а от морерто с гаджето тия дни ще се отчетем подобаващо... 
Да са живи,здрави и честити!!!!..
Честит ви бебчо! Честита ГОЛЯМА РАДОСТ! 
не се притеснявай, аз ще ви взема и заедно ще отидем до Борисовата
Добре сме, довечера ще компенсирам дългото мълчание със снимков отчет (обещавам
Здраве да е догодина може да се изфащаме в крачка.
Ще дам по-подробен отчет довечера, че сега трябва да стягаме дисагите за навън.
миличка няма страшно аз имам състър-ин-лоу и най-вероято ще ме следва с мадър-ин-лоу по петите 
вече нямам търпение да летим
миличка няма страшно аз имам състър-ин-лоу и най-вероято ще ме следва с мадър-ин-лоу по петите 
мерси за хубавите предложения Ивче

та ми е винаги била особено свята, но от две години насам - двойно!!!
) и съм хепииииииииииии... 
!
!
.Постоянно дуднех и правех забележки
.Направо ми идва да ги ушуша и двамата
.
.Много мъчно ми стана,че има още болни дечица.Днес си писах много закратко с asia_nika и се оказа,че и малката Дея също е болничка.Какъв е този гаден вирус незнам
.Нас за сега уж ни подмина пу-пу
да не чуе дявола.Зъби обаче пробиват и всеки избива с 39,5 Т. Луда ставам направо
.3 дни с температура ,пада за 3-4 дни и айде пак наново.Иначе аз от днес се сдобих с нова екстра.Станах с адски болки в кръста и таза и сега вече положението става нетърпимо.Имам чувството,че се опитва и дископатията да хване.Явно бебка се опитва да си пробие път.От няколко дни имам и едно зацапване,което на тапата ми мяза.Сдобих се и с екстрата гъбички та сега съм и на свещички
.За капак ми падна една пломба и с цялата си паника и страх днес запалих колата и айде на зъбар,че тръгна ли да раждам незнам кога ще я правя и познайте ........от днес зъбаря ми е отпуска
.Е толкова да не ми върви ...........От няколко дни и нервите са ми в повечко.Имам чувството,че Зори позагуби граница между кака и мама .Най ме доядя когато Габи падна а тя дойде изтръгна ми я от ръцете с израза "дай детето"
сякаш аз не мога да си я успокоя и такива работи.За срешичката съм много навита да се дотъркалям някакси до Борисовата,още повече че съм обещала на Мимето да не раждам преди да се видим,но май няма да съм с корем а с бебе.Имах някакво усещане за датите 18,19,21 и 24.Днешния ден мина да видим ще позная ли някоя друга дата.Нещо много стил оплакване се получи,а не исках така да прозвучи,такаче спирам.За финал ще ви кажа,че Зори пак е изтипосала Габчо в някакъв конкурс и после ми вика "мамо събирай гласове",та който има време и желание моля ви дайте по едно гласче за пореден път.Първо трябва да се хареса страницата тук (горе в дясно)
) и да дадете харесва ми ето тук
.
не тоз за който си мислиш,остави я таз мойта маймуна че дори и тук е писала.Ще пише ама след вестителската новина,а вестителя си знае кой е и знае колко много го обичам
.Хайде чао ви за сега и хубава вечер на малки и големи сладури
Препоръчани теми