МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
desex,значи и вас това ви чака! Crazy Имах един колега от Харманли Димитър Каратонев-художник, да не би да се познавате?  Grinning
Аз с хормоните явно не съм ок още,нищо не пада или пък расте,като хората.Поне килата,бано но славно намалят.Все още съм слонче,но се надявам,че полека ще вляза в форма! Peace

# 571
И ние се храним горе долу в тези часове и по толкова пъти. И аз не виждам как ще го откажа, ако  сам не пожелае.
Вие започнахте ли да гукате? Калоянко вече казва "аууууу" , "агууууууу "и най-хубаото на няколко пъти казва "маа маа" и няма по-щаслив човек  от мен. Hug Crazy Laughing. Разтапям се , знам, че е случайно и още не влага нищо в това, но ......
пъпчиците по лицето ту ни се появяват , ту изчезват и дано във вторник ни изпишат нещо, че вече взех да се притеснявам .
Преди време някой беше писал за слуз в акото .Може ли якой да ми обясни как по -точно изглежда и дали е симптом на нещо , че ми се стори ,че той има ,но не съм сигурна.
Лек и приятен ден. Аз лягаааам,че съм много уморена.

П.С Благодаря ,Марая  Hug Всички са ни мноооого хубави , да са ни живи и здрави

# 572
  • София
Ани, как благородно ти завиждам, че малката Криста заспива сама в леглото. Моята Габриела до сега най-много 6 пъти да е заспала така сама. Вечер след баня и нощните хранения заспива на гърдата, но през останалото време все на ръце заспива. И биберона й омръзна и не го иска. Много се притеснявам, че така ще свикне на ръце. Дайте съвет как да я отуча да заспива на ръце.  Praynig

Въпрос в цвят лилав: Моята малечка-палечка редовно след хранене връща мляко. Много рядко след като се събуди връща малко пресечено мляко. Това нормално ли е? Две докторки казаха, че преяжда. Кърмим се през 2 часа, а понякога през 1:30ч. Също така в последно време храненията са не по-дълги от 10 мин. В повечето случай около 7-9 мин. Това нормално ли е? Преди си хапваше по около 15 мин.

# 573
Моята кукла връща и повръща май цяла сутрин защо незнам дали щото се напъва да ака  Rolling Eyes
хабиби, и ние сме така  Peace напъване, връщане, преобличаме се по сто пъти  ooooh!

Мимак, не го познавам или поне не се сещам де  Rolling Eyes

# 574

Въпрос в цвят лилав: Моята малечка-палечка редовно след хранене връща мляко. Много рядко след като се събуди връща малко пресечено мляко. Това нормално ли е? Две докторки казаха, че преяжда. Кърмим се през 2 часа, а понякога през 1:30ч. Също така в последно време храненията са не по-дълги от 10 мин. В повечето случай около 7-9 мин. Това нормално ли е? Преди си хапваше по около 15 мин.

НИЕ СМЕ ТОЧНО ТАКА, даже се пошашнахме малко но като те прочутох току що камък ми падна от сърцето все едно за го писах ... и аз имам опасения че я прехранвам  ooooh! и за пресеченото мляко сме същите  Praynig Peace дан овсичко е наред

slancho _83 ние също имаме слуз акаме достаааа обилно като конец е  но  мъничко по дебела като мъничко чревце сякаш и с различна дължинка  Peace

desex ми кво да ти говоря ужас  Joy риним си или лайна или се перем   Whistling то или ще е едната крайност или другата  hahaha

# 575
Златна, направо си е кеф да яде само 10 мин от гърда , моята като ме хване ... та по 40 мин не ме пуска и още иска накрая ... затова и спряхме де Wink

# 576
  • София
Качих снимки в албума.  Crazy

# 577
Ох момичета днес никъв режим ядем през 2.5 часа точно някой може ли да ми каже колко ядат в този момент хайванчетата ние сме на АМ и давам 120 с млякото стават 135мл
Чудя се дали да не вдигна дозата

# 578
Zlatna_g имахме същия проблем заспиваше на гърдата ми бебка и не се нахранваше,след което се будеше след час,час и половина да яде изцедих се веднъж дадох и с шише изпи си 120мл и спа точно 3 часа и така...Както мислех че ще я карам на поискване,така станахме на режим(ами аз не можех никъде да мръдна тя все висеше на гърдата ми)сега вече не кърмя защото тя все заспива и на мен ми писна да не мога да отида на разходка без да ми се обадят че реве Crazyизцеждам се и я храня пак с кърма но от шише,точно на 3 часа се буди Peaceбях се видяла в чудо,явно знаеш какво ми е било ooooh!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 17:16 от NICOLEEE

# 579
добър ден и от нас, ама какъв горещ ден...ох готкото ми дете...тук е гадното че е задушно, иначе 28 градуса не са толкова ад...
да се похвалим, започнахме да акаме всеки ден, така се бях притеснила...то нали сме на АМ и кърма, явно понеже кърмата е в повече...и вчера бях най-щастливата мама на света - Ева не престана да се смее, ама широки усммивки...сърчицето ми щеше да изкочи от радост.... Heart Eyes
и аз искам тези кила да си ходят....заприличала съм на стандартна англичанка...уж сме всеки ден на разходка поне по 2 часа и нищо... Cry
по въпросчето на крис4ана...и ние сме комбинирано папкане, ядем на 3-4 4аса 150 средно, но и имаме веднъж в денонощието почивка от 5 часа и така...можеш да опиташ да увеличиш мл и да и дадеш биби, аз така и регулирах папкането, че от гърда беше свикнало да папка по 2 часа, а то с шишето не същото - не може цял ден я...

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 17:44 от gerganagt

# 580
Аник - забравих - пробва ли звуците от ония линк че това със сешоара и аз се бях притеснила, щото на мен първо лоши неща ми минават през ум

# 581
здравейте момичета   Hug
Отдавна не сам влизала,даже съм изтървала 2
темички   Embarassed 
Бебчетата много са пораснали   Grinning 
И аз качих някоя нова снимчица.
Ще отивам назад да ви чета   #Crazy 

# 582
  • София
NICOLEEE , аз явно не съм се изразила много ясно. Мен въобще не ме притеснява яденето на 2 часа. Притеснява ме плюенето на кърма след ядене. Тя заспива на гърдата само след баня и когато се буди през ноща. Иначе след хранене се оригва и остава будна, докато я приспя на ръчички.

Ние всеки ден ме на разходка и се храним навън, където ни хване глада  Mr. Green Аз вече почти си върнах старите кг. Има само някои дрехи, които малко ми опъват.

# 583
Здравейте. Чета ви понякога (но не много редовно). Снимките в албумчетата са страхотни. Имаме най-сладичките бебчета  Grinning
На първа страничка се зачетох в статия за ЕБХ. Някоя мама мисли ли да пробва с ЕБХ? Интересно ми е дали може наистина реално да има успех такова начинание  newsm78 не ми изглежда лесна работа

# 584
  • Пловдив

Връщането на млекце, стига да не е повече от 2-3 супени лъжици количество не е нищо притеснително - просто премахват излишното от стомахчетата си  Laughing При нас се получава и при напъване от коликите  Tired

Змейче дано при теб не е млечница ,че на фона всичко което приживя само това ти липсва  Praynig
Искам да те питам сега да почна ли да му давам вода след кърмене с цел изплакване на устичката ?

Аз не съм убедена, че водата би помогнала да не се появява...
Според мен млечницата се появява при понижен имунитет, прием на АБ и силен стрес  Peace При мен и трите са налице, та няма да се изненадам... При мен са доста силни бодежите също от няколко дни - в сряда сме на консултация и ще видим.
А ти наистина снимай зърното за научна цел - аз снимах моето разраненото по същата причина, както и черните акита на Бела

Взех си слинг-шал и Бела от 1 час спи в него, а аз съм със свободни ръце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт