АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Eми, дръж се! Толкова много изтърпя, аз пък си мисля за 23 август. Ей сега, така на, ми изникна тази дата.
Напоследък много познавам пола на бебета на бременни приятелки, но една позната роди преди няколко дни и не познах-има момиче, а а з си мислех, че ще е момче, ама тя и лекарката й се изненадала Joy

# 646
Привети от нас   bouquet
Пу пу дане чуе дявола- вчера и днес смепо- добре.
Еми, явно и нашите зъбчета излизат като при вас с висока Т. Напипван отдолу в дясно един готов за пробиване.
За дърпането на детето от ръцете и мойто мъж е така  Wink не им обръщай внимание- кураж още малко  Hug Hug.
Днес при нас вали все едно го сипваш с кофата Mr. Green.Цял ден не сме си подавали носа  на вън а дечко все едно е хала- не се спря за секунда  ooooh!
Този летен вирус май е повсеместно разпространен  Thinking- много е ужасен  Sick
Дано всички болнички да се оправят бързо-  Hug за всички

# 647
Привет  bouquet
Еми дръж се не се изнервяй Hug кака Зори иска да помага само, и моята майка по някой път прави така и ме дразни, но знам че я обича и мен и ми минава Peace За бебето нали сме се разбрали за зодия дева Mr. Green стискай кълки до 21ви Joy майтапя се  да е живо, здраво и пухкавко и да си дойде със късмета Peace Peace Peace
Оздравителни прегръдки за всички болничкии  и да се оправите до другата седмица ей Heart Eyes

# 648
...За бебето нали сме се разбрали за зодия дева Mr. Green стискай кълки до 21ви Joy ...
Миме за Дева трябва да постиска до 23-ти  smile3503

# 649
...За бебето нали сме се разбрали за зодия дева Mr. Green стискай кълки до 21ви Joy ...
Миме за Дева трябва да постиска до 23-ти  smile3503

http://www.zodiak.horoskopite.com/deva.html
Не и според този сайт Peace Mr. Green

# 650
Здравейте мамчета,
Хайде да довърша отчета с малко закъснение.
Първо малко снимчици от нашето море: http://vitaly.snimka.bg/sea/more-2010.526691
Както казах изтървахме варненската срещичка, за което много ме е яд, но здраве да е. За сметка на това време не остана за нищо освен за срещи с приятели и роднини (а такива във Варна бол). Даже уцелихме и east noise fest-а. Пролича си, че Мира е с пънкарски сой - след като се окопити след първоначалния ступор не спря да танцува и да се хили като репичка.  Crazy
После ходихме при баба ми в едно селце до Елхово. И като ми е паднало да почерпя за моята мила баба, която днес става на 80 години. Да ми е жива и здрава и на още много правнуци да се радва.  Heart Eyes Олче, честит дядо-рожденник и на теб! Та, там Мира се поразболя - още първия ден текна сопол и беше цял ден с температура между 38 и 39, но не й дадох нищо за температура и през нощта падна и на следващия ден беше като нова. Взехме че изкарахме и последните два кучешки зъби точно докато бяхме уж на почивка и в резултат Мира беше залепена за мен като гербова марка - не ме пускаше в кенефа да отида, дори и при наличието на всякакви баби, дядовци, лели, братовчеди и какви ли не други интересни новости #Cussing out Като се прибрахме и ние целокупно се подрискахме и осополивихме, но и това мина за два дни. Явно всички дечица се поразболяват след като пътуват. Аз си мисля, че е от промяната на климата, а и то това време хич не е здраво. В тази връзка бързичко да се оправят всички подрискани дупета и всякакви други болни дечица  Praynig  Peace Като изключим разболявките, невероятната жега и ревовете в колата,  ooooh! цялото ни пътешествие беше екстра и вече ми се иска пак. Май всичко прозвуча като оплакване  Embarassed а всъщност не трябваше...
Много ми се иска да успеем и ние за тази срещичка в Борисова, че толкова много срещи пропуснахме. Еми, ще стискам палци да удържиш фронта до тогава, че отдавна ми се иска да се запозная и с вашето страхотно семейство  Hug Само бъди спокойна - нали знаеш всичко се нарежда някакси в крайна сметка - мисли си че скоро ще си гушкаш най-сладкото ноно-новеничко бебче Heart Eyes .
Иначе при нас всичко си върви по старому - още си се кърмим по два пъти минимум на ден и по безброй пъти посред нощ  ooooh! Все още ядем много малко твърда храна, а не иска и мляко никакво - нито адаптирано, нито кисело, нито каквото и да е  #Cussing out На последната консултация установихме, че е отслабнала с около 700 гр., но и аз си я виждах, че е станала съвсем клечка. Ама какво да я правя - вече вземам да се измарям и да ми идват мисли за отбиване, но малко ме е страх. Ако продължи да не яде още по-зле.
Еми май нямам какво повече да се оплаквам   Laughing и ви пожелавам спокойна нощ  Hug

# 651
  • София
Жи, е, струваше си чакането! Много е красива Мира! Страшно изразителни и красиви очи има! Да я намачкаш хууууубаво от мен.  Heart Eyes И дано да имам честта лично да я нагушкам скоро. Hug

Еми, няма какво да го мислиш, когато му е писано, тогава ще се пръкне Mr. Green на бял свят малкото човече. Живи и здрави да сте, всичко ще е на 6. Почивай повече сега и не отказвай помощта на кака Зори. Няма по - хубаво нещо от това най - близките да се сещат от време на време да помогнат и да го правят с желание, най - вече. Wink

Ние снощи най - после направихме на момата Прощъпулник. Цялата махала отрано ни подковаваше да го правим на всяка цена в сряда Mr. Green, и вчера кандисахме. hahaha
Елина хвана пастелите, след това триъгълник и след това мишката. Млад интериорен дизайнер Mr. Green, ще си имам. bowuu
Снимки ще покажа тези дни, ако не сме ги изтрили от апарата, че имам някои съмнения по въпроса... Rolling Eyes ooooh! Confused

# 652
Олче ще чакам снимки от прощъпулника Peace и да не забравиш за 26ти Wink
Жи много е сладка Мира Peace Hug
Ние вчера бяхме на гости и там имаше дечица около 5 годишни, ей голям кеф беше Диди се върти около тях радва им се, обаче те хич не я отразяваха Rolling Eyes бяха момченца и играеха с топка, ех какви ли не муцуни им прави за да я забележат, но не те не подават накрая дойде при мама седна и почна да си похапва Joy

# 653
ღолчеღ,честита дизайнерка Sunglasses!Много хубав избор Grinning.
Дано снимките не са изтрити Praynig,като знам мен колко ме боли от такова изгубено съкровище...  Blush
Жи,чудесна малка мадамка Мира Heart Eyes.И колко прилича на теб,направо 1:1 сте Party.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 14:13 от Desirée

# 654
Охх Деси страхотни са двамата сладури, малката мадама е готова за токчета Wink Диди също така тренира Joy аа тази снимка направо ме размазва http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs181.ash2/44467_117 … 815_5119285_n.jpg

# 655
 Здравейте момичета
 Да не се цепим от масата и ние се тръшнахме болни  ooooh! - висока Т , червено гърло, кашлица....и тримата в къщи сме така. Аз вече се оправих почти, мъжо и той на подобрение, само горкото дете остана да се гърчи с тая висока Т. Не мога да я смъкна под 38  Sad Пие панадол и си стои около 39, с нурофен за щастие пада до 38.2-38.3. Педи каза да изчакаме да утре и ако до вечерта не изчезне Т от разните хомеопатии, ще се наложи да пием АБ...колкото и да ми е тъжно, не ми се рискув ада се задълбочат нещата, а и просто не мога да го гледам да се мъчи така. На всичкото отгоре и долни кътник излезе същият ден катосе разболя, ама излезе така , че и той да ме притуснява. Половината зъбче се вижда бяло- тоест си е излязло, а другата половина пак си е излязло но си има като шапчица отгоре кожа и месце ...ама и аз как го обясних. И освен това трети ден кърви. Утре ще ходим по докторя да кажат нормално ли е така да бъде и може ли това да е причината за тази Т. миличкият ми много се намъчи, целодневно плаче, не ми слиза то ръцете, за ядене изобщо дума не може да става- днес изяде банан и половина, малко ябълка и бисквита и половина...и вися на цицка почти през целият ден. Много ми е жално за него.
 Наоплаквах се качествено, дано утре осъмнем без Т  Praynig, че така да не ги тача тези аб.
 Имаме известен напредък с ходенето до ВеЦе-то. Казва ако....и но пиш и на ако, но понякога казва докато процесът си върви, понякога секунди преди да започне, а друг път след като е приключил  Crazy Но....и много често ме лъже. мине не мине половин час и идва да ме дърпа за ръката и да вика- акоооо, баниии, акооо, баниии- да го водя в банята  Crazy На гърне няма сила дето да го накара да стои, но на седалката на тоалета може с часове да виси, олям кеф му е  Joy
 Вече започна да си прави изречения и ми е много сладък. Сутринта дойде да ми обясни че баща му се къпе- мамиии, тати баниии и сочи банята  hahaha, преди това тати наниии. Като си похапвах отиде в спалнята да каже на мъжо че мама мани/мама яде манджа- на манджата вика мани  Joy/ Голяма клюкарчица се очертава  Crazy
 Утре ще ми идват на гости свекърите и в къщи ще е отново биг брадър...в двете стаи дето ги имаме пак ще сме с връхче  Crazy , но няма как, и те да си минат от реда това лято  Mr. Green
 На всички болни дечурлига много оздравителни прегръдки и цунки изпращам Heart Eyes Hug Heart Eyes
 Еми....когато си реши тогава да излиза мъничето от теб, но ...честно казано направо нямам търпение вече, все едно аз ще раждам  Crazy Всеки ден отварям форума и първо правя бърз преглед ад видя дали няма новина и след това се зачитам по задълбочено  Mr. Green Много те гушкам и не те знам как успяваш да се справиш с всичко, ти си истинска супермама. За помощта от Зори, не й се ядосвай...вероятно вижда колко ти е трудно с тумбачето да се гънеш на седем за да вдигнеш Габи и иска просто да те отмени   Heart Eyes
 Зори, добре дошла сред нас  Hug
 Ах мимееее, значи само в софето ще те видят, така ли  Crossing Arms До варна няма ли да си намерите причин ада минете  Blush Hug
 Олче, честита ти дизайнерка и чакаме фотосите, които много се надявам да не са се изчезнали че ще си изгриза ушите и аз от яд  Hug
 жи, много е сладка мъничката  Hug
 рони, аз що не мога да отворя снимчиците на пуфена мария  Crossing Arms много съм разстроена по този повод  Naughty
 дезире, разкошнотиите ти са разтапящи. Динената фотосесия направо кърти  Joy Heart Eyes Joy
 пак прекалих с поста....ставам от компа, че освен всичко и края на месеца ми предстои изпит, който така като гледам няма да взема защото хиляда неща се струпаха да се случват..то не бяха неприеманки на ясла, не бяха гости - едни, втори, пети, болести, пак гости....дойде време за явяване, а аз до никъде не съм стигнала...но все пак да положа малко усилие посреднощите, пък барем имам късмет. Лека вечер момичета и утре само хубави неща да чета  Hug

# 656
  • София
poem да оздравявате бързо и дано не се наложи прием на АБ! А с тези изречения ме разби, аз нали отново си имам неговорещо човече и такива малки бъбривци са ми много интересни и много им се радвам. Каките проговориха с отделни думи, чак към третата годинка, явно Елена също няма да се цепи от колектива

# 657
  • Там където има любов
Здравейте  Tired
Поем  Hug Дано да минете без АБ. То заради гадният кътник му е паднал имунитета на горкото дете. Ох и гърло и венец да те боли сигурно е ужасно. Оправяйте се бързо
Айла не се знае мила може малката покрай каките изведнъж да дръпне с говоренето. Вики още не говори разбираеми неща (не много) ама как му се бърбори не млъква (особенно по това време  Mr. Green ) Постоянно сочи нещо и надълго и нашироко много сериозно ми обяснява а понякога се смее на обяснението си  Grinning

Вики се криви изчезвам
Бързо оздравяване на всички

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 12:20 от Devik

# 658
  • Sofia, Bulgaria
Влизам на бързо за един спешен съвет.Първо Поемче аз на Габи теметературата свалям (или поне се опитвам) с чести студени душове.И тя като дигне висока (а тя винаги е висока )няма мърдане от 39 поне 3-4 дни.Много ми е мъчно за сладкия Сами.Оправяйте се и пиши по честичко как сте  Hug.
Сега ............Вчера от следобяда до към 5-6 тази сутрин умрях от зверски контракций.Пусти страх не ме закара до болницата.Решена съм да си чакам водите и тогава,но...............Вчера цял ден чувствам бебето как си проправя път на долу и умирах и от болки в таза а от вътре имах чувството че така ме дере с нокти  ooooh! не ви е приказка.Късно снощи обаче застана пак високо горе под гърдите ми и там като е направо въздух не мога да си взема.Другия проблем е,че аз напрактика цялата бременост го носих напреки и сега пак е така  Rolling Eyes.Главичката я усещам под дясната ми гърда ,а дупето изпъква под лявата.Имам точно 10 дни до термин.Мислите ли,че има шанс да се нагласи или вече много силно съм се засилила към ножа  ooooh!.Боже така ме е страх  Tired.Отдавна ми говорят за секцио ,а аз тъпа и упорита искам нормално,че тоя страх инфаркт ще ми докара,ама цяла нощ гърчейки се от болка си мислех че май няма да ми избяга.
Ох извинявахте ,че ви занимавам с мойте глупости.Има толкова много болнички дечица и сигурно главите ви пушат вече ,а аз съм седнала да хленча,ама нали много си ви обичам и с кой друг да споделя ,ако не с вас .Отивам обратно в леглото,а към обяд най вероятно ще навестя доки,ако до тогава устискам на болките де.Хубав и спокоен ден на всички и много гушки за малки и големи  Hug Hug Hug

# 659
  • Там където има любов
Мила Emilli Arie - за съжаление живееш в България иначе можеше да се направи опит от доктор ръчно да се обърне  Mr. Green . Съмнявам се да се обърне тези дни ама аз хич не ги разбирам тези работо защото не съм стискала толкова като теб  Laughing
Не се страхувай толкова от секциото надали е по страшно от нормалното. Ако се налага по добре така от колкото риск. Ще видиш, че има и добри страни това. Ти си мама на вече 3 сладурчета (мама герой) няма едно секцио да те уплаши я  Hug Hug Hug
Ще се справиш мила. Ако питаш мен бягай при док и влизай да я вадят. Ама ти си знаеш де. Поне да ти свършат мъките милата  Hug
Желая успех и ще следя за инфо  Grinning
Успешен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт