Лакове за нокти - тема 5

• 76 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Моето любимо червено е OPI An Affair in Red Square.Това е и първия ми техен лак. Embarassed Ето го-

# 106
# 107
Мислих, мислих и реших да подпитам във вашата тема, за да не отварям нова. Дано да е уместно Rolling Eyes
От къде мога да намеря платняни/памучни ръкавички, с които да спя, за да ми се абсорбират по-добре масълцата за ръце и нокти?
Някакви идеи..
Благодаря предварително Hug

# 108
А аз да се оплача от последната придобивка - Hot&Spicy OPI - бели се по крайчетата вече, а го сложих снощи, с основа и топ лак, които винаги слагам, а другите лакове на ОПИ ми стоят поне 2-3-4 дни Cry Confused

# 109
  • София
Мислих, мислих и реших да подпитам във вашата тема, за да не отварям нова. Дано да е уместно Rolling Eyes
От къде мога да намеря платняни/памучни ръкавички, с които да спя, за да ми се абсорбират по-добре масълцата за ръце и нокти?
Някакви идеи..
Благодаря предварително Hug
В Орифлейм и Ейвън със сигурност. Има от същия тип и терлички. Също виж в Джъмбо, козметичните магазини, аптеките, дрогериите  Peace

# 110
Момичета,лаковете на Golden Rose или Perfect,имат ли такъв цвят или поне подобен? Rolling Eyes

# 111
Мерси, Атти Simple Smile
По Орифлеймските/Ейвънските каталози изскачат, но от дъжд на вятър. Поръчах миналия месец един комплект, който съдържаше такива ръкавички, но не пристигна, защото беше с камбанка в брошурата.
Питала съм по козметични магазинчета (гледаха ме странно, незнам защо), проверих и в Джъмбо. Не сполучих.
Ще поразпитам по аптеките/дрогериите. Дано намеря..

# 112
Sassie, Перфект имат подобен цвят, №56, предпоследния на Перфект на снимката

http://img39.imageshack.us/i/picture025my.jpg/

# 113
  • София
Sassie,на перфект 101
http://media.snimka.bg/6355/018965273.jpg /най в дясно/

# 114
  • София
Такааа. Да докладвам аз за заздравителя на Опи след вече точно 2 седмици употреба. Той се нанася всеки ден по един слой и след седмица се изтрива и пак се слага по един слой на ден и пак се трие след седмица и така 1 или 2 месеца (в нета пише 1, на листовката ми пишеше 2). Та вчера за втори път изтрих пластовете и сложих нов. Имах пак обелване по няколко нокъта, но определено са осезателно по-твърди и някак удебелени. Усетих го докато ги пилех. Също така са започнали да растат много бързо. За тези 2 седмици вече 3 пъти им намалявам дължината. Доволна съм от резултатите. Ако и беленето на ноктите престане ще бъде чудесно.

# 115
Алиена,Pink Flower,много ви благодаря,момичета!  bouquet
Ще ги погледна и двета номера,дано открия поне единия да си го купя. Praynig

# 116
  • София
Вчера си купих лак на Перфект №77, сребърен. Днес го пробвах, за първи път съм разочарована от тази марка, а имам вече доста цветове от нея. Точи се на нишки някак и не е покривен много, пък аз смятах да го ползвам за декорации и за връхчета тип френски  Rolling Eyes пък той като не е плътен... Но пък дъщеря ми му се кефи  Mr. Green

# 117
Алиена,кой номер са първия червен на Пърфект на снимката и лака на Севънтийн? Grinning

# 118
  • USA, Steak State
Аз да докладвам за мацаницата ми снощи със водния маникюр... Е па всичко се получи, но не и така както се получава по принцип. Правя нещо грешно аз със рисуването по водата. Е не ме бива в изобразителното изкуство, какво да направя. След като засичах 2 часа мазане, накрая се отказах. Не съм снимала, за да не ми се смеете.  Rolling Eyes

# 119
  • София/Бургас
TheBlackWidow, не се отчайвай. Да, голяма цапаница е, но си има определени неща, който като се спазват и става. Аз се изнервям и не става, но на една моя позната много се отдава. Разрови се из темите за печати за нокти и намери какво е писано по въпроса. Там бяха коментирали колко топла трябва да е водата, колко течливи да са лаковете и такива неща. Аз имах проблем с течливостта на лаковете - едни потъваха и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт