Отговори
Моля, който иска да ни подкрепи и заедно да се борим да се променят нещата да подпише...

# 1
# 2
Още днес подписах, но се чудя дали онези, към които е отправена петицията изобщо  ще се трогнат...
Простете ми песимизма! Дано не съм права!

# 3
  • на дъното
Ще подпиша,но от доста време никой не обръща внимание на петиците.Роси съжалявам,че и аз мисля така,но за жалост сме безсилни пред всичко в тази държава SadДано вие поне имате успех Hug

# 4
Подписах  Peace

# 5
Ако сме единни няма как да не уважат исканията ни! Няма да се предам, ще мисля позитивно.

Народа е един юмрук, който може да се стовари върху здравното министерство и правораздавателната ни система трябва да наказва виновните!

Народа на една страна може да сваля правителство, президенти - всичко е по силите му, когато е задружен - а не всеки да чака друг да свърши работата.

# 6
  • Варна
 Peace искрено се надявам да има ефект

# 7
Трябва да вярвяме!Дано има успех! Hug

# 8
  • Варна
Аз също подписах и ще разпратя линка на приятели, за да могат да се съберат повече гласове. Крайно време е лекарите да се отнасят към нас, пациентите с нужното внимание и уважение, а не да се държат така все едно им досаждаме.

# 9
Петициите са само една малка част от пътя към достойния живот на децата ни. Ако се разровите в реалността, в живота, ще видите че погубените от "лекарски умения" деца са безкрайно много...за съжаление никак не преувеличавам... В онова "комунистическо" време или както искате го наречете, това беше масова практика, да почине бебе се считаше едва ли не за нещо нормално и беше абсолютно табу да търсиш причините. Сега всичко това продължава, но вече доста повече се говори и се търси промяна. Искрено се надявам, че бездействието ни ще спре...и не само нашето, на изгубилите рожбите си, а и на всички хора. Трябват доста по-крещящи мерки според мен от една петиция, тя трябва да е само началото, за да бъдем чути, за да успеем да извадим тапите от ушите на нашите държавници, политици и видни умове!

# 10
Мили момичета,подписах от уважение към вас и вашите семейства.
Никой няма да направи нещо,защото хората към които се обръщаме има силата да спрат всичко това,отдавна.А те нищо не правят.
Има и лекари и лекари,има и нещастни случай,но при нас всичко си е просто едно убийство.
Не само физическо,но и душевно.Толкова са противни,че дори не се стараят да потърсят подходящи думи за родителите.
Най лошото е,че и те са хора.Живеят сред нас,имат близки и приятели.И ако един ден съдбата ви събере заедно ще ви нанесе отново удар.

# 11
Ще я подпиша с надеждата да успеем най накрая да постигнем нещо,дори ще сложа линк в профила ми в facebook,за да разберат за нея повече хора,защото всеки заслужава адекватно внимание и лечение от страна на лекарите!!!Все пак живеем в 21 век,когато вече се говори дори за изкуствен интелект,но каква ли е ползата,щом още си отиват хора заради човешка немарливост!!!

# 12
  • Талант на 2012,2013 г.
Подписах с надеждата да намалеят до минимум случаите като нашите. А ако могат напълно да изчезнат ще бъде...най-доброто, което би искала всяка една от нас!!! Praynig

# 13
 Подписах,с надежда,че ще бъдем чути!Аз не живея във България от почти 10 години,макар много да ми се иска да мога да живея нормален живот в Родината си!Смъртни случай за огромно съжаление има навсякъде,но безхаберието,царящо във българските болници е подсъдимо!

# 14
  • Стара Загора
И аз подписах!Надявам се да има ефект ,но това ще стане само ако сме единни  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт