))Аз мажа от дъжд на вятър с калгел, но Виктор явно не го мъчат чак толкова. Ето сега за седмица пробиха един кучешки и два кътника, единия от които направо си порастна! И единственото което забелязвам, е че доста лесно се раздразва и проплаква от най-малкото нещо. Няма други признаци за зъбоникнене. В крайна сметка вече е с 8 предни, 3 кътника, един кучешки и 4етвъртия кътник вече му драска едно връхче. В резултат на това постоянно иска да гръзка нещо. Като седнем ние да хапваме идва да си иска от нашето ядене - пюретата вече не са му по вкуса!
И вчера и днес излизахме вечер по заведенията на плажа - вчера вечеря кюфтета, а днес пилешки хапки!
)) Че и на биричката налита! Да видим до кога ще успея да го залъгвам със сокче! Поне до 14 да изкараме!
))Изумява ме колко са напред тези деца умствено. Знае кога да се подмажи и да каже мама, кога тати. Като кажа "хайде да излизаме" и ми носи обувките, като го питам къде са обувките, си ги носи. Имитира ме постоянно! Дай това, дай онова - всичко носи!
)) Много е забавен. Много се радва на пясъка, на морето. И се катери навсякъде. Качва се на стол, слиза си. Катери се на всички катерушки до горе - сам. На пърлаките се качва сам и се сърди като го придължам.Опитва се да прекрачи и леглото. Днес му вдигнахме решетката над нивото на другите страни на леглоо, че само отпред се опитва да се прехвърли.
Еххх, как ли добре си изкарват в Априлци! Мнооого благородно им завиждам!

Исках да напиша нещо.....конкретно.... ама забравих какво. Така че приключвам.
Хайде чакаме снимки.
Аааа ето малко снимки от нас, че отдаааавна не съм пускала:
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=30801249&id=1243992828
Оххх, 100 пъти го редактирах и все така излиза. На който му се гледа - трябва да копне целия адрес.

А снимките не ги виждам
Чакам с огромно нетърпение снимките на останалите момичета...
С нея също не успях да се видя, като хората, но така е, като си имах супер мрънкав
.
.в началото бях малко стресната как ще се впиша в обстановката ,но после когато видях толкова малки личица ма едно място и толкова красиви майки и грижовни татковци ми стана толкова мило.Много се радвам,че успях на живо да видя сладура Сами,който с тези сини очи и руси къдрици моменталически ти влиза под кожата

Ще пиша повече впечатления от вкъщи довечера.
личеше си колко са щастливи и колко многооо се обичат. Много сладки бяха и Влади и Габи, които почти през целия път се закачаха. Аз надничах през огледалото, но нямах възможността да ги наблюдавам много.
.
И ако пак няма подобрение... божеее, как хич не ми прилича на вирус.