и винаги внимавам ако е на дивана да не е  съвсем накрая.
Отностно статията на Бу за млечицата ... ме замислихте. При мен в началото първите 1-2 минути ме боли силно когато я кърмя, а в останалото време усещам понякога боцкане в гърдите. Дали не съм се здобила с млечица вътре в каналите, защото по зърната нямам нищо. Иначе малката имаше няколко пъти в устата-появяват се, мажем, изчезват, после пак се появяват белите петънца. Незнам вече, но нищо чудно и аз да имам?  newsm78
За неакането-на нас селучи 1 път в рамките на 24 часа да не ака, но беше еднократно така че не мога да взема отношение.
Завиждам на тези чийто бебчета не се будят вече нощем  Simple Smile

# 668
ЗлатиHug

синя птичка, доколкото разбрах и прочетох, понякога е доста трудно да се диагностицира млечницата. Аз също имам бодежи, като слиза млякото, на Еди езичето е беличко, но тези неща по принцип са нормални, та и аз се чудя... Вдъхва ми надежда фактът, че не съм пила антибиотици, имунитетът ми е силен, сменям си редовно подплънките за кърмачки, нямам вагинални инфекции...  Thinking Та, се надявам да не съм се сдобила с такова чудо.

Еди и той почна да прави една по-голяма пауза нощем, от 4-5 часа... Ако каката не се събуди по това време, успявам да се наспя, но по принцип страдам от недоспиване...  Tired Приемам го за нормално това да се случва и така се чувствам психически по-добре, т.е. рано или късно този период ще мине и ще мога да се наспивам. Simple Smile

# 669
Змейче, много благодаря за линкчето. И аз вчера попаднах на него, но сега го препрочетох. На 100% сме със млечница. В устата на крис по бузките има бели точковидни петна, много е раздразнителен по време на кърмене ( което и наложи моето цедене и даване в шише за да може поне нещо да хапне), има обрив по дупето и гениталите, много газове и от няколко дни Иво ме пита защо Крис цъка като се кърми, ама аз знам ли и му обяснявам че му е трудно да превключи от биба на цица  Thinking И при мен всички симптоми са налице. Чакам го да се прибере и при докито да видим сега какво ще каже. Аз като ходих със симптоми само при мен тя не спря да ми повтаря че нищо ми няма, ама сега гадориите в устата на бебето как ще ми ги обясни  #Cussing out
Злати Hug
Бюти, привет. Подобно на Елче и аз съм се чудила на другите майки с "разглезени" деца, а сега ... не питай, срам ме хваща че и моето е такова. Изглежда си е до дете  newsm78
Точе, Дудунски, хубави снимки от погачата сте направили, поздравления.
Дилянка, аз от сутринта съм се заредила с чайче на хип. Уж нямах намерение даму давам от него но... днес успявам някак си да го задържа на 3 часа хранене. Стигам до извода че не цокал достатъчно за да издържи до следващото папкане  newsm78
Излизам да поразходя душици на слънце и да видя как е положението пред кабинета на мойта докторица

# 670
Змейче честито и на вас .. сетих се че и вие днес правите месец и ще празнуваме заедно занапред !!!

# 671
Здравейте и от нас!
Вмъквам се да ви почерпя, днес Макс става на месец!

И аз не мога да повярвам колко бързо минава времето с бебешорите. Честито и на останалите месечинковци!

Днес бяхме и на консултация. Малчо е наддал с 1200 и вече е цели 4800 кг., още сме си изцяло на кърма и дохранване с АМ не се предвижда засега  Praynig От няколко дни го слагам отново на гърда, засуква, но суче максимум 2-3 минути и се отказва. Явно ще продължавам да се цедя и да му давам от шише. Биха му и ваксина - Хепатит Б, малко порева, но бързо му мина и сега ми е много спокоен, пу-пу. От утре започвам да му давам Вигантол и Зимафлуор. Мислех си че още е рано да се грижим за бъдещите зъбчета, но щом док е казал  Naughty Някой друг дава ли Зимафлуор?

Херцог, и тук да кажа, сесията ви е страхотна  Heart Eyes и мъника също!
Облаче, Силве, дано бързо отминат тези неприятни неща и да се наслаждавате спокойно на бебоците си.
Елче, добре дошла  bouquet Малката е голяма бузанка
Точе, Дудунски, честити ви погачи.

Относно храненето, и нашия режим е много странен. Понякога се буди на 2 часа да папа, понякога на 4, че и повече, но засега държи твърдо 8 хранения на денонощие. Педи каза че трябвало да станат 6... не ми се мисли как ще стане това. Иначе бебо си пълни пампите доволно, но има дни в които не ака и аз се стряскам много, засега се въздържам да му бъркам в дупето де  Thinking

За спането по корем: оставям го да спи така само когато е в/у мен. Вече две сутрини подред заспива така и аз успявам да си доспя. Правя опити и когато е сам да го оставям по корем, но май не му харесва за сега.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 17:25 от madelix

# 672
 Привет:)) И нашата погача мина вчера. Справих се, даже учудващо нямаше напрежение . Достави ми голямо удоволствие и приготовлението и самото изкарване:))) Ето малко снимки:
http://kikiniki.snimka.bg/baby/pogacha-na-gabriel-27-06-2010.513376.19410704

Габриел започна да сгъстява нощните хранения,вместо да ги разрежда Crazy Слагам го да спи към 11ч, а аз си лягам към 1. Тамън заспя и към 3 часа се буди, после около 6, после около 8. И знам защо сгътява така- щото и на него му се спи, цоква малко и заспива. Ако се нацока хубаво, ще спи, ама неееееее. Сутринта в 7,30 душата ми спеше, а и двамата зареваха едновременно... всеки със свои искания.  И в повечето случаи денем спинка доста добре, пу-пу.. нацоква се, побудува около половин час и отнася плувката. А някак не смогвам да легна с тях докато спят:(( нали трябва нещо да се направи за ядене... А как ми се работи вече, ама не се виждам хич.

Между другото вчера на погачата се набутах в най-широките ми/ластични/ небременни дънки. Щях да ги спукам по шевовете, и копчето за малко щеше да литне Mr. Green Но бях вътре Mr. Green Mr. Green Днес пак си ги обух. Едвам дишам, ама тъпо и упорито магаре съм Blush

Отивам да си доготвям манджата..кога ли ще стигна пак до темата- сигурно на средата на следващата Crazy

П.С. Херцог, снимките ви са жестоки просто... Hug

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 18:29 от KikiNiki

# 673
  • Под кленовите дървета
Маделикс, Зимафлуор е отдавна отречен, не знам защо са ти казали да даваш newsm78 Питай зъболекарите за него, не педиатъра!
може да питаш и тук:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1690638361&ref=ts

Но на лекциите в Бейби Мола обясниха защо се отхвърля.

# 674
Вени, благодаря за линка. Аз нали пропуснах лекциите по моловете, сега ще се информирам за какво иде реч  Hug
КикиНики, много големи сладурковци си имате и каката и малкият. А с трапезата бая си поиграла  Party важното е желанието

Общи условия

Активация на акаунт