АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • not found
Не се сдържах  Whistling - Вери , това е ужасно с апартаментите  Rolling Eyes Да се надяваме , че тежко ми е Касиков ще оправяТ работите  Peace А пък Габито да се оправя  бързичко  Grinning А Вери , ти си ми бъдеща комшийка  Flutter ако я продължаваме така , ще си живеем все тук , където сме . Ние също имаме проблеми с къщата , оказа се , че всички документи са фалшиви  ooooh! Един прекрасен ден се обадиха на милото и му казаха спешно да се яви в РДВР-ли къде  Shocked Бях изпаднала в шок за какво ще го търсят , оказа се , че нашата архитектка е използвала фалшив печат , дефакто целия план е незаконен  Tired Познайте сега кой трябва пак да плаща за всичко , има един вариант обаче , с който тя също е съгласна - да ни изплати всички пари , които ни е взела, но все още не се знае какво ще става окончателно . От всички "опарени " , обаче ние сме най-големите лапни шарени  Embarassed  bowuu
ПоемчеLaughing голям смях е Сами , да вземеш да му пишеш дивотиите , един ден пари можеш да вадиш от това  Peace
Олче, много щастие ви желая на теб и половинката още 10 пъти по 16 год да се радвате един на друг , бати Вели днес казва колла утре направо - мамо , дай ключовете за колата  Grinning Много се радвам за него  Hug
Нани, четох преди дни какво ви се е случило , дано не се повтаря  Hug Бързо и безпроблемно излекуване
Принцеска, нали знаеш , че малките принцески са капризни  Mr. Green Много скоро ще започнат да си казват какво ги боли и какво искат , тогава всичко ще е по-лесно или поне така се надявам  Laughing
Йо Йо , имаш и моите стиснати палци  EFP за още едно априлче или то е май малко раничко  Laughing  нищо ще е февруарче или мартенче  Wink
Видях снимките на Лили и Вили , на Бобчето , на Каролинка , на Емко , от варненската срещичка. на Ави и Сами  Heart Eyes сладурковци малки , така хубаво разкрасяват темата  Flutter
За срещата , която предстои на Априлци - ви желая приятно прекарване , да направите много снимки после да се радваме  Crazy
Тони е добре и аз като Поемката му показвах как се ползва гърнето , без успех , имахме един период от 2-3 дни в които Тони пишкаше само там  Whistling но баща му го иззтърва 2 пъти да го сложи и той реши , че по килимаа е по-интересно да се пишка , аз пък реших , че не съм чистачка и бързо се върнахме към памперсите .Иначе майка ми като го сложи да пишка на гърнето и не се съпротивлява , върши си работата , но аз реша ли - започват едни истерии , иззвива се на дъга назад ... абе ужас . Със заспиванео иначе е добре - вечер сам заспива , на обяд се е случвало , но рядко , ако сме на вън някъде не му е проблем да се наспи в количката , тази година още не сме ходили на плаж , да се надяваме скоро да го поправим  Whistling Иначче Тонито е много буен , удря всички , то не са шамари , не е скубане , не е блъскане с юмруче по масата , каквото пойска трябва да е негово , ако не започват едни подскачанки в ръцете ми , ако го пусна направо си забива главата в пода  ooooh! да не говорим , че се е случвало да взема някоя играчка и да си блъска главата с нея , ей така от нищото идва и започва да ме удря , а ако спя най-любимо му е да ме дръпне за косата и да ми бърка в очите , трябва да се оплача в социални грижи , че детето ми ме тормози  Mr. Green Sad Яде сам с вилица , ако не му дам така всичко около него е по земята , днес на обяд , защото не му разреших да ми бърка из чинията си хвърли вилицата на земята с яд, толкова е нервен , че не знам какво да го правя понякога  Tired
Повече няма да пиша  Laughing

# 61
  • Варна
ღолчеღ, много се радвам! Браво на порасналото момче!!! Сега, като се разприказва, няма да можете да му затворите устата! Wink

poem, голям бандит е тоя Сами, да не повярва човек, като го гледа с тая невинна физиономийка. Joy Много се смях, като си те представих седнала на гърнето. hahaha

Desirée, чувствата ни са взаимни Heart Eyes - вашето семейство също ми е любимо, винаги с удоволствие разглеждам снимките ви!

princessa raia, Nanny, много е гадно, когато са болни дечицата, наистина! Tired Дано вече са по-добре сладурковците! Praynig

Честити ходещии крачета на Калина и Дея!!! Пипо голям страх го гони и не мисля, че скоро ще се престраши да се пусне... Confused

Имамама, Бен78, много съжалявам, че не успяхме да се видим, наистина! Hug Но там беше такава лудница, че и да бяхте дошли, пак нямаше да можем да си поприказваме. Вярно, че забравих да похваля косматото детенце тук (направих го само в кучешката тема)  - Пепси получи отлична оценка и първия си САС (все още е в категория "млади", като получи 3 САС ще стане национален шампион) сред момичетата на нейната възраст. Ето няколко снимки на коконата:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki/DSC_1649b.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … naiFilipjpg24.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010579.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010195.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010197.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010235.jpg - тук е с брат си Simple Smile
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010199.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010202.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010205.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010246.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010248.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni%20snimki … 3-19062010254.jpg

Аз днес пък взех, че си промених визията, нещо ми прищрака и сега съм с бретон. Grinning Според Симона сега съм приличала на кукла Барби Crazy.

# 62
chockolina,честито отличие на Пепси  bouquet.Много е сладка и кокетна Flutter.
И ти си много хубава Flutter,сигурна съм,че Мони е права за новата ти визия Hug.Покажи се,и ние да потвърдим Blush.

poem,голям виртуоз е Сами Crazy,с художнически способности hahaha.За гърнето и аз се опитах да си представя картинката rotfImao.
Смешно ми е,защото аз си имам друг представител за тази роля Embarassed,Сашко,но иначе идеята е супер,и почти винаги работи LaughingПри мен търпението се поизчерпа,след 1 месец опити за ползване на гърнето по предназначение,и нито едно попадение Crazy ooooh!.Сега малка пауза,и след месец-пак smile3508.

Това е едната ни крачка назад,имаме си още една Mr. Green.Върнахме залъгалката,чудото беше за 3 дни Twisted Evil.После започнаха едни пропищявания нощем Tired,и само това спаси положението Rolling Eyes.Чакаме някакви зъбки да излязат,от доста време...ама още ги няма.Понякога е доста кошмарно в малките часове,поне добре,че след Дентокинд-а и биберона се поуспокоява.Мен най-вече ме притесни,че започна да си смуче пръстчето,и затова извадих бързо-бързо залъгалката.Аз съм си смукала палеца до много голяма възраст(ученичка бях ooooh!),чак нещо като мазолче имах на пръста,проблеми със захапката също Confused,и сега голям страх имам от това. Rolling Eyes

П.П.Докато си пиша,ох,чудя се да се смея ли,да плача ли newsm78,Сашко се подстригал ooooh!.Бях му разпечатала картинки за рязане,той отиде в другата стая уж защото Анито му пречела.И се връща с окастрен до кожа бретон,и от едната страна на ушето Tired.Като не си е отрязал ухото,пак добре Crazy.Присъстващите в Априлци ще видят един Сашун с войнишка прическа ooooh!,след малко хващам машинката да го изравня ooooh!.
poem,вече не ми е смешно какви поразии правят дЯцата,докато ние се отплеснем тук Whistling

Втора редакция Mr. Green:Преди малко се върна миУото,и много се зарадва на Саши Laughing.Коментара му беше:"Добре,че не е подкарал и на Анито прическата'' Laughing, Crazyтака разбрах,че наистина не направил чак толкова голяма поразия Joy.Щях да го убия ако беше окастрил така сестра си hahaha.

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 14:49 от Desirée

# 63
Честит имен ден на Яна, както и летния на нейната друга половинка Йоана! Живи и здрави бъдете, дечица!   Heart Eyes
На всички, които имат проблеми -  Hug.
На всички болнички -  Heart Eyes и да не се повтаря.
Деси, Поем, много самостоятелни дечица си имате.   Mr. Green  Heart Eyes

# 64
Здравейте и от нас!!! Не съм писала от многоо време, но нали бяхме във Варна и....
Многооо благодаря на Вери найс, Давик и Силви, за това че се виждахме и прекарах страхотно във Варна благодарение на тях!!! Многооо целувки и  Hug от нас с Влади и многоооо ни липсвате. Нямам търпение да отидем пак във Варна и да се видим отново!

Ние с гърнето сме до никъде. Слагах го няколко пъти, но имам чувството, че не му е удобо и затова не иска да седи в него.

Искам да споделя с вас нещо и ако може да ми дадете съвет. Ние нямаме белег от БЦЖ и ни изпратиха да ни бият още един път. Днес разглеждах мнения по въпроса и пише, че не било добре да се бие още един път. И сега незнам какво да правя. Има ли някой друг, който няма белег и какво направихте???

# 65
Покрай болестта на Габи забравих да ви се похваля, че Вики е приета в яслата, в която искахме до новия ни апартамент. То и Габи е там на училище, само дано апартамента да стане скоро. Уж почвали на 1 юли да довършват, та да видим Praynig
Днес отидохме да потвърдим, като мислех да почва септември. Обаче се оказа, че не може дотогава да й пазят мястото и трябва да почне веднага Rolling Eyes Поне имаше 3 дати за прием-1, 5 и 26 юли, та ние ще бъдем от 26 юли. Толкова ми е свито, как ще я пусна толкова малка Sad Директорката каза, че сега е най-идеалния момент-сега се учели да общуват, на умения и привички и т.н. После като са по-големи са по-захитряли и по-трудно се адаптират. Знам, че е така, ама как ще се отделя от нея Cry Направо ми се плаче сега, докато пиша. Единствено искали да ходи, а това, че не се храни сама, че е с памперс, че заспива с биба не е проблем за тях. Казах й, че спи и предибяд, щели да я слагат малко да си полегне на леглото. Ама това мойто зверче като викне и ревне кой ще го успокоява Confused Може да ми го върнат бързо-бързо hahaha

Чоколина, забравих да те питам за Пепси. Добре, че написа. Първата снимка е направо разкош Heart Eyes И другите де... А на снимката с брат й не можах да я различа коя е Grinning

Емануела, и вие ни липсвате Hug

Деси, той поне е момче и можеш да го подстрижеш, ама Габи като си отряза бретон на 4г. , за да бъдела като мен ooooh!

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 13:33 от very nice

# 66
  • Варна
Вери, не се притеснявай, Симона тръгна на ясла на 1,2 год. - нямаше никакви проблеми, адаптира се страшно бързо, а и я научиха на много неща (включително и за какво се ползва гърнето). Hug

# 67
Жабче,честити да са имената на момЕтата ти Heart Eyes Heart Eyes.Със здраве да си ги носят!

very nice ,честит прием в яслата Hug.Не се тревожи,персонала едва ли не е виждал чудо като Вики Heart Eyes hahaha.И аз мисля,че колкото са по-малки,толкова по-лесно привикват.

.... Габи като си отряза бретон на 4г. , за да бъдела като мен ooooh!
smile3544 А аз мислех,че на 4 години вече са големи за такива щуротии doh,ама наистина си вярвах до днес.Иначе Сашко за първи път се подстрига с машинката,сам,на 2 години и половина,направи си две линии отгоре Crazy(баща му току-що се беше подстригал,и оставил машинката пред банята.И нали е виждал как се действа...Съответно аз го изпуснах от поглед за минута,и...резултата беше налице).После го оформихме(то какво оформяне ooooh!,почти 0 номер),поне да е еднакво навсякъде Mr. Green.В яслата госпожите ме питаха защо сме с такава лятна прическа точно януари месец,в най-големия студ Laughing.Ето го тогава(даже си личат линиите отгоре Crazy),сега е същия smile3560.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 14:25 от Desirée

# 68
Здравейте банда  bouquet
Честит имен ден да двете сладки куклички Яна и Йоана! Да растът здрави, щастливи и по-малко пакостливи  Wink за радост на мама и тати!
Чоки много хубави снимки на Пепси, а на снимката с брат и наистина не може да се различат Wink ти също си много хубава, страхотна прическа имаш Peace дай да те видим с бретон?(на мен ми писна да го правя моя бретон на пред и сега го деля на 2 както преди Blush)
Десирее твоя Сашко направо ме разби, сладурче  Heart Eyes какъв е палав само Hug обаче като гледам май моето Диди върви по неговите стъпки, вчера кактото и да подхване е от беличка нагоре ама само пакости прави, знае че не трябва, но ги върши(и вършейки ги  ме гледа, хили се и вика не,не, не и маха с пръстчето) та аз се чудя да се карам ли, да се хиля ли(знам че не трябва да и поднасям на акъла) но по някой път е толкова изобретателна в пакостите, че умирам от смях с нея Joy

И едно въпросче: Дали първородните деца са по-палави от следващите?

# 69
Писах писах и всичко се изтри.
Е почвам отново.
Днес е еньов ден. Честито на всички дечица и майки, които днес имат повод да празнуват !!!

Олче, аз май бая те размях с моята разсеяност. Поздравления за Вели за думичката  Praynig Praynig PraynigЕдин ден едни баби тука в кварталната градинка си говориха за внучетата си. Едната сподели, че нейното момченце до 4 години нищо не казвало. Завели го на църква или манастир детето. Попа чел някаква молитва и то проговорило. Може би историята звучи смешно и наивно но ако вярваш в тези неща....

Вери Найс, честит прием на Вики в яслата. И аз съм сигурна, като останалите, че бързо ще се адаптира.

Чоки, браво на Пепси. И аз не можах да е позная с брат си.

За подстригването пък и на 6 години като станат пак такива ги измислят.
 В

# 70
Валя се подстрига преди рождения си ден, защото косата и стърчала след сън  Shocked Shocked Добре че поне косата и е дълга и не си личи. Отгоре си отрязала стърчащите краища.

Мимето Аз от моя личен опит да ти кажа че първородните моми са по- палави от братчетата си. А по - малките сестрички са по - палави от каките си. Имам по - малка сестра и такива са ми впечатленията.

Гришко днес само на гащичките пишка. На гърнето седи но нищо, заиграва се с играчки и като му омръзне и става .
Какви знаци дават децата за ходене на гърне?

# 71
И едно въпросче: Дали първородните деца са по-палави от следващите?
Развесели ме с този въпрос,Мимето* Grinning!

Аз съм забелязала,че поне при повечето от моите познати с по две деца е така:
1.Първото дете-палаво,второто-по-спокойно(моите и те в това число tongue)
2.Първото дете-спокойно,второто-палаво(живия пример,аз и братята ми като деца:аз-тиха вода,те-бесни за 300 коня smile3540)
Извода-има равновесие в природата Joy.E,сигурно има и изключения,ама нещо много ще да са съгрешили родителите,да им се ''паднат'' 2 много палави деца hahaha Crazy Mr. Green,пък 2 кротки-също не е работа,скука,скукаааа Joy

Така,че,Миме*,щом Дидито е толкова щурава,братчето/сестричето ще е по-кротко.Това ми е прогнозата Laughing Hug.

# 72
Деси така така навивай ме че нещо тия дни Дидито ни скри топката Mr. Green мнооого е пощуряла, че даже страх ме хваща как ще пътуваме август месец  Thinking

# 73
Честит имен ден на Яна на Жабче и на Яна Кунчева!
Да ви е живо и здраво името!

Качвам и аз снимки от срещата. Ето оттук нататък: http://aprilki2009.snimka.bg/children/varnenska-sreshta-20-06-20 … 0.511801.19362950

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:38 от very nice

# 74
Малко със закъснение, но да са живи и здрави всички Еньовчета! Hug

Принцеске  Нашето педи не каза нищо за Биогайата и Ентерола, че са несъвместими, на теб обясниха ли ти защо? newsm78
Фекалната проба ни е отрицателна, няма бактерии, според педи е било вирус. ХМ! Thinking Калин вече повече от 10 дни е на картофи, ориз и лечебна хумана, ще ми стане анемичен горкия. ooooh! Акото е по-гъсто, няма слуз, но не е от най- прекрасните. Пак е кашаво и леко зелено, докога - незнам. Tired

Моята равносметка за първите и вторите деца е, че вторите са по- щури. Съдя по Калин и Дани и по сестра ми и мен. Crazy

Desirée, ама какви неща му хрумват на твойто Саши. Laughing Дани мрази да го подстригваме, та едва ли би се осмелил.

Чоки, много сладка Пепсито, сигурно е и толкова игрива! Тази порода май не застават дълго на едно място. Laughing

Ставам, че се е събудил и ме вика с рев...

Общи условия

Активация на акаунт