АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Мимето, аз смятам, че няма закономерност  Naughty Моите и двете са горе-долу еднакви по отношение на темперамент-и двете са си щури. Отначало си мислех, че малката ще е по-спокойна, е, да, ама не  Tired Майка ми е казвала, че аз и батко и двамата сме били много кротки  Peace

# 76
Привет Априлска Банда  bouquet
Днес е някакво затишие тук май всички стягат багажи за Националната Срещичка?
Хайде и тук да ви пожелая весело изкарване, хубаво време и много усмивки Heart Eyes Hug
Цунки-гунки от нас с Диди и ще чакаме снимки Party

# 77
Миме, позна!  Laughing Преди малко приключих. Само че вече не помня какво сложих за себе си, но важно е,че Маги и Миша опаковани за всички случаи. Миша има само сандали и гуменки, дано да не измръзне  newsm78 
Мисля по пътя да се отбием в Троянския манастир, стига да тръгнем на време Simple Smile

Друга хубава новина, че днеска Миша направи първите си самостоятелни крачки. 3-4, ама сама. От инат. Хвана едното дрънкало в едната ръка, с другата хвана колелцето на едно познато момче и застана в замислена поза "как да взема още еее тази зелена топка?" Аз започнах да я подканвам "ела, ела" и тя тръгна Simple Smile Само и само да не пусне добитък  hahaha
Прощъпулник мисля да направим след една седмица, че свекита нашите се мъчат със същата пречистваща програма, с която отслабнах и аз и мъжът ми.

За теория кое дете по-щуро първо или второ още идея нямам. И двете момичета ми доста спокойни, имат много разлики в характера, но и в същото време много прилики (и двете са рогати). Маги по-емоционална, а Миша по-рационална.
Свекърва ми също разказваше, че мъжат ми и кака му бяха много послушни и спокойни деца, само че единия всичко държеше в себе си, а другия ревеше за едно всяко нещо (мъжът ми Blush )

айде, че нямам вече търпение да стане утре  Hug

# 78
Мамочка сподели за тази пречистваща програма, моля те? Честити ходещи крачета на Мишенка Heart Eyes да я водят само по хубави пътища отрупани с успехи!

# 79
Ей, забравих, че днес е срещата, хайде хубаво изкарване! Hug
Нани, нашия лекар каза, че биогаята и ентерола са почти еднакви, но капките по-лесно се приемат, каза да си избера- или едното или другото, давах 3 дни биогаята, но нямаше особен ефект и ги спрях и започнах с ентерола.Ние вече 2-ра седмица сме на ориз и картофи, от една седмица акото е кашаво и ака по 1-2 пъти на ден, ще продължаваме и с лекарствата и лечебното мляко до утре.Още има много сополи и кашля, не може да спи, аз съм на парцал, добре че поне нощем започна да спи малко по-добре, ама пак много се буди.Вирус е някакъв наистина, много гаден вирус! #2gunfireОт къде го пипнахме не знам, не е контактувала с деца, нито сме правили нещо по- различно от преди! Rolling Eyes
За първите и вторите деца според мен е много различно, всяко дете за себе си, всякакви случаи има, аз и сестра ми сме били ужасно ревливи и вечно будни и нервни- и денем и нощем.Мъжа ми през деня е бил ужасен, никога не е спал изобщо, и пак ревове по цял ден, но поне нощем е спал, сестра му пък е била агънце- багънце.Според мен няма някаква зависимост, всяко дете си е различно. Peace

# 80
Принцеске, да не би да бъркаш Ентерол с Ентеросан? Ентеролът не е пробиотик, има запичащо действие като Смектата. А Ентеросанът е пробиотик като Биогайата и Линекса. Четох, че Биогайа е слаб и еднокомпонентен пробиотик. Thinking И вие ли 2-ра седмица карате, аз вече се шашкам, че продължава токова дълго. И ние от толкова време сме на картофи, ориз и Хумана. Какво мляко й даваш? Понякога отново усещам, че има леки колики, хваща се за памперса и мрънка. Имам чувството, че това се случва, след като е пил от леч. хумана. Започнах да си мисля да не би да има някаква непоносимост към млякото, не помня някога да ми е акал твърдо ако, все са му леко кашави, в гърнето изглеждат като купчина пюре. Да не говоря, че всеки ден се появяват по ръчичката му по 1-2 пъпки, на другия ден минават, но излиза по някоя нова. Tired Дали да не взема някакво HA мляко, но да не сбъркам, току виж го продрискам наново. Thinking В понеделник пак ще звъня на педи, да беше вирус като вирус Т. щеше да има, повръщане, разстройство, а не 2-3 акита дневно, но слузести.  Tired

Извинете ме, че не се включвам по обсъжданите теми, ама съм толкова неадекватна, изревах си очите, свила ми се е душата....

# 81
Влизам набързо да пожелая приятно изкарване на всички да направите много снимки  да се нащуреят дечицата на воля Crazy

Сещам се,че нашта Кенга още не се отчела със снимки от малкия бебчо дано не ни забрави Heart Eyes

# 82
Влизам да пожелая приятна среща и очакваме обстоен обзор и подобаващ снимков материал.
Миме, няма какво да се стряскаш за пътуването  Naughty.Първият път бебо беше на 4 месеца, след това почти на годинка- по време на полети те Диди най-вероятно ще спи.Незнам колко ви е дълъг презокеанския- но през повечето време децата спят. Нали знаеш искаш си басинет и мисля че ще и е комфортно.Може да намери някой да си поиграе с нея от пътниците  Laughing и времето ще мине  Wink. На транзитното ви летище търсиш стаята за майки с деца и там са обурудвани със всичко.Ние ползвахме столче за хранене, има и кошарки, повивалници и т.н.
 До каква възраст правите варена застроика на супите?

# 83
Белбей презокеанския полет е 10 часа, и после още 2 до София през Варшава, а за супите какво имаш в предвид под варена застройка?

# 84
Нани, точно Ентерол имам предвид, може лекаря да се е объркал, не знам. Rolling EyesНия пие лечебно мляко All 110 на Нестле.Първата седмица при нас беше точно с разтройство, по 100 пъти на ден акаше, в повечето аки имаше кръв, после към края на седмицата разреди акането, стана малко по-кашаво, а не на вода и така постепенно започна да ака по 1-2 пъти на ден, без кръв или слуз.И сега ака кашаво, като много гъсто картофено пюре, мисля, че това вече е нормално.Сега се сещам, че и Ния имаше една-две пъпчици на ръчичката ThinkingВирус си е някакъв, имахме Т  2-3 дни и после остана само разтройството.Напълно те разбирам какво ти е, то не сърцето ти е свило, ами цялото ти същество! Hug Hug HugЩе мине и това, както казва майка ми нали и на нас трябва да ни побелеят косите. Rolling Eyesабе, ....или както казва баба ми- майка и кучка да не си.Брутално е, но си е чистата истина.Нашия лекар каза, че вече мога да й давам бяло пилешко месце, може да му дадеш и ти, нали вече е по-добре?Аз започнах да й го давам  2 дни след като вече не беше разтройство, все пак е някакво разнообразие, а после как ще продължа с храната не знам. Rolling Eyes
Сега и аз да се похваля, че Ния вече ходи, е, не винаги, все още търси ръчичка, но днес обиколи стаята и даже излезе сама в коридора и влезе в другата стая, мисле, че се брои за ходещо дете вече?Все още е доста нестабилна, но май скоро и на вън ще се пусне, ще видим...
хайде лека вечер, извинете ме и мен, че само за ла....на говоря, ама и на мен ми е болна тема вече, и аз без очи и нерви останах...НаниHug Hug Hug

# 85
Миме- под варена застроика имам впредвид: жълтък, кис. мляко може и лъжица брашно ( може и без) всичко това разреждаш със супа и слагаш на котлона да кипне.Или другият вариант да поври жълтъка в супата десетина -15 мин.
 За презокеанския искаите басинет задължително- доколкото знам още като резервирате билетите трябва да го направите това.За втория полет 2ч, няма страшно.Бързо минава.Нашите са 2 по 2ч и не се усещат.
Вечев според престоя на Варшава в случая ти ще се ориентираш какво да правиш. Peace
Не се притеснявай всичко ще е супер, и ще мине като игра за ДИди  Hug

# 86
Еххх, момичета, от кога не съм писалаааа
Ама с тази моята работе все време не остава. Ето сега и в Априлци не успях да отида.  Close
Миме, за полетоите.... какво да ти кажа! Дидито спада по-скоро към графа буйно дете (спред твоите постове). Виктор определено е такъв и да аз определено вече имам проблем с полетите. Докато беше малък всичко беше ок, но сега вече е сложно. Той категорично не заспива в самолета, ако не му е време да спи. Не седи на едно място и постоянно иска да ходи насам натам и да оглежда всичко. Моят съвет е да се подготвиш с играчки и всички възможни занимавки, които биха и привлеки вниманието. Ако има и други деца ще им спретнете една деткса градина и да се забавляват! Simple Smile)) Ако полетът е през нощта сте спасени! Най-вероятно ще заспи. а как стои въпросът с място за детето? По принцип до 2 години не получават, ама за такъв дълъг полет е невъзможно да стои в теб.  Най-хубавото в цялата работа е, че няма къде да избяга!  Mr. Green
Охххх, аз заспивам вече... хайде утре ще разкажа за Вики.

# 87
Момичетааааа Ави вече има първо зъбчееееее newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

Най-после започна да пробива първото и зъбче горен десен резец.Днес и взех едни бели чорапки да са и бели и здрави зъбките Heart EyesСега ще ви помоля всяка която може да ми сподели от опит какво е най-добре ии най-помагащо за мазене гелче.Чух,че имало и някакви хомеопатични за пиене за зъбките,моля и за тях ако някой е ползвал да сподели и да каже.Въобще какво помага и облекчава за почвчващи се зъбки,че не съм на ясно,авече няма как да помня когато вие сте писали за тези проблеми,че кое време е и тя чак сега се озъбва Laughing

Благодаря ви предварително Hug

# 88
  • not found
Силви , честито зъбче на Ави  Flutter да са й бели зъбките . Хомеопатичното е Дентокинд , а гелче съм мазала Калгел в началото помагаше , но после продължих с хомеопатичното  Peace

# 89
Алооо,Априлската компания,къде сте, искаме снимки и подробностиии! Crossing Arms

Деси, Честит празник! Да си жива и здрава, весела, все така чаровна и много да те обичат всички!

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 23:33 от *LV*

Общи условия

Активация на акаунт