САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Нова съм в сайта и все още всичко ми е мъгла  ooooh!
Пратете ми линк , моля за намаленията от 1 евро  Hug

# 526
Тези бермуди   http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-battle-imprime.aspx?productid=324171897&documentid=414710&categoryid=66879893&numberpage=1&pos=tg_n_n  преди се намаляха май, но сега са с гаден знак. Има ли все пак възможност нещо да им подейства ?
Доколкото ми е известно, щом са намалени няма как, ако греша поправете ме. Не съм попадала на код, който намаля цената на нещо вече намалено...
Преди се намаляваха на 10 евро с 20/29. За нещо такова питам. Те са намалени, ама не ме устройва..

# 527
Все още ли не може да се плаща с карта на ОББ ?

# 528
  • София
Тези бермуди   http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-battle-imprime.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n  преди се намаляха май, но сега са с гаден знак. Има ли все пак възможност нещо да им подейства ?
Доколкото ми е известно, щом са намалени няма как, ако греша поправете ме. Не съм попадала на код, който намаля цената на нещо вече намалено...

Чаено момиче пречи им знака,а не ,че са намалени.Кодовете си действат и на намалените неща,стига % да не е 60%,70% и т.н.Тогава няма смисъл от кодове.Ако нещата са намалени с 20,30,40% кодовете действат.Напр.форумските детски маратонки Адидас бяха намалени с 20%,а ние ги намалявахме с кодовете.Екипите на Адидас също.

joana-stefi  въпросът ти е за другата тема.Мисля,че не може ,но не съм 100 % сигурна.Май имаше значение дали е кредитна или дебитна.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508553.1110

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 18:00 от tedichka07

# 529
tedichka07, да не би да е имала предвид намалени със знак SOLDES, защото те не могат посмъртно да се намалят Sad

# 530
Има ли код с БД който да се " хване " на намалени стоки ? ( не да ги намали , а просто да се хване : mrgreen Simple Smile
Ако има може и БД+ подарък Sunglasses да споделите Laughing

# 531
Има ли код с БД който да се " хване " на намалени стоки ? ( не да ги намали , а просто да се хване : mrgreen Simple Smile
Ако има може и БД+ подарък Sunglasses да споделите Laughing

Споделени са на първа и тринадесета страница! ooooh!

# 532
  • София
Art0fRali артикулите със SOLDES  нали са от намалението.Аз имах впредвид по принцип ,че макар и леко намалени може да се прилагат кодовете.Сега естествено,че щом са  SOLDES кодовете не се хващат.

# 533

Маргало, няма едноеврови стоки в момента. АКо има, то те са прекалено малко, абе по принцип сякаш няма разделение само с 1-еврови стоки, но тук понякога пускат доста по 1Е, стога да улучиш момента. Мисля, че и сега има такива, успех!

# 534

Маргало, няма едноеврови стоки в момента. АКо има, то те са прекалено малко, абе по принцип сякаш няма разделение само с 1-еврови стоки, но тук понякога пускат доста по 1Е, стога да улучиш момента. Мисля, че и сега има такива, успех!

# 535
# 536
  • Пловдив
Е няма как -намалено е.Само 3 поста по нагоре се коментира надписа soldes

# 537
Момичета, искам да ви питам следното ... поканих мъжа ми и той се регна, даде му 10Е отстъпка и той пусна поръчка, ама на мен не ми прати код за 20-те, защо? И как да си ги искам?
Добре ще е да сте с различни адреси в профилите си ако е възможно. Peace Иначе не знам защо не си получила 20 Е, не ми е ясно.

# 538
Момичета, искам да ви питам следното ... поканих мъжа ми и той се регна, даде му 10Е отстъпка и той пусна поръчка, ама на мен не ми прати код за 20-те, защо? И как да си ги искам?
Добре ще е да сте с различни адреси в профилите си ако е възможно. Peace Иначе не знам защо не си получила 20 Е, не ми е ясно.
Отпиши ги!
(щом аз с моята пресметливост и скръндзавост вече съм ги отписала  Laughing ), не знам дали в тази тема го писахме или в другата, където е неоткриваемо, но Брадата ми обясно мн простичко и ясно, че искането на 20Е ВАУЧЕР (а не код, както аз си мислих) е толкова сложна гимнастика, че въобще не си струва!
Ако е в тази тема е до 3-4 стр назад.  Peace

# 539
  • София
Когато той получи пратката си ,може вече да пишеш,за да си искаш 20-те евро.Дори там,от където се изпращат поканите-Je parainer mes amies,ако влезеш пак ще видиш статусът на поканения,дали вече се е регистрирал и дали е поръчал.Като задържиш мишката отдясно ще ти излезе надпис,който означава:"Ще получите чек за 20 евро,когато приятелят ви получи пратката си".След това обаче трябва да им пишеш,евентуално снимаш и пращаш фактура и т.н.Ако ти се занимава,пробвай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт