Моите и двете са горе-долу еднакви по отношение на темперамент-и двете са си щури. Отначало си мислех, че малката ще е по-спокойна, е, да, ама не
Майка ми е казвала, че аз и батко и двамата сме били много кротки

Само и само да не пусне добитък
)

От къде го пипнахме не знам, не е контактувала с деца, нито сме правили нещо по- различно от преди!
И вие ли 2-ра седмица карате, аз вече се шашкам, че продължава токова дълго. И ние от толкова време сме на картофи, ориз и Хумана. Какво мляко й даваш? Понякога отново усещам, че има леки колики, хваща се за памперса и мрънка. Имам чувството, че това се случва, след като е пил от леч. хумана. Започнах да си мисля да не би да има някаква непоносимост към млякото, не помня някога да ми е акал твърдо ако, все са му леко кашави, в гърнето изглеждат като купчина пюре. Да не говоря, че всеки ден се появяват по ръчичката му по 1-2 пъпки, на другия ден минават, но излиза по някоя нова.
Дали да не взема някакво HA мляко, но да не сбъркам, току виж го продрискам наново.
В понеделник пак ще звъня на педи, да беше вирус като вирус Т. щеше да има, повръщане, разстройство, а не 2-3 акита дневно, но слузести. 
.Първият път бебо беше на 4 месеца, след това почти на годинка- по време на полети те Диди най-вероятно ще спи.Незнам колко ви е дълъг презокеанския- но през повечето време децата спят. Нали знаеш искаш си басинет и мисля че ще и е комфортно.Може да намери някой да си поиграе с нея от пътниците
. На транзитното ви летище търсиш стаята за майки с деца и там са обурудвани със всичко.Ние ползвахме столче за хранене, има и кошарки, повивалници и т.н.
Вирус си е някакъв, имахме Т 2-3 дни и после остана само разтройството.Напълно те разбирам какво ти е, то не сърцето ти е свило, ами цялото ти същество!
Ще мине и това, както казва майка ми нали и на нас трябва да ни побелеят косите.

)) Ако полетът е през нощта сте спасени! Най-вероятно ще заспи. а как стои въпросът с място за детето? По принцип до 2 години не получават, ама за такъв дълъг полет е невъзможно да стои в теб. Най-хубавото в цялата работа е, че няма къде да избяга!

Сега ще ви помоля всяка която може да ми сподели от опит какво е най-добре ии най-помагащо за мазене гелче.Чух,че имало и някакви хомеопатични за пиене за зъбките,моля и за тях ако някой е ползвал да сподели и да каже.Въобще какво помага и облекчава за почвчващи се зъбки,че не съм на ясно,авече няма как да помня когато вие сте писали за тези проблеми,че кое време е и тя чак сега се озъбва
Препоръчани теми