FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте.
При мен се получава само при експлорера. Само там не мога да публикувам.
Аз има медно въпросче. Опитах се да инсталирам тулбара тази сутрин но не можах. Друг път ми дава свързване, а сега го няма. Може ли някой да помогне. Praynig  Hug

аз с експлорера въобще не мога да влизам във фермата, ползвам Мозила, сега пробвах и с Хрома, не става и не става. Вече като обирам се моля нищо да не се пада, че си умирам от яд ако се роди някое сладко конче и не мога да го споделя  #Cussing out.  
Рестартирайте си компютрите от време не време, имам пред вид поне през 2-3 дни - ако работят постоянно.
iПробвай през мозилата да си зачистиш кеш паметта - Tools - Clear recent history - да е чекнато Cache

# 121
  • Велико Търново
Търся съседи

teodora.teddy83@gmail.com

# 122

Аз пък имам 1500 приятела и ако някой иска с бот или без бот,
 да ми стане приятел аз съм на линия. Мейла ми е anastasia6339@abv.bg
.

Ще те добавя към контактите ми, дано нямаш нищо против Peace. Аз отново си търся съседи. Имам около 50, но повечето вече не играят и взе да ми доскучава. Ако някой иска да ме добави: natalykr77@yahoo.it  bouquet

# 123
При мен беше спрян компа. Пуснах го и се опитах, но не успях. Има едно междинно (поне при мен) прозорче за свързване. Фнес ми се появява за секунда и изчезва. От там нататък кат одам да се инсталира уж става, но кеша не се получава.  Thinking
Ще ви добавя ако нямате нищо против като съседи, а ако имате не приемайте.  Hug
Когато се бърза също не излизат понякога неща за публикуване. Аз от няколко дена нямам нито теленца нито кончета.

# 124
# 125
  • sofia

[/quote]

Ще те добавя към контактите ми, дано нямаш нищо против Peace. Аз отново си търся съседи. Имам около 50, но повечето вече не играят и взе да ми доскучава. Ако някой иска да ме добави: natalykr77@yahoo.it  bouquet
[/quote]
 i na teb predlojih

# 126
  • E-CLM & CH-VD
ГЮ не е бот, но туулбара му е "чийт" = измама. И понеже никой не може да разбере даден играч дали ползва бара или не, са обявили ГЮ за измама. Измежду моите съседи също голяма част са фенове на ГЮ, но точно заради това не съм трила никой, защото до момента никой не се е оплакал от подозрително голям брой празни мои публикации.

Бих трила съседи заради това

ти да си пиеш бирата в другата стая или да излезеш на разходка, а глупаците да рефрешват стената

# 127
Не мога да разбера какво ви пука кой какво използва, гледайте си кефа и толкова
Туулбара и на мен не ми дава 10 кеш днес

# 128
Моя е развален - не отчита времето, а Plant crops now... Close

# 129

тъкмо влязох да се оплача по този въпрос Sad

# 130
Моя е развален - не отчита времето, а Plant crops now... Close

Същото .  Sick И един вид, че са ми пресъхнали ...

# 131

тъкмо влязох да се оплача по този въпрос Sad

Аз Зинга туулбара го инсталирах, когато бонусът беше 25 кеша. След това се наложи да ми преинсталират Уиндоуса и се изгуби. Инсталирах го пак, но не ми даде 10-те кешчета. Да няма и при него някоя врътка, която да не знам?

Инсталирах си и този ГЮ туулбар, който коментирахте, ей така от интерес, да видя за какво става дума Blush. Обра ми от стената публикувани преди 3 часа колекции на съседи, от които не съм успявала да взема на 10-тата секунда Rolling Eyes

# 132
Почва се  #Cussing out
Страницата, която заявихте, не беше намерена.

# 133
Почва се  #Cussing out
Страницата, която заявихте, не беше намерена.

и при мен така  Cry защо така  Rolling Eyes,а съседи публикунат разни неща  Rolling Eyes ooooh!

оправи се май хванах нещо от стената

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:28 от gachoni

# 134
  • sofia
i pri men e taka

Общи условия

Активация на акаунт