АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Емили, аз като върл противник на разни ненужни рязания мога да ти кажа, че не е страшно секциото.  Hug Първото беше по спешност и като казаха, че ще режат на секундата подписах всичко. Второто си го чаках като абонамент. От прибирането си у дома си поех съвсем сама Мария. Важното е всичко с дребосъчето да бъде наред.  Hug
Деси, страхотно ме усмихнаха снимките на черничко и беличко още от зарана!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Олче, хайде и честита ни дизайн-мадама. Какво ли друго можехме да очакваме от нашето априлско фешън-бебе?!  Heart Eyes Grinning
Жи, много готина и пораснала Мира!  Heart Eyes
Поемче, да оздравява бърборанчо.  Heart Eyes Шишоната вече има едни четящи се ребра и кльощави краци.  Laughing А паролата е традиционната.
Вери, как са Габи и Вики? Абрикотинче, Бобчето как е? Оправяте ли се?   
Мимето, хайде че не остана. Жапнанките (както правилно казват някои индивиди по Женския пазар)  Whistling в сака и газ къмту нас.  Hug

# 661
  • София
Еми, дръж се мила!!! Много мина, малко остана! Hug Няма да се даваш на глупавия страх, мисли за Момента, в който ще я гушнеш и ще вдъхнеш аромата и...  Heart Eyes
Божее, искам и аз...  Blush Размечтах се! Party
Всички ти стискаме палци и мисли положително!!! Не очаквай момента със страх, а с радост. Няма страшно, лекарите си знаят работата, не се шашкай. Гуш! Hug

След вчерашния ни чат Laughing така се надявах да имаме розова Новина тук...  Crazy Нищо, то човечето си знае кога! Wink

поемка, бързо да ти оздравява прелестното Сами! Милото, много ми е жал. Да го нацункаш по ангелската главица! Heart Eyes

Деси, разкошни братче и сестриче, както винаги! Много сладки динеядци! Laughing Heart Eyes Peace

Снимките от Прощъпулника не бяха изтрити, за моя огромна радост. Но пък качеството им е под всякаква критика. Rolling Eyes

Цялата сергия. Mr. Green
Човек на изкуството. Laughing Какво друго да си избера?
Новоизлюпеният арт дизайнер! hahaha
Ще се черпите сега, а аз отивам да спя... Laughing
И една щастлива мама на малка пешеходка и заспал бати. hahaha

Ежедневие:

Играем с бати на тутуу - бау! Laughing
Мисля някоя щуротия.
Маймунии. hahaha И лиготии... Crazy
Много "говорим", много. Laughing
Бати на плаж!
А аз... ... на люлка! Laughing
"Дискретно" наблюдение... hahaha

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 10:29 от ღолчеღ

# 662
Привет банда   bouquet
Честит ви петък (тук много му се радват, щото идват почивни дни) Mr. Green
Рони Жапанките са в сака още от миналата неделя Joy горките ми дрехи сигурно са на дъвка вече, ама пусти мерак Mr. Green
Олче много хубави снимки Peace люлката ми напомни за моето детство, имахме същата  на село и много се люлеехме Heart Eyes
Еми спокойно мила всичко ще е наред Hug иди на доктор той си знае работата  Peace
Поем хайде да се оправя Сами, стига вече болести Hug
Я споделете мамите от София като тръгвахте за морето към колко часа тръгвахте? Натоварен ли е пътя през деня?
По колко ги държахте малките на плаж?

# 663
Поем, Вики е точно със същия вирус+ужасно запушен нос+2 пробиващи кучешки.
Нямам време да чета и пиша, Вики спи, но с 39 град. темп. и се буди на 10мин. да иска биба, а не може да я смуче Close само ви пускам малко скорошни снимки: http://picasaweb.google.com/veron4e/2010#5507476628121013810

# 664
 Аз да не викам дявола, но последно нурофен дадох в 6 сутринта, а за сега няма Т. Много се надявам и вечерта да не вдигне и да пропуснем аб  Praynig
 Вери найс, на Вики нищо ли не й смъква Т? С какво я лекуваш? Знам, че не си фен на традиционната медицина, затова питам и колко време я изчакваш да се самооправи с помощта на хомеопатията преди да прибегнеш към традиционалната медицина. Бързичко а се възстанови миличката  Heart Eyes/при нас нослето едва сега протече повечко  newsm78  първите дни дори нямаше наченки на хрема като че ли, само малко кашлица и монго Т/
 Мерси на всички за пожеланията за оздравяващо Сами   bouquet Hug
 Нямам мног овреме да пиша, че покрай тази болест със Само бяхме като слепени и сега не може да приеме, че може да съм толкова нагла, че да искам да стоя на компа докато той си играе сам и оттегчен  Joy

# 665
поем, давам панадол от време на време, когато е над 39град. или, ако много страда. Като дам и спада, но аз давам и хомеопатични. Вчера дадох веднъж през деня, не вдигна до вечерта, към 11ч. през нощта дадох и после към 3, но тази нощ беше много зле с носа, сополи няма, само е запушен. Днес се събуди без темп. и вдигна чак към 2ч. и сега още има темп.-38,5, и е спаднала малко била е сигурно над 39, но не й давам, защото не е чак толкова зле, щом сега налага клетката на морското свинче и крещи "Бобо"  Mr. Green

# 666
  • София
Здавейте мили априлски майчета,
И нас не подмина вируса,уж само за ден на морето и после като се зазавръщахме и се почна една одисея с това разстройство Close Twisted Evil Tired вече сили не ми останаха 8 дена бяхме на хумана лечебна  имахме си и кръв в акото за екстра #Crazy та наште познати от инфекциозна пак ги посетихме по нощите,но ми се размина този път лечението в болница,пихме някакви хапчета които уж за възрастни но лекарката ми ги оразмери за неговото тегло,не са АБ нещо друго но така и не разбрах,няма значение сведохме нещата до 3 пъти дневно и сега се захранихме най-накрая уж успешно но знае ли човек.... ooooh! ooooh!
Емилиаре чакам я твойта принцеса с нетърпение,секциото хич не е страшно не си го слагай на сърце Hug
Поем,Вери айде и ваште сладури да се оправят че вече сърцето ме свива с тея летни вируси,,,нямат край май Tired
Рони страхотни снимки,видях и нашто костюмче та съм супер щастлива че си го носите и ви харесва Heart Eyes
Десито снимките с динята ме разбиха ,много са сладки но аз на Томи му давам още храната аз не е самостоятелен като Ани Flutter Hug
Олче браво на нашта сладка арт дизайнерка,много са хубави двамата,какво става с батко Вели-с говора, сподели ако ти се говори Hug Flutter Heart Eyes
Мимето там сме за срещата  ако не сме болни отново Heart Eyes
Не на последно място най-сетне видях че нашата последна априлка се е отчела:
Да е жив и здрав малкия ти принц Толинка,да расте умен и добър за радост на мама и тате.

Жи не й се притеснявай на малката от жегите е с неядене сме всички,Тома на последната консултация се отчет с 600гр под средното тегло за възрастта му така че важното е да я виждаш че е жизнена и добре а килата ги остави... Hug
Мамочка страх ме хвана от случката с познатата ти чудесно е че има приятелка като тебе да реагира навреме и с предложение на място Hug Heart Eyes Flutter
Още имаше но не си спомянм вече newsm78
Отчетснимков по-нататък ще пусна.
Целувки на всички  bouquet

# 667
ssillvvi, доста страховито изглежда обрива, дано все пак се окаже нещо  по-безобидно. Благодаря, че попита за бременността ми, карам я в движение, нямам миг покой, малката проходи по-стабилно последата седмица и сега само ходя след нея, че все се кандилка назад. Основно обаче иска да се рови в пръстта/чакъла/асфалта и аз като видя зор да я откъсна от мръсотията, се налага да я вдигам и нося, както и когато й мия дупцето през деня, а нали хич не трябва да нося тежко. Е, ама като се налага, само си стискам палци бебо да си седи вътре в корема и да му е добре. Изобщо не ми остава мегдан да се замисля имам ли тежест в корема, ама контракции ли са това, просто карам да върви. Миналата бременност по това време вече усетих бебето, а сега - нищо. Ако не ми растеше корема щях да се притесня, че не съм ходила на преглед от повече от месец, консултацията ми е във вторник, а втората ФМ - чак края на септ, да видим на ЖК дали ще могат да видят пола (много се съмнявам, ама..). Иначе нямам предпочитания, макар понякога май да ми се иска още едно момиченце  newsm06 . Таткото си трае, но усещам, че иска момченце Simple Smile Просто мога да кажа, че покрай малката хич никаква бременност не усещам  Mr. Green Малко ми липсва спокойствието на първата бременност, но нищо, да свиквам отсега, че после кой знае каква лудница ме чака. Докато сме на гости в Сливен малката я записахме на кухня и о!чудо! тя яде, та се къса Simple Smile Единствената ми тревога в момента са двете ваксини, които отложихме, но които все пак предстоят сега септ и окт - тази за шарките и пентксима, че тъкмо й отшумяха алергичните реакции и ме е страх да не се завърнат...Инак е само с 2 зъба все още, малко взех да се притеснявам вече. Но за сметка на това какъв характер проявява малеееее  Crazy
Като ви чета как дечицата почти правят изречения, се чудя - моето още си е на двусричковите думи мама-тата-кака-кола-кваква и подобни  newsm78
Емили Ари, стискам палци да се размине секциото, може би не е страшно за преживелите го, но да ти кажа и мен много ме е страх от секцио, на нормално раждане отивам с песен на уста Simple Smile Хайде вече да се оправят всички болни дечица, че аман!

# 668
Привет и от нас   bouquet
Стига вече болни деца.  Shocked
Поем, за леко течащ нос на нас, доки ни изписа свещички Камфо- Биотик(  Thinking незнам дали има такива при вас), та вземаш една такава свещичка, разтриваш между дланите си една част от нея, и с така намазнени ръцелеко масажираш гръбчето.Това се прави с цел да изкара нещо ако има.Тези свещички имат загряващо действие- на нас суполите ни спряха точно за три дни    Peace
 Уф нас кътниците май  newsm78 много ще ни измъчат-снощи пак имаше Т, но този път с едно даване на  нурофен я свалихме.През деня освен лекото киселеене, беше добре.Дано  Praynig тази нощ да е без Т. 
ЕнигмаHug  Praynig дано сте добре вече.
 Еми  Hug всичко ще мине успешно!
Олче, честита ти дизайнерка   bouquet
Мименце- лек път и скоро да топнете д**т в  морето  Hug

# 669
Брилянтин, да не мби да й спряха обривите след като я отби? Аз имам такова наблюдение за Вики-лишеите и пъпчиците по лицето й изчезнаха, след като спрях да я кърмя. Нямам обяснение защо е така Rolling Eyes

# 670
Abrikotin,заключих албумчето.А снимките са прекрасни,не помня коментирах ли ги,не ги ли коментирах  Blush.Бобката е така нежна Heart Eyes,всички малки момиченца около нея-от прекрасни по-прекрасни,момченцата-също Heart Eyes.Сами къФ е сладък с тази шапка Heart Eyes,poem,каква е тайната да задържате такова чудо на главата си Mr. Green(ние не траем фиба,и ластик,пък шапка-ЪпсурТ Whistling).Кака Дени е супер бонбон с тази прическа,а братчето и е също не по-малко вкусно Heart Eyes.Енигма,супер са на плажа тримата с Бобката.

brilliantine,и моето момЕ не прави изречения.Само се опитва да повтаря като папагалче дочути думи,но обикновено стига до първата сричка Laughing

рони,сега се сетих че много забавна песничка си имате с Мария hahaha,забравих да го спомена в предните си писания Grinning.А не може да се пропусне просто Mr. Green.Обожавам такива стихчета!

Devik,много ми стана мъчно на един от предните ти постове,как ти е трудно и как се справяш...ти си знаеш Rolling Eyes.Аз ти пращам една голяма виртуална   action032,и стискам палци по-лесно да става,а не по-трудно всичко при теб Hug.На големи жертви се подлага човек понякога в името на благото,ама колко и губи от това.. Rolling Eyes.Гуш Hug Hug Hug.

very nice,Вики с домата,и Анелия с динята ако ги съберем,какво мазало ще стане Laughing hahaha.Много сте хубави на снимката,където сте трите с нея и кака и Flutter!

ღолчеღ,много цАлуФки на съкровищата ти ,прекрасни както винаги!

Забравих да се похваля,че се разделих с половината си коса Crazy.Сега е едва до рамото,и ми е едно лекинкоооо  Party.Подмладила съм се,твърдят очевидци  Laughing Sunglasses

# 671
Привет банда  bouquet
От вълнение не мога да спя и съм станала в 7 сутринта в събота Crazy
ВериНайс много нежна индийка е кака Габи, а снимката в ресторатна семейнната е красота Hug Hug Браво на Вики че държи ластици на главата, много е сладка с кукуригу Heart Eyes
При нас нищо не вирее за повече от 5 секунди Joy
Белбей мерси мила Hug незнам ти как се справяш с вълнението по пътуването към БГ, но аз нещо се сдухвам а още не съм тръгнала Crazy
Десирее дай да те видим де, може ли така?
И аз обмислям малко по-радикална подстрижка, че Дидито ми стана фен на опашката и много ме дърпа от радост Joy

# 672
  • София
Миме, ние нямаме опит с пътуване до морето  Cry Cry но повечето ни познати пътуват нощем та децата да спят. До Видин на отиване пътувахме нощем ( т.е тръгнахме към 7.30 докато се натоварим... дадох млекцето за вечеря тъкмо тръгвахме и заспа. Почти целия път спа. Навръщане тръгнахме след обяд, уж да хванем обедния сън, но почти не спа, кошмарно беше, няколко пъти спирахме да я успокоявам.
 Emilli Arie  мен винаги ме е било страх от нормалното раждане, родих секцио и имам много приятни емоции от всичко.  Hug Кураж и ние сме всички с теб Simple Smile както и да решиш
Ние още сме с разтройство, ака само сутрин, но рядко, не воднисто, но все пак не е нормално ако. Вчера извиках и лекар, за да се консултирам с това захранване. Уж с диетата всичко е ок, но яде пюре на Гербер морков и веднага ака, яде едната вечер печено сирене ( по съвет на бабата от видин) и веднага изака още по воднисто Sad. Иначе горката по цял ден само солети, сухари и обикновени бисквитки. Отказа и оризовата вода след втория ден, и чайовете. Само вода иска. Сега и давам Аптамил без лактоза, и сме много по добре. Като стане време за млякото сама се качва на леглото, даже заспа в 8 докато пиеше мляко.  Лекаря каза, че полза от Ентерол няма. Добре че не го давах ( разбира се на бабата казвах давам давам.) Ужас просто, за мъжа ми мнението ми изобщо не се сравнява с това на майка му. Във вторник идва и ще видим докъде ще я докараме. Толкова изтощена бях тези дни, а той вместо да ми помогне 'обади се на майка ми, да дойде да гледа Дея, а ние да идем на море за една седмица да си починеш'  #Crazy може ли да си оставя болното дете и да отида на море ужас просто

и ние не правим изречения, отделни думички казва само - мама, тата, баба, кака, дада,бау-бау, дай, дай дай (два пъти е за вземи Joy) и някакви нейни си думи, да- е вода, коко е колата ми( в жегите много ми пада кръвното и само кола ме спасява:)

# 673
asia_nika, няма да даваш само морков, ще даваш картофи с морков, най-добре на Сънвал, то е най-запичащо. При последния път като имаше разстройство Вики не го искаше, пиеше само лечебна Хумана, ама и нямаше апетит. Ако Дея вече има апетит можеш да й даваш: сварен картоф без нищо към него, сварен ориз с малко сол, оризова вода и да правиш и млякото с нея, също много е добро едно сокче на Хип за разстройство и повръщане.
За свекърва ти досега не се изказвах, защото щях да бъда много крайна, аз нямаше въобще да й говоря. Твоята е тежък случай, но най-лошото е, че и мъжът й е на нейна страна и не те подкрепя. И моята в началото беше много зле, но мъжът ми ме подкрепяше и тя си намери мястото, сега се разбираме сравнително добре.

# 674
Мименце Hug- спокойно ще мине всичко  супер! Даже няма да усетиш  Peace.
 При нас пътуването е по- кратко отколкото вашето, но  Диди е голямя и разбира доста неща- Трика е да намерите стаята за майки с деца там където  имате стоп Peace.Там ще намериш всичко необходимо- зависи от  престоят ви, но поне е затворено пространство има мивка, топла вода повивалник, кошара даже ние ползвахме столчето за хранене Peace, а престоят ни беше само 2ч.
Гадното е че си натоварен със ръчни чанти, и си като магаре  Laughing- на връщане беше по смахнато носехме пюрета, солети, абе квот ли не се сетиш за зълагалка  ooooh!.
  Приготви си играчки  Peace.
 Не се сдухвай а гледай да се наслаждаваш максимално  Hug.
Десире, подмладена добре- а снимки няма ли  Laughing да видим тук и ние ?
Ох тичам да спя че не знам утре к'во ме чака - днес имахме гости две дечица и Тамир беше супер развълнуван- тичаше и крещеше от кеф Wink

Общи условия

Активация на акаунт