МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!!!

АниК
, нямах нет до днес, а колкото до звъненето ... не си ми звъняла ... или поне не се е отчело при мен ...

Ох, тези дни минават неусетно ... самичка бях 2-3 дни с мъничето и много добре минаха много съм доволна ... ще мина да ви попрочета отгоре отгоре, защото не вярвам да имам време за повече. Но веднага разгледах бебчетата и искам да кажа, че са невероятни бонбончета Simple Smile

desex
, от БиоГайа-та съм доволна ... мъничето пръцка като луда от тях, но пък явно си освобождава коремчето и не я боли Simple Smile  Peace

Облаче, давам Био гайа вечер, преди дъъългия сън, след баня. Разтварям в малко кърма и давам със шише. Директно не смея, защото не знам какъв е вкусът, ако е горчив да не писне.
Вени, Био Гайа-та я давам директно с лъжичка, явно не й е лош вкуса, защото моята не мрънка изобщо.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 19:31 от Славчето

# 496
   Аз искам да попитам възможно ли е да се повиши телесната температура когато бебето е загънато  newsm78
   Един ден реших да я премеря просто за да проверя как е и беше 37,1С. Малката не е плакала, изглеждаше си добре. Не съм звъняла на педиатъра за да не ме помисли за параноичка, но все пак да се консултирам с вас... 
   А колкото до хапването - давам и вече когато сама си поиска и колкото успее да изяде. Ако не и стигне правя още 30мл за дояждане. Майчето с кърмата няма да може да ми помогне. Нейното бебче попораста и вече всичко си изсуква. За съжаление продължаваме само на АМ.
  Да кажа и за коликите. Аз и давам SabSimlex по 10-15 капки в млякото и съм много доволна. Доста си попръцква от тях, чак ме изумява... Не че не плаче съвсем, но не е така истерично и е много по-краткотрайно, дори си мисля че може и да не е от колики  Thinking
   Днес почти забравих, че имам бебе. Цял ден си спинка милата и от време на време се пробужда за да хапне. После пак сън  newsm68 Доста работа успях да си свърша...

# 497
Спири, и ние сме с кон'ктивит 25 ден, какви капки ви изписаха. Много е упорито да знаеш

Снеж, това с температурата вече го минах. От 37 до 37, 5 е нормално, когато се напъва , плачка, ака се повишава температурата, сутрин е нормално да е по-ниска а вечер по-висока.Спокойно ние сме с 38 и 1, но вече се оправяме

# 498
Милкинис, стискам силно палци Hug

Снеж, не се притеснявай, децата растат и на АМ Hug

Ей, Славче, позагуби се тия дни

Ох и аз трябва да си запиша час за преглед ама само като се сетя за прегледа за разкритие и да ви кажа още ми държи топло #Crazy ама няма как

Моя хубосник много неудобен за мен режим взе да си прави тази седмица- цял ден се кокорчи и грам не спи и вечер в 7.30 - 8 заспива като пън и нищо не е в състояние да го събуди, къпеме се заспали и после отказва да яде и така спи до към 1-2 и ако не му дам да яде реве по-силно от Рамщайн а таман беше спрял да яде през нощта ooooh!

Пожелавам спокойна нощ на всички

# 499
  • Sofia
Криста заспа, аз си оправих къщата и чакам да стане 22ч. да слагам и момчетата да спят. Днес денят беше нормален, слава Богу  Praynig
Славче, аз изобщо не можах да се свържа с теб - даваше ми онзи зает сигнал, за нямане на връзка. Това беше в понеделник в продължение на 2 часа. Нищо, скоро и времето ще позволи да идем пак в Южния, а и Габи ще е при баба си - ще ми е по-лесно  Peace
Snej_, мисля, че е нормална тази температура за бебенца  Rolling Eyes
Силве, Спири, има такъв вирус сега - нали и аз миналата седмица бях 2 дни като светофар - оправих се с Тобрекс. Моя позната, бременна вече трета седмица ту се оправи, ту пак И се възпалят очите. Конюктивит може да се отключи от вирус и настинка (четох аз). Дано мине бързо, че е изключително гадно  Cry
dudunski, спокойна и на вас   bouquet Ха дано пък Мишко те изненада с по-голямо спане тази нощ  Hug

# 500
Ани наистина май има такъв вирус.Иначе докторката я погледна няма настинка,гърлото й е спокойно,само очите.

Силве изписа ни Макситрол.Ох дано да минава по-бързо,че много неприятно :!На вас какво ви изписаха?

Ааа и да добавя.Ние на 8,07 сме на кнсултация и трябва да ни сложат пентаксима и синфлорикса,нооооо познайте педи каза,че няма в наличност и трябва да отложим Close.С една дума ще чакаме  ooooh!.Много ме е яд,че няма да ни ги сложат навреме #Cussing out и всички останали вече ще караме със закъснение.При вас как е?

# 501

Ааа и да добавя.Ние на 8,07 сме на кнсултация и трябва да ни сложат пентаксима и синфлорикса,нооооо познайте педи каза,че няма в наличност и трябва да отложим Close.С една дума ще чакаме  ooooh!.Много ме е яд,че няма да ни ги сложат навреме #Cussing out и всички останали вече ще караме със закъснение.При вас как е?

Казаха и по новините че до 10 дни ще я има в наличност Peace дано е така !

# 502
За конюктивит имам спомен,че  помага да се капне от кърмата в окото,ама не съм сигурна.
Повечето сте доволни,че пръцката а моята дама тогава плачка най-много.

# 503
Спири, и на нас макситрол само че на капки ...бъди упорита трудно минава Hug

Ани, добре че си се оправила не си го лепнала на фъстъците

# 504
Дудунски, да бе , мани загубих се ... така ми липсваше форума Simple Smile Ама пусто мъжа не плати проклетия нет и аз чак днес сварих да отида Wink
Ани, с нетърпение чакам да се стопли пак! Мразя студено време!

# 505
Здравейте момичета, на Рая и сложиха и двете ваксини в вторник, явно сме хванали последните налични. Предупредиха ме че може да се възпали боцнатото местенце, особено от пентаксима и че е възможно да вдигне температура. Препоръчаха да дам трипъти през четири часа панадол предварително. Мисля че нямаше смисъл, след първата доза премерих Т и беше 36, просто съм я понижила излишно, повече и не дадох и нямахме проблем.  Днес бяхме на очен преглед, бъркаха и из очите милото се чудеше какво става Laughing, но не плачка много. За щастие  няма проблем, че нещо все ме притесняваха тези очички.

_Snej_ и аз малко се ошашках първия път като реших да измеря Т беше 37.3 , педиатърката ми препоръча да я меря следобед около 16 часа, детето трябвало да е спокойно поне един час за да покаже точно, да не се е напъвало, плакало и т. н.......  и все пак ако те притеснява тази Т може да дадеш половин ампула (1мл.) витамин С няма да навреди по никакъв начин , до половин час я нормализира. Аз го правех за да съм по спокойна, а й точно тогава бях доста болна и успях да я заразя. Посред нощ се наложи да я водим  до спешното, казаха ми да давам по половин ампула всяка сутрин, за да се пребори по бързо с вируса , че беше само на   15 дни.

Момичета къде го хванахте този конюнктивит Shocked я бързо да се оправяте.

# 506
  • Sofia
Добро утро   bouquet Хайде на чайчето  Grinning
Установих, че нощем и сутрин Крисето се буди повече за да се натръцка, отколкото да папка  Mr. Green

# 507
Добро утро, аз май толкова рано не съм се разписвала досега.
Бебчо ме събуди да яде в 6 и аз реших хич да не лягам повече, пуснах пералня пооправих малко и сега си давам десет минутки пучивка .

Змейче благодаря ти за отговора относно моят проблем със зърното, какъв доктор трябва да ме види, гинеколог или ... ? Аз мисля че не е млечница , но все пак ще потърся из нета да видя за какво става въпрос.

Облаче   и при мен има бодежи в зоната на зърното. Ти пишеш че при теб е при "болната" гърда, а при мен се получава при по слабата гърда, т.е другата е по млекодойна , а там се получава бялото наполовина. Непременно пиши ако откриеш нещо ,аз също  Peace Всъщност аз забелязах кога точно ми стават така зърната, но не съм сигурна дали е от това или е просто съвпадение. Когато ми е хладно (студено) или просто ме духне по хладен вятър и изтръпна ареолите и зърната ми се свиват и тогава задължително усещам пронизващата болка, но не бях забелязала дали зърната побеляват. Последните два дни при нас е доста хладно времето и пак така като настръхна и ме пронизва ,но сега виждам как ми са като останали без кръв зърната. После като мине изтръпването и като се отпусна се нормализират. Например преди малко излизах на терасата да изтърся една покривка и веднага ме прониза и побеляха, а сега вече всичко е наред. Виж дали и при теб има нещо такова и ми пиши .
 Ти пооправи ли се вече с хиперлактацията, дано скоро ти се регулира кърмата , че доста се измъчи така.
Аз пък съм на другата крайност все си мисля че не му достига млякото и по всякакъв начин стимулирам за да имам повече  ooooh!

Вчера цял ден малкия беше със ужасни колики, вечерта също, голямо реване беше и капките май не помогнаха много. По едно време вече реших че нещо му има на това дете , но после ви прочетох че пишете как коликите са най силни към 40 ден. Ние вчера направихме точно 40 дена, та явно е вярно това  Thinking Дано днес не е така, че останах без ръце и кръс да се носим и гушкаме  вчера цял ден .

# 508
Добро утро и от нас! Hug

Два дена не сме излизали, така че днес и камъни да валят изкарвам децата. Laughing И без това ми се събраха доста задачки.

# 509
Ани, и ние сме така - снощи цяла нощ се събуждах, защото Джулиан пръцкаше и се напъваше. Голямо напъване падна, и го прави много шумно. Кога ще свършат тези колики, не знам. Дано не са до третия месец както пише. Да не говорим, че някъде прочетох, че може и до шестия месец да продължат. Ако е така, ще се гръмна.
Силве, аз с 3 дни закъснение, ама да си кажа - за Colief пише в никакъв случай да не се дават директно без да са разредени. Аз спазвам инструкциите много стриктно, а те гласят 4 капки в 15 мл мляко. Аз цедя, и давам млякото с капките в шише, после кърмя. Днес реших да минем на другите, Colic Calm, да видим те ще имат ли ефект, и отделно чакам всеки момент да получа Инфакол от Англия. Дано и те помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт