САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Кажете, момичета, защо не мога да намаля тази рокля с кода с чантата- жираф с един панталон, който е шоппинг при?
А! А някой има ли роклята да каже отзиви.
А да не е от кръглите цени? Какво им е специалното на тях?

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 16:42 от vanirra

# 106
Спешно ми трябва валиден код за комплекта от червените куфари и как им е наименованието,понеже вкарах този от първа страница,но ми дава нещо като пише че са две бр. в сиво и розово  #Crazy не ми звучи като куфарите...... и евентуално ако някой има реални снимки на тези куфари да каже дали си струват... Мерси предварително    bouquet

# 107
Спешно ми трябва валиден код за комплекта от червените куфари и как им е наименованието,понеже вкарах този от първа страница,но ми дава нещо като пише че са две бр. в сиво и розово  #Crazy не ми звучи като куфарите...... и евентуално ако някой има реални снимки на тези куфари да каже дали си струват... Мерси предварително    bouquet
с кода от първа страница ще получиш 4 чаши за кафе и четири лъжички и аз направих тази грешка  Rolling Eyes

# 108
  • София
дайте идея екипите на cocoon  с какво да ги комбинирам за да станат най-изгодни..... Вие какво сложихте за около 6-7 евро?  Rolling Eyes

# 109
на мен ми дава че екиппите на Кокон са изчерпани newsmp.s.
p.s.Сори, само розовот о за 1 годинка липсва Peace

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 17:42 от Амбър

# 110
Код 74810 -20/29 евро и БД,без Shopping prix,PRIX VERTESи т.н.
До 27.06.2010г.
 Hug за Евка за поредния код, ама аз нали съм все Тома неверни или някой Тома надяващ се, пробвах дали ще хване Прикс или Верт (2 такива си ми стоят в кошницата и чакат някой да зареди картата, че да ги пусна  Laughing ), та кодът дава БД, не намаля, но на някого, ако му трябва да ползва БД - става!

Мирка, виж този код от Евка дали не хваща анцунга, аз го виждам наличен в доста размери: http://www.laredoute.fr/vente-jogging-velours-bebe-fille.aspx?pr … =3&pos=25_n_n
а за допълнение бях сложила 1 бебешка възглавница май, че и без това ми трябваше 6.90 беше  newsm78
или търси тениски, но без надпис и да не са от кръглите цени  Peace

Гледам доста неща напускаха днес от Е/З 2010/2011  Crazy само дето анцузите на Адидас са 36 Е  ooooh! Онази блузка, за която ror4eto пита, пък е с надпис новуте и май няма да ни огрее да я намалим за сега поне  #Crazy
Не съм пробвала кода, който Евка беше дала за тази колекция, ама смятам да оставя нещата за есен, тъй де, за след август  Laughing

п.п.
aneliq87
, кода за нови клиенти от 10Е се получава САМО ако се регистрираш в сайта през поканата от мейл адреса, веднага ти пращат кода и можеш да го ползваш вероятно 1 година, ддз колко не залагам, но моя акаунт е поне от 4-5 месеца и кода все още си действа, само 1 път се ползва обаче, както и всеки код и няма значение дали вече си направила 1 или 5 поръчки, кода си е код и си вАжи.

Амбър  Hug всеки гледа от своята камбанария, аз цъкам все на 2-3 години и като видя околните налични, решавам, че вс е наред  Laughing

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 18:12 от anny_

# 111
този код за 10Е отстъпка за нови клиенти на пощата ли се получава? Аз май не съм имала, а може и да не съм разбрала. Пращат ми някви мейлове ама като не разбирам какво пише...Като съм правила вече една поръчка няма да мога да ползвам този код, така ли?

# 112
# 113
 този код 40193 дава БД и подаръче,преди малко ми се хвана с една блуза и едно сако Joy

# 114
този код 40193 дава БД и подаръче,преди малко ми се хвана с една блуза и едно сако Joy

Какъв е подаръка?

# 115
И аз ползвах този код- тенджерките от 1 стр.

# 116
  • Пловдив

Какъв е подаръка?

Мини тенджерки-керамични

# 117
http://www.laredoute.fr/achat-ventes-privees-avant-les-soldes-fe … tegoryid=72968384

линк към ранна разпродажба или незнам как да го нарека... пак нещо като разпродажба ли... нека френско говорящите да помогнат..

# 118
  • Пловдив
Ларичка,поръчахме вече.Давай и ти че да не те изключим от групата Laughing.По скоро да не сме само ние дето си похарчихме парите приготвени за голямот онамаление

# 119
40193 освен този друг дава ли БД от намалените неща  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт