АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ми ок става само кажете къде в Борисовата градина, аз знам езерото Ариана а на вътре не съм на ясно много много Joy

# 631
Привет и от нас... Бобка е с повръщане и разстройство от няколко дни,направо сърцето ми се къса.. някакъв див късмет,че от близо седмица НАЙ-накрая пропи вода детето... Ей на от днес и глюкоза в коктейл с прахчета за разстройство и повръщане давам...  Tired
Не съм в крак с темата за това набързо пускам нашата гледна точка от Варненската срещичка  Simple Smile  а от морерто с гаджето тия дни ще се отчетем подобаващо...
Само да вметна,че не напразно,казват,че Варненки са най-красивите Българки... нашите Варненски мами напълно доказват това! Много слънчеви и красиви момичета!!! Много се радвам, че се запознахме!  Hug
... и не на последно място на големи патерички.. Честит имен ден на всички Марии!
Голямо гуш за астралното ни близначе!  Heart Eyes  Hug Да са живи,здрави и честити!!!!..
Толинка!   bouquet  Честит ви бебчо! Честита ГОЛЯМА РАДОСТ!   bouquet

http://aprilki2009.snimka.bg/children/varnenska-sreshta-09-08.524760.20154557

Мименце  Hug не се притеснявай, аз ще ви взема и заедно ще отидем до Борисовата  Hug

# 632
  • София
Жи, виждам че си на клона! Веднага на отчет как сте с прекрасната Мира! Heart Eyes

Абрикотинка, рони, бързо да ви оздравяват мадамите. Praynig Отвратителен вирус, ей, никой не подмина. #2gunfire

Варненските снимки са разкошни. Но то, заради моделите. Heart Eyes

# 633
Не можах да се сдържа. Олче, как ме изФаща.  Hug Добре сме, довечера ще компенсирам дългото мълчание със снимков отчет (обещавам  Embarassed )
Канех тъкмо се днес да пиша за новата софийско-Хамериканска среща. На нас ще ми е супер удобно в the mall. Направо от рейсчето ще се изсипем пред мола, а иначе до борисова трябва да гоним още един рейс и въобще става 9 дена с камили. Но ако решите за Борисова, ако е по-удобно за всички ще се пробваме този път.
Ние изтървахме "общонационалната варненска среща" с около 1 седмица и щях да си изям ушите от яд като прочетох.  #Cussing out Здраве да е догодина може да се изфащаме в крачка.
Да знаете, че постоянно си ви чета, не изпускам пост, но нещо не съм по писането  Blush Ще дам по-подробен отчет довечера, че сега трябва да стягаме дисагите за навън.

# 634
Еха хайде да се съберем много мамчета в Борисовата, а къде по-точно там?
Абрикотинче Hug миличка няма страшно аз имам състър-ин-лоу и най-вероято ще ме следва с мадър-ин-лоу по петите Mr. Green та само кажете къде  Mr. Green ( а и ще се чуем по сел фона, ако нещо се объркаме) Joy
ех много ще се радвам да се видим на живо с всички Joy вече нямам търпение да летим Mr. Green

# 635
Абрикотинче Hug миличка няма страшно аз имам състър-ин-лоу и най-вероято ще ме следва с мадър-ин-лоу по петите Mr. Green та само кажете къде  Mr. Green ( а и ще се чуем по сел фона, ако нещо се объркаме) Joy
ех много ще се радвам да се видим на живо с всички Joy вече нямам търпение да летим Mr. Green
Laughing
Айде аз пак с предложенията. До Ариана е площадката със слончето и детските забавления-люлки, пързалки, бънджи...та може там да е срещата.
Абрикотин много съжалявам, че и вие сте с морската екстра..

# 636
Laughing
Айде аз пак с предложенията. До Ариана е площадката със слончето и детските забавления-люлки, пързалки, бънджи...та може там да е срещата.
Абрикотин много съжалявам, че и вие сте с морската екстра..
Аз съм за Peace мерси за хубавите предложения Ивче Hug

# 637
Бързичко да ни се оправя баш-наборчето!  Heart Eyes
Поемче, сега като видях снимките от срещата, та се сетих че не съм споменала каква чудна нова визия имаш. Пу-пу.   bouquet
На днешния ден преди две години си направих теста за бременност. На днешния ден преди една година си намерих първите зъбчета в устата на Мария. Днес ми едно 18-то августовско с други думи.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 12:52 от рони

# 638
  • София
Бързичко да ни се оправя баш-наборчето!  Heart Eyes
Поемче, сега като видях снимките от срещата, та се сетих че не съм споменала каква чудна нова визия имаш. Пу-пу.   bouquet
На днешния ден преди две години си направих теста за бременност. На днешния ден преди една година си намерих първите зъбчета в устата на Мария. Днес ми едно 18-то августовско с други думи.  Simple Smile

ронка, и аз на тази дата преди 2 години видях 2-те чертички! Shocked На този ден милия ми дядо е рожденник Heart Eyes та ми е винаги била особено свята, но от две години насам - двойно!!!

Преди малко ми дойде и поканата за ларедута (поръчан на 2 юли #Silly) и съм хепииииииииииии... newsm68

П.С. Как са отбора д**сливчета? Mr. Green Надявам се да е настъпила стегнация! Praynig Mr. Green Joy

# 639
Дриси не мога точно като д***чка да я определя Малко по-рехавка е само.  Simple Smile 
Честит рожден ден на пра-супер-деди!   bouquet

# 640
Aми Честит 18-и август,рони,ღолчеღ Grinning Heart Eyes   bouquet!

kop4ence, Hug Hug Hug!

Мен от няколко седмици Саши ме подлудява с въпроса "Ко?'' вместо "Какво" ooooh!.Постоянно дуднех и правех забележки Twisted Evil.Напредъка е,че вече само с един страшен поглед като го стрелна,без думи,веднага се поправя Laughing.Обаче върха на сладоледа е от вчера,когато Анелия на всяко нещо което и кажеш,поглежда те,ухилва се,и следва едно ''Ко?'',ама със същата въпросителна интонация Shocked smile3544.Направо ми идва да ги ушуша и двамата Crazy.

# 641
ами д**сливи сме си още.. поне седмимаца ни казаха, че държи.. Снощи до 2ч. Бобъра се мяташе и скимтеше, по коремче със свити коленца и ми пъха ръката на коремчето ѝ.. накрая се освободи напрежението и толкова уморена беше,че още с отварянето на пампата вече беше заспала дълбоко,направо за секунди... реших да не я разбуждам в банята и  изхабих половин пакет мокри кърпи... спа до 6ч. Хич не ѝ харесва лечебната хумана за това  я давам до като спи, такава ни е цаката за сега!..
Ивче,ужас и половина е!
Олче,качих морските ни снимки ама не намерих,как да  заключа албумчето. Виждам ,че и още няколко не са заключени,момичета моля ви помогнете,която от вас знае как!  Hug
Мименце,защо не влизаш в скайпа? не мога да те хвяана на раздумка..
Да видим,кога ще наваксам с четенето тук
Как са сладките ни бремелинки? Емили,Брилянтинче?
Олчето, да ти е жив и здрав дядо!   bouquet

# 642
Вчера цял ден Габи беше зле, болеше я корема, повръщаше и само лежеше. Излязох да взема Вики от яслата, тя както гледала детско и заспала на дивана при майка ми. Отидохме с Вики на разходка, връщаме се, Габи се наспала, изпотила се едно хубаво и вече свежа като кукуряк излязла на улицата да играе с децата. Прибираме се, Вики с темп., цяла ноща поддържа темп. и на сутринта я беше свалила, но като спа преди обяд пак вдигна 38,6. Габи също още я боли корема и е отпаднала. Направо, аман от болести, да свършва вече това лято #Cussing out

# 643
Благодаря ви на всички за посрещането!!  Hug Hug
Милите дечица, дано се оправят по-бързо. Стискаме палци! Praynig Praynig Hug

# 644
  • Sofia, Bulgaria
Ето ме и мен  Wink.Много мъчно ми стана,че има още болни дечица.Днес си писах много закратко с asia_nika и се оказа,че и малката Дея също е болничка.Какъв е този гаден вирус незнам Confused ....насред лято  Tired .Нас за сега уж ни подмина пу-пу  Praynig Praynig Praynig да не чуе дявола.Зъби обаче пробиват и всеки избива с 39,5 Т. Луда ставам направо  ooooh!.3 дни с температура ,пада за 3-4 дни и айде пак наново.Иначе аз от днес се сдобих с нова екстра.Станах с адски болки в кръста и таза и сега вече положението става нетърпимо.Имам чувството,че се опитва и дископатията да хване.Явно бебка се опитва да си пробие път.От няколко дни имам и едно зацапване,което на тапата ми мяза.Сдобих се и с екстрата гъбички та сега съм и на свещички  ooooh!.За капак ми падна една пломба  и с цялата си паника и страх днес запалих колата и айде на зъбар,че тръгна ли да раждам незнам кога ще я правя и познайте ........от днес зъбаря ми е отпуска  #Cussing out.Е толкова да не ми върви ...........От няколко дни и нервите са ми в  повечко.Имам чувството,че Зори позагуби граница между кака и мама .Най ме доядя когато Габи падна а тя дойде изтръгна ми я от ръцете с израза "дай детето" #2gunfire сякаш аз не мога да си я успокоя и такива работи.За срешичката съм много навита да се дотъркалям някакси до Борисовата,още повече че съм обещала на Мимето да не раждам преди да се видим,но май няма да съм с корем а с бебе.Имах някакво усещане за датите 18,19,21 и 24.Днешния ден мина да видим ще позная ли някоя друга дата.Нещо много стил оплакване се получи,а не исках така да прозвучи,такаче спирам.За финал ще ви кажа,че Зори пак е изтипосала Габчо в някакъв конкурс и после ми вика "мамо събирай гласове",та който има време и желание моля ви дайте по едно гласче за пореден път.Първо трябва да се хареса страницата тук (горе в дясно)
  http://www.facebook.com/emili.arie#!/album.php?aid=24661&id=109980022354942  
 и след това да отидете на снимката на Габи (ще я познаете няма как а и снимката е от Априлци Simple Smile ) и да дадете харесва ми   ето тук  
    http://www.facebook.com/emili.arie#!/photo.php?pid=383175&id=109980022354942&ref=fbx_album  
 Благодаря ви много за подкрепата на тези който вече го направиха сутринта и тези ,който сега ще го направят  Hug Hug Hug.
пп.Олче забравих да спомена ,че си имам друг щърк  Wink не тоз за който си мислиш,остави я таз мойта маймуна че дори и тук е писала.Ще пише ама след вестителската новина,а вестителя си знае кой е и знае колко много го обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug.Хайде чао ви за сега и хубава вечер на малки и големи сладури  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт