Напоследък много познавам пола на бебета на бременни приятелки, но една позната роди преди няколко дни и не познах-има момиче, а а з си мислех, че ще е момче, ама тя и лекарката й се изненадала

не им обръщай внимание- кураж още малко
. 
- много е ужасен 
за всички 
кака Зори иска да помага само, и моята майка по някой път прави така и ме дразни, но знам че я обича и мен и ми минава
За бебето нали сме се разбрали за зодия дева
майтапя се да е живо, здраво и пухкавко и да си дойде със късмета

...
...
Олче, честит дядо-рожденник и на теб! Та, там Мира се поразболя - още първия ден текна сопол и беше цял ден с температура между 38 и 39, но не й дадох нищо за температура и през нощта падна и на следващия ден беше като нова. Взехме че изкарахме и последните два кучешки зъби точно докато бяхме уж на почивка и в резултат Мира беше залепена за мен като гербова марка - не ме пускаше в кенефа да отида, дори и при наличието на всякакви баби, дядовци, лели, братовчеди и какви ли не други интересни новости
Като се прибрахме и ние целокупно се подрискахме и осополивихме, но и това мина за два дни. Явно всички дечица се поразболяват след като пътуват. Аз си мисля, че е от промяната на климата, а и то това време хич не е здраво. В тази връзка бързичко да се оправят всички подрискани дупета и всякакви други болни дечица
Като изключим разболявките, невероятната жега и ревовете в колата,
цялото ни пътешествие беше екстра и вече ми се иска пак. Май всичко прозвуча като оплакване
Само бъди спокойна - нали знаеш всичко се нарежда някакси в крайна сметка - мисли си че скоро ще си гушкаш най-сладкото ноно-новеничко бебче
.
Все още ядем много малко твърда храна, а не иска и мляко никакво - нито адаптирано, нито кисело, нито каквото и да е
На последната консултация установихме, че е отслабнала с около 700 гр., но и аз си я виждах, че е станала съвсем клечка. Ама какво да я правя - вече вземам да се измарям и да ми идват мисли за отбиване, но малко ме е страх. Ако продължи да не яде още по-зле. 
И дано да имам честта лично да я нагушкам скоро. 

и да не забравиш за 26ти 

Диди също така тренира
аа тази снимка направо ме размазва http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs181.ash2/44467_117 … 815_5119285_n.jpg
- висока Т , червено гърло, кашлица....и тримата в къщи сме така. Аз вече се оправих почти, мъжо и той на подобрение, само горкото дете остана да се гърчи с тая висока Т. Не мога да я смъкна под 38
Пие панадол и си стои около 39, с нурофен за щастие пада до 38.2-38.3. Педи каза да изчакаме да утре и ако до вечерта не изчезне Т от разните хомеопатии, ще се наложи да пием АБ...колкото и да ми е тъжно, не ми се рискув ада се задълбочат нещата, а и просто не мога да го гледам да се мъчи така. На всичкото отгоре и долни кътник излезе същият ден катосе разболя, ама излезе така , че и той да ме притуснява. Половината зъбче се вижда бяло- тоест си е излязло, а другата половина пак си е излязло но си има като шапчица отгоре кожа и месце ...ама и аз как го обясних. И освен това трети ден кърви. Утре ще ходим по докторя да кажат нормално ли е така да бъде и може ли това да е причината за тази Т. миличкият ми много се намъчи, целодневно плаче, не ми слиза то ръцете, за ядене изобщо дума не може да става- днес изяде банан и половина, малко ябълка и бисквита и половина...и вися на цицка почти през целият ден. Много ми е жално за него.
, че така да не ги тача тези аб.
Но....и много често ме лъже. мине не мине половин час и идва да ме дърпа за ръката и да вика- акоооо, баниии, акооо, баниии- да го водя в банята
На гърне няма сила дето да го накара да стои, но на седалката на тоалета може с часове да виси, олям кеф му е 
, преди това тати наниии. Като си похапвах отиде в спалнята да каже на мъжо че мама мани/мама яде манджа- на манджата вика мани
/ Голяма клюкарчица се очертава
, но няма как, и те да си минат от реда това лято

Всеки ден отварям форума и първо правя бърз преглед ад видя дали няма новина и след това се зачитам по задълбочено 

До варна няма ли да си намерите причин ада минете

много съм разстроена по този повод 

Дано да минете без АБ. То заради гадният кътник му е паднал имунитета на горкото дете. Ох и гърло и венец да те боли сигурно е ужасно. Оправяйте се бързо
.
не ви е приказка.Късно снощи обаче застана пак високо горе под гърдите ми и там като е направо въздух не мога да си взема.Другия проблем е,че аз напрактика цялата бременост го носих напреки и сега пак е така
.Боже така ме е страх
.Отдавна ми говорят за секцио ,а аз тъпа и упорита искам нормално,че тоя страх инфаркт ще ми докара,ама цяла нощ гърчейки се от болка си мислех че май няма да ми избяга.

Препоръчани теми