МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Забравих  Crazy .Тази седмица бях при фризьорката ми,тя има детенце на 2 годинки и ми препоръча за коликите тази вода
http://www.boots.com/en/Woodwards-Gripe-Water-150ml_1816/

От три дни и давам от нея и съм много доволна-спи като пънче и не я свива стомахчето.Струва само 5лв за 150 мл

# 286
Леле, момичета, нямате изчитане ... от къде намирате толкова време за нет? Аз ли съм толкова неорганизирана, че нямам време?

Бебчетата са супер, нагледах се на сладурковци тази вечер!!!

Ние също днес имахме "погача" и ще кача снимки утре, че сега вече едва гледам.
С яденето сме много странни ... всеки ден си е за себе си ... например яде в 23:30 , заспи в 00,:30 и се ококорва в 5,30 и после в 10. Вчера бяхме в 20,30 (заспа в 23,00) после в 03,00 и после в 08,00. Тази вечер яде в 20,30 и ей сега към 22,00 заспа и сега я чакам пак към 3 през нощта Simple Smile Но тези паузи са само нощем, през деня почти не спим ... носим се на ръце постоянно.

хабиби, да случвало ми се е да връща кърма през нослето ...

# 287
  • Под кленовите дървета
Забравих  Crazy .Тази седмица бях при фризьорката ми,тя има детенце на 2 годинки и ми препоръча за коликите тази вода
http://www.boots.com/en/Woodwards-Gripe-Water-150ml_1816/

От три дни и давам от нея и съм много доволна-спи като пънче и не я свива стомахчето.Струва само 5лв за 150 мл

Явно всичко е до дете. Ние имахме от нея и НИки се скъса от болки в корема два дни, докато я давахме - това беше най-кошмарния ни период до сега. Гладен, с болки, ревеше през час.  Като спряхме лекарството всичко мина. Аз не бих го дала втори път - даже толкова побеснях накрая, че отиде в мивката.

# 288
jasmin veni-наистина всичко си е до детето.Затова май трябва да се пробва от всичко докато наистина не даде някакъв резултат.понякога най-евтините неща се оказват най-добри и естествено обратното  Peace

# 289
Днес пикличка беше супер спокойна, а сега ме побърква от осем насам. Мечтая си да има режим, че така не се издържа. Кога ли ще стане това...
Сега уж заспа и най-накрая ще се изкъпя. Grinning
sivanovaa , много сладка мама си и бебчо е прекрасен.
Аз се замислям за нашата питка, дано пикличка да не е кисела тогава. Praynig

# 290
Добро утро и от нас!

Доста неспокойна нощ изкарахме. Бебко много се въртя и пъшка. За капак и баткото пристигна в нашата стая посреднощ и го сложих при нас,
Таткото се събуди и той взе да мрънка, че му е тясно. Абе, голям майтап!  Laughing

Бебко сега яде и го приспивам в люлката, като се надявам след малко да отидем да си легнем дружно. Hug Да ви кажа: тази люлка много хубава работа ми върши.

Подкрепям sevdelina за бибероните- моят малчо иска само на "Нук", други не признава.

Айде, отивам да поспя! Поне ще направя опит, де! Laughing

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 14:44 от грахка

# 291
Добро утро и от мен!
В последно време не успявам да седна пред компа изобщо. Заради кърлежа нашия батко беше на АБ и предната седмица си беше вкъщи и беше малка лудница. Все някой църкаше за нещо. И сега ми е едно неестествено тихо  Grinning .
Да се похваля днес Диди става на 2 месеца Grinning

# 292
Добро утро

Много съм хепи че успях да нахраня малчо в 7 и после да се изкъпя, а той не спи ами си подритва и се кокорчи, но аз мога да свъра доста полезни неща

Вчера бяхме на разходка в Южния, олееее нямаше такъв ужас - един голям джангър, фраш от народ, някакво мероприятие някакви се драха да пеят уж, ние с мъж ми умряли от глад няма какво да ядем освен хот дог за който моя милост се реди на опашка 25 мин Crazy, абееее кошмар #Crazy Накрая таман хапваме и малкия се изака пак  юнашки само както той си знае и може и сменяхме пампи

Силве, страхотни калинки Party

Момичета, да ви питам, имате ли идея дали следващия ми болничен може да ми го даде моя личен лекар а не на детето?

Ами хайде лек и хубав ден на всички, дано не вали

# 293
  • Sofia
И аз трудничко изчетох  Grinning

Силве, невероятни сте на снимките - ти изглеждаш страхотно, а малкото на бръмбарче си спретнала страхотен празник. Много се радвах на калинките, на питката, на тортата и най-вече на Мирко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В албумчето ни гледах още много страхотни снимки на бебоците, а във ФБ съм вече тотално ошашкана - за друго може да нямам време, но снимки не пропускам  Hug

Крисето снощи заспа към 22ч., цокна в 3 и после в 6.30 - ПЪРФЕКТ  Peace

dudunski, имаше вчера някаква проява на Нестле, която тръгна от НДК. Южният и мен ме дразни особено през уикенда, а как не направиха едно свястно заведение за хапване и нормални тоалетни за хората  #Cussing out Иначе хранене и преобуване редовно си правим навън - Криста ака на всяко папане, сменям памперса за секунди  Peace

Аз вече съм здрава - както беше при мъж ми преди една седмица, така и аз днес се събудих преродена - спортувах супер ефективно, просто съм нов човек  Praynig

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 08:39 от aniK

# 294
Добро утро и от мен  Wink,моя малчо отново влезе в стария ритъм и от доста време съм будна ,но мишкунчето иска внимание и не мога нищо да свърша.
Варненските мами приготвям се за разходка в Морската ,който иска е добре дошълсега след малко го храня и излизаме ,че се очертава горещ ден отново.
Днес моя бебко става на 40 дни и следобед ще ходим до църквата.
Хайде хубав ден на всички.

# 295
Ани, звънкай за Южния, въпреки лошия спомен от вчера, да му направим една обща разходка, аз така или иначе ще го водя навън само да хапне в 10 и сме готови а аз съм до парка за 10мин

А, забравих да ви кажа, тази нощ голям майтап - детето спи а аз не мога да заспя, ей така седя и си будувам в леглото, без някаква причина, просто не можях да заспя и м-у 3.30 и 4.30 съм се кокорчила Mr. Green

# 296
Добро утро и от мен  Wink,моя малчо отново влезе в стария ритъм и от доста време съм будна ,но мишкунчето иска внимание и не мога нищо да свърша.
Варненските мами приготвям се за разходка в Морската ,който иска е добре дошълсега след малко го храня и излизаме ,че се очертава горещ ден отново.
Днес моя бебко става на 40 дни и следобед ще ходим до църквата.
Хайде хубав ден на всички.

Честито Ели!!Браво на юнака .Какво се прави на 40 ден че аз съм в невидение?.Много  искам да се включа и аз в разходката ако е до обяд.После баткото ще го вземам от майка ми че ще ходи на лекар жената...А и да взема от Пректанска бланка за избор на лекар за Викито...

# 297
Добро утро Hug

Да ви кажа първо какъв сън сънувах - че сме оставили малката на майка ми и сме отишли на дискотека Wink, но не сме й оставили храна Crazy По едно време аз се сещам и хуквам към къщи, а вече е сутрин, пристигам и майка ми казва, че я е нахранила с някакво АМ, което е за големи деца Joy Лелеее, голям ужас изживях насън Laughing

Дудунски, и ние вчера бяхме в Южния, но се спотайвахме по по-безлюдните алеи, че беше наистина голяма лудница, а за местата за паркиране да не говорим - как може за нищо да не се мисли в тази държава... #Cussing out

Златна, и аз искам някакъв вълшебен начин за приспиване, защото от обяд до към 23ч. нашата човечка спи само ако е навън, вкъщи ни спира тока от рев Crazy Но пък после кърти цяла нощ - сутринта аз я събудих в 7, още в стрес след съня ми Joy

За бибите - ние имаме и авентските, и една каучукова на Нук, но май Дарка предпочита силиконовите, и по-специално една, която е ортодонтска на Авент (по-издължена е сякаш) Peace Така че трябва да се пробват различни, ние вечер така се приспиваме, въпреки че около 50 пъти сигурно я изплюва и трябва да й я бутам в устата, докато кротяса Rolling Eyes Ама предпочитам така, отколкото да ми виси по гърдите 2 часа Peace

Къде изчезнаха Змейка, Бръмбазела?

# 298
ЗДравейте и от мен, както винаги четящата много и пишеща малко!

Днес ставаме на 1 месец, качила съм малко и наши снимки в албумчето:
http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19305402

Честито и на другите днешни месечинки, а и на тези които вече честват и 2!  bouquet  Лелеее, колко бързо мина времето!

Да почерпя скромничко и аз:

dudunski, втория болничен се издава САМО от педиатъра!

# 299
  • Русе
Добро утро! Hug
Силвето,много сте готски на снимките!И калинките много ми харесаха,голяма играчка! Hug
Злати,за приспиване-сушоар,абсорбатор Peace аз не съм изпробвала,но момичетата пишат ,че става.При мен прахусмукачката действа! Mr. Green Кенгурото с Бойко го ползвахме след първият месец,но е хубаво да се придържа дупенцето .
Грахка,и ние го издаваме кокошият звук. Joy
Вероника,много сладка Анастасия,и с фиба! Crazy
хабиби,и при нас понякога излиза кърма от носа. Peace
Тедун Медун,пишлето може да се започне съвсем лекичко по време на баня. Peace С Бойко така правихме и се заголи без проблеми до няколко месеца. Peace
Анни М,ние не сме имали косопад с баткото,като гледам и сега така ще е.
Станислава,пробвай да смениш бибата.ако е силиконова ,сложи каучукова! Peace
Таня, тия нашите доктори за нищо не стават.Все пациентите са виновни и объркали. ooooh!
Севде,много се смях за църквата! Joy С Бойко имахме такава изцепка в парка.Той на 1-2 месеца ситен дребчо.Минават едни жени покрай пейката на която сме седнали и като дръпна един пърдел як бебо,ще кажеш,че голям човек Mr. Green Върви обяснявай после,че не си бил ти! Mr. Green  Ушите ги мокрим,то няма как.Даже уроци по плуване вземаме в коритото. Mr. Green Реших,че бебетата имат инсктинт за плуване и веднъж ми се стори,че Кардам знае какво прави.И го пуснах.Резултата беше,дълдисване и налапана вода.Мислим да проверим все пак за плуване на бебчета тук има в Дом майка и дете! Peace
Исе,да ви е жив и здрав Дидко!  bouquet
Jeni Encheva,честита ви месечинка и на вас!  bouquet
Ани, радвам си че си оздравяла! Heart Eyes
Змейчето,предполагам чете,но не и остава време да пише.Има проблеми с гърдите си направила е мастит,но тя ще каже! Heart Eyes Дано се оправя бързичко!  bouquetн Бръмб не знам ,къде се загуби! То много от момичетата не пишат. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт