Жената зодия Риби 13

• 24 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • в страната на абсурдите
Цитат
Нелка,как сииииии
Ми,добре.Скоро ще ходя на дофтор,че на една бемка хич не ми харесва цвета ooooh!
Миме,не пуша от четири години,пия и по мъже не ходя,защото си имам сериозно гадже от седем години Mr. GreenГледам си детето и майката,дано си намеря работа само.На море не ми се ходи,искам на планина.

# 286
  • Burgas, Bulgaria
 Hug 

# 287
  • Не от София.
Уф,ако поркате толкова бързо,колкото пишете.. newsm78
Хули,и вода не пия.Не мога да се оправдая с асцендента,щото и там съм риби... Whistling
Абе,ако се замисля...аз съм двойна риба..демек съм баш! риба...значи аз съм правило,пък вий сте изключения  Whistling
Смукачки!  hahaha

# 288
  • София

Я по едно кафе за събуждане,добро утро рибки  Hug
solei абе ще те научим да пиеш споко,ние равни нямаме  hahaha

# 289
  • Burgas, Bulgaria
 bash box tooth smile3555 newsm28 1swing newsm19

# 290
  • София
Тикве що се биеш??

# 291
  • София
Не се бие бе, това и е дневния режим днес . Само дето забрави  feeding wash 1ironing 1dishes cook clean и най-накрая  smile3517
То няма как да не и излязат свитки  Joy Joy Joy т.е. звездички  hahaha

# 292
  • София
ААаа след мене ако обичате  Whistling аз сготвих 5 манджи,измих част от прозорците и половин къща,за кака Пена няма да говорим  hahaha

# 293
  • в страната на абсурдите
браво didolinaa !аз днес само едни домати в буркани правих. Tired

# 294
  • София
*Silver* уморена съм даже,а утре ще пера 3 килима  Confused и после на работа,за да си почина.Така,че чистя като имам време и гледам да им угаждам на домашните като съм почивка.Иначее  развод по италиянски  Joy

# 295
Нищо съществено не съм правила днес, само наглеждах пършинга, метнах една пица и юрнах Пена два, три пъти.. Ух, че съм доволна от себе си.  Mr. Green
И колкото повече мързелувам, толкова повече ме мързи.  Иде ми да се напрегръщам страстно.  Crazy

# 296
  • Burgas, Bulgaria
аааааааа кака тиква се върна от плажа ей сега с адското главоболие кат екстра -ама ще михнщото си взех наркотика.............
смятам да правя кекс  Rolling Eyes-дано се получи

# 297
аааааааа кака тиква се върна от плажа ей сега с адското главоболие кат екстра -ама ще михнщото си взех наркотика.............
смятам да правя кекс  Rolling Eyes-дано се получи
Аз правих катми.  Mr. Green Винаги ми се получават.   chef

# 298
  • Burgas, Bulgaria
ами забъках го и се пече-май стана рядък -ще видим.
Нико е изгорял-този път не успях да го опазя-ама щото баща му през цялото време ми викаше-Имайй ми доверие-ей ся ще види  Close

# 299
ами забъках го и се пече-май стана рядък -ще видим.
Нико е изгорял-този път не успях да го опазя-ама щото баща му през цялото време ми викаше-Имайй ми доверие-ей ся ще види  Close

Ох, милото. Напълно те разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт