- Вери , това е ужасно с апартаментите
А пък Габито да се оправя бързичко
А Вери , ти си ми бъдеща комшийка
ако я продължаваме така , ще си живеем все тук , където сме . Ние също имаме проблеми с къщата , оказа се , че всички документи са фалшиви
Един прекрасен ден се обадиха на милото и му казаха спешно да се яви в РДВР-ли къде
Познайте сега кой трябва пак да плаща за всичко , има един вариант обаче , с който тя също е съгласна - да ни изплати всички пари , които ни е взела, но все още не се знае какво ще става окончателно . От всички "опарени " , обаче ние сме най-големите лапни шарени 
Поемче ,
Олче, много щастие ви желая на теб и половинката още 10 пъти по 16 год да се радвате един на друг , бати Вели днес казва колла утре направо - мамо , дай ключовете за колата
Много се радвам за него 
Нани, четох преди дни какво ви се е случило , дано не се повтаря
Бързо и безпроблемно излекуванеПринцеска, нали знаеш , че малките принцески са капризни
Йо Йо , имаш и моите стиснати палци
за още едно априлче или то е май малко раничко 
Видях снимките на Лили и Вили , на Бобчето , на Каролинка , на Емко , от варненската срещичка. на Ави и Сами
сладурковци малки , така хубаво разкрасяват темата 
За срещата , която предстои на Априлци - ви желая приятно прекарване , да направите много снимки после да се радваме

Тони е добре и аз като Поемката му показвах как се ползва гърнето , без успех , имахме един период от 2-3 дни в които Тони пишкаше само там
но баща му го иззтърва 2 пъти да го сложи и той реши , че по килимаа е по-интересно да се пишка , аз пък реших , че не съм чистачка и бързо се върнахме към памперсите .Иначе майка ми като го сложи да пишка на гърнето и не се съпротивлява , върши си работата , но аз реша ли - започват едни истерии , иззвива се на дъга назад ... абе ужас . Със заспиванео иначе е добре - вечер сам заспива , на обяд се е случвало , но рядко , ако сме на вън някъде не му е проблем да се наспи в количката , тази година още не сме ходили на плаж , да се надяваме скоро да го поправим
Иначче Тонито е много буен , удря всички , то не са шамари , не е скубане , не е блъскане с юмруче по масата , каквото пойска трябва да е негово , ако не започват едни подскачанки в ръцете ми , ако го пусна направо си забива главата в пода
да не говорим , че се е случвало да взема някоя играчка и да си блъска главата с нея , ей така от нищото идва и започва да ме удря , а ако спя най-любимо му е да ме дръпне за косата и да ми бърка в очите , трябва да се оплача в социални грижи , че детето ми ме тормози
Яде сам с вилица , ако не му дам така всичко около него е по земята , днес на обяд , защото не му разреших да ми бърка из чинията си хвърли вилицата на земята с яд, толкова е нервен , че не знам какво да го правя понякога 
Повече няма да пиша
Много се смях, като си те представих седнала на гърнето. 

.Много е сладка и кокетна
.
.
.
,Сашко се подстригал
Направо ми се плаче сега, докато пиша. Единствено искали да ходи, а това, че не се храни сама, че е с памперс, че заспива с биба не е проблем за тях. Казах й, че спи и предибяд, щели да я слагат малко да си полегне на леглото. Ама това мойто зверче като викне и ревне кой ще го успокоява 
А аз мислех,че на 4 години вече са големи за такива щуротии
,ама наистина си вярвах до днес.Иначе Сашко за първи път се подстрига
.
)
)