МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Тази мойта Дидка се  оказа голяма ревла.В момента плаче защото пръцка.По ЦЯЛ ден ми виси на гърдите.Вече се чудя това нормално ли е и не е инцидентно ами постоянно явление.Признавам си че бях решила да я мина на АМ в момент на отчаяние,но тя шишета не признава.Минахме на Колийф за коликите,ама резултатът е 0.

Оплаках се  Sad

# 346
  • София
Честити месечинки на Ивайла, на Андрей-чо и на всички други, които празнуват днес!

Тази нощ се понаспах, доколкото е възможно, де, със среднощните хранения и сменяне на наакани памперси, ама все пак даде малко аванта бебка Joy  

и какво слънчице се е появило, а казаха, че ще е студено и гадно времето днес и аз си отмених срещата с майчето, с което бяхме заедно в болницата.. Crossing Arms

Хехе, какъв сладур е Василенка  Hug

Краси, Джулиан много ли повръща, четох във ФБ? Възможно е да е и от коликите, ако се гърчи много... Аз не мога да открия от какво зависи кога Габи повръща и кога не. Има дни, в които почти не връща и други, в които ни разказва играта. А най ми е странно като върне пресечена кърма....  newsm78

Мимаче, айде, още малко с мама Simple Smile май наистина е от възрастта....

Севде, Каролина е голям бонбон!

Лукс-че, може би следващия път и аз ще се включа... предложението беше доста добро!

Габче сега си седи в шезлонга, рита с крачета и гука на играчките  Laughing иначе следобедите е ужасно кисела, гледа много тъжно и ти къса сърцето.

Слънчев ден, май-чета!

# 347
Добро утро Simple Smile
Днес май синоптиците наистина не познаха и ще си откраднем малко слънце Sunglasses
Снеж, Василена е голяма сладурана Heart Eyes Милото, наистина още са му големи дрешките, но ще видиш как ще ги напълни бързо-бързо

Честито на всички бебоци,които днес имат месечинка Heart Eyes

Нашия малчо започна да установява железен сутрешен режим - заспива в 12 вечерта, точно в 6 е ококорен и крещи за манджа и след това в 9ч. Оттам нанатък всеки ден е за себе си и програмата е винаги волна - и да искам да планирам нещо, няма как. Иначе връща на всяко хранене  ако не се е оригнал (а напоследък оригването ни е трудна работа)
Сложих малко снимчици в албума на едномесечните  Grinning http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19325131

# 348
Здравейте,
и аз искам да науча Стефан да смуче залъгалка, но как като му се сгажда от нея. А причината е че като се засити иска да продължава да суче, но се дразни от течащата кърма. Най-му е кеф когато е успял да изпразни гърдата и така си помпи без да гълта. Аз обаче не знам че се е заситил, виждам че не гълта и го местя на другата. Съответно от там теква и се почва рев, рев, рев. но то гърдата не е залъгалка не може постоянно да си виси там  Sad. Някой ако има идея да помага  Sad. И от шише не можем да пием. така и не засмуква бибата на шишето, а така ми се иска като изляза и той реши да яде след няма и час-два да имам под ръка шишенце с изцедена кърма и да му я предложа, без да хуквам към колата или към в къщи, зарязвайки и кафе и компания  Sad. Мислих си че е лесно за бебетата да пият от шише, но не.

Ох това сякаш аз съм го писала.Имам шишета на всички марки,но НЕ!!!Тези нашите телчета са големи инатчета.
Как мога да поръчам тази 'Gripe Water???Вкъщи сме като аптека,каквото се сети човек за колики

# 349
 oblache snoshti se navih da puskam porachka no posle reshih da se vklucha v edna obshta /neshto  me domarzq                                  no da kaja che tazi sedmica shte puskam porachka ot mothercare da nakupq bodita i pijami na malkiq,che v bg edno bodi s kas rakav struva  7-8 lv  koeto men ne me ustroiva / veche sam hvanala  bezplatnata dostavka taka che shte se pllashta samo na prevozvacha

# 350
Включваме се и ние  Grinning
Днес ставаме на цели два месеца Peace
Честито и на останалите  Heart Eyes Hug  bouquet
Бързо да минават коликите на малчовците а на мамите леки и спокойни нощи  Wink
Моята принцеска е много послушна.Хапва вечер към 9 и после заспива ,буди се да папка между 4 и 5 сутринта(чак ми става драго че се е събудила за да си я погушкам малко) Heart Eyes
В петък сме на консултацията да видим колко сме пораснали  Grinning
Хубав ден момичета  Hug

# 351
Привет от нас!

Днес Беллчето прави 1 месец. Да ми е жива и здрава  Heart Eyes Честито и на другите мъници  Hug

Тези дни хич нямам време да се включа при вас  Mr. Green Белла е много кротка пу пу. Вечер спинка добре и като хапне в 22ч. се буди чак към 4ч., а тази сутрин се събуди чак към 5.30 Crazy Утре ще ходим на консултация да видим как наддава.

Тук времето е много слънчево и по цяла сутрин сме навън. На Белла от слънцето веднага й излизат пъпчици, въпреки че я обличам доста леко, но затова винаги мажа със слънцезащитен лосион  Peace

Много са сладки всичките ни малчовци  Heart Eyes

Gripe Water се базира на отварата от семена на копър  Peace И аз съм взела, но още не сме я пробвали, тъй като пише, че е за бебета над 1 месец. А и Белла няма много колики  Peace

Севде, гледах някъде, че си писала, че ще вадите и БГ паспорт на бебка. Не знам дали знаеш, но за да извадите такъв паспорт трябва да регистрирате детето за да получи ЕГН първо. А за тази цел представяте английския акт за раждане преведен. До тук добре, но акта за раждане трябва да има апостил, поставен от Legislation Office, който се намира в Milton Keynes ( преди беше в Лондон, но го преместиха ). Ако се чудиш относно процедурата ми пиши на лични да не спамим темата  Wink

# 352
Краси, аз ползвах КОЛИФ и в лъжичка капвам по 5 капки с малко вода понякога директно в устата и после кърмя.

Ани,
какъв е този кратък пост Heart Eyes

Снежи, кака Лара, много сладки беббоци, Василенка много е порастнала

Малини, как ти завиждам за съня Heart Eyes целувки на бебка, ние си будуваме нощем -от снощи ни почнаха коликите.

# 353
  • Sofia
Привет,

много съм объркана с храненето на малкия - от 2-3 дни се държи като змей - постояно търси да яде, аз го кърмя малко и после дохранвам, изяжда големи количества АМ, яде 8 пъти и му се събира много повече отколкото препоръчителната доза АМ.  Вече се притеснявам дали това постоянно ядене е нормално, айде ако беше само на кърма - ОК, но с АМ препоръчват 5 хранения, ние правим 8 и пак между паузите плаче и търси. Не ми се вижда правилно да му давам всеки път като заплаче, но с друго не се успокоява. Първо си казвах - детето си знае, щом иска и е гладно - ще го храня, но сега положението стана неудържимо, мисля че го свикнах на много кратки паузи. Чудя се дали насила да увеличавам паузите или да намаля дозата или да му давам докато иска. Тези които дохранват с АМ - моля за мнение, вие по колко давате на денонощие и колко често?

За колана за стягане - на мен лекарката ми каза още на изписването че мога да нося. Аз имам един тип пояс, не гащи, от 2 свързани части е, едната за долната област на корема и другата за горната, купих го от аптека. Но е много трудно да се носи такова нещо на 35 градуса жега Simple Smile

# 354
За всички със секцио- упражнения за въстановяване на мускулните влъкна и цялта мускулатура. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КАРТИНКИ , НО И ТЕКСТА Е ВАЖЕН

# 355
  • гр. София
Здравейте и от нас! Днес ходихме на първата консултация и се оказа , че сме се скъсили с 2 см Joy малката е наддала за 16 дни около 400 гр,( трябвало повече) което налагало да я слагам на режим ( досега беше на поискване) е, ще се пробваме.
Lux мисля че ти беше писала за бебешко плуване- моят мъж още от бременността ми ме навива да водиме бебка. Къде и от кога се водят бебоците?
Благодаря ви и за отговорите за коланите след секцио- ще взимам( а в тези жеги направо не се виждам) Laughing
И не на последно място честито на всички празнуващи!!!

# 356
sivanovaa, упражненията са супер, само остава човек да е упорит и да ги прави редовно Simple Smile
За колана - аз нося от както съм излязла от болницата. Има доста добър ефект, но си имам още коремче за сваляне. Като родих все едно бях още в шести месец, а сега съм в трети-четвърти. Аз като бременна бях с доста голям корем. Даже и в жегите го нося - е не е приятно, но поне мога да сложа по тясна пола или блуза и да изглеждам добре.
Чета, че доста майчета се оплакват от неспокойни бебчета - и при нас е така тази сутрин заспа чак в 4.30ч. А най-лошото е, че не ака всеки ден и не мога да разбера на какво се дължи това...

# 357
Здравейте, честито на всички месечинки!!!  party023

Suhumi, дали не навлизате в първият "ревлив" период?!  Thinking
Мен ме предупредиха за тях и ще ги очаквам до седмица, виж тази статия може да е полезна (мисля, че и преди са я пускали, но за всеки случай!):
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

# 358
Само да кажа, че номерът не е да се прибере корема а първо да се възстанови мускулатурата, носенето на колан ПРЕЧИ на правилното свързване на връзките, тыканите и т.н.
Д-р Механджиев ми препоръча да ги правя след 40-тият ден, защото тогава тялото е готово, аз почнах от няколко дена и се чувствам много добре, корем вече нямам само малко е отпуснат.
За тези като мен които пиха конски дози магнезии, трябва да мине време, зашото магнези разрушава мускула частично.
Дано съм била полезна Hug

# 359
  • София
Бързам да ви се похваля. Нали ви бях писала, че искам да науча малката Габриелка на биберон-залъгалка. Ами мисля, че ще успея. Бях купила 3 различни биби. Снощи риих да съм настоятелна и  дадох на НУК една каучукова. Взе че я прие. Днес пак я прие въпреки, че от време на време й се мръщи. Дори сега заспа с бибата. Много съм доволна. Това ще ме отърве от безкрайното държане и приспиване на ръце, а и ще е по-тихо у нас.  Mr. Green Това си е чиста тапа за уста.

Общи условия

Активация на акаунт